Повістка у військомат Вашому чоловіку

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем kharchenkoiryna, 20 Червень 2014.

  1. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Десь в лютому була повістка, чоловіка відправили на дообстеження, результатів ми не знаємо, бо ніхто і не проводив обстеження, як таке, передали в воєнкомат самі. Сьогодні дзвонять зявитися на повторну комісію.
    Це правомірно? Можна не йти?
     
  2. ясюня

    ясюня Well-Known Member

    Дівчата, через який проміжок часу приносять другу, третю повістки після першої?
     
  3. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Мабуть по різному. Моєму вже 3.5 місяці тихо(ттттттт).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    чи правда, що за містом міліція зупиняє авто і перевіряє чи водій не розшукується/чи має повістку, а якщо нічо такого, то вручають запрошення до воєнкомату? наскільки це законно і що то за запрошення?
    хочу поїхати додому, а чоловік не хоче через це.
     
  5. oliv

    oliv Active Member

    Ми їздили на Паску 120 км від Львова, ні по дорозі туди, ні назад ніхто не зупиняв. В цю неділю їздили на Шегині візу прокатати на піший перехід, то так само, ніхто не зупиняв по дорозі, і на самому кордоні жодних питань не було до чоловіка...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  6. Lady Mary

    Lady Mary Active Member

    Чоловік вчора їздив за 70 км від Львова до Золочева- нічого такого не було. Тай на Паску ми були- теж нічого такого не було...
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Ми кожен тиждень туди сюди їздимо і нічого такого й подібного (ттт!!!)

    Неправда
     
    Останнє редагування модератором: 23 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  8. tegusigalpa

    tegusigalpa Well-Known Member

    Депутати Львівської міської ради затвердили програму забезпечення житлом учасників АТО.

    Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

    За відповідне рішення проголосували 80 депутатів.

    Як пояснила начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, цю програму було розглянуто на спільному засіданні представників виконавчих органів влади, депутатського корпусу і Спілки сімей учасників АТО.

    На останньому засіданні лише було внесено пункт, що в разі недостатності коштів міського чи державного бюджету на будівництво житла може бути оголошено відкритий інвестиційний конкурс.

    «У цій програмі ми визначаємо, хто є учасниками АТО, хто може претендувати на отримання житла. Також посилаємося на те, що статус надання учасника бойових дій передбачено державним законодавством», – пояснила Пайонкевич.

    Щодо черговості надання житла, то насамперед квартири отримають сім’ї загиблих в АТО. Потім – учасники АТО, які зазнали каліцтв і втратили працездатність, а відтак – діти-сироти, які перебувають у зоні АТО й мають статус учасника бойових дій.

    «Надалі рішення про закріплення житла ухвалюватиме спільна громадська комісія з житлових питань і є комісія, створена розпорядженням міського голови, куди входять представники виконавчих органів влади, громадськості й депутати», – пояснила чиновниця.

    Також у програмі зазначено, що особи, які отримали земельні ділянки під житлове будівництво в будь-якому місці, не мають права претендувати на квартири.

    Також насамперед ця програма передбачає забезпечення житлом львів’ян. «Як виняток, за окремим рішенням комісії може бути розглянуто питання про закріплення житла особам без львівської прописки», – розповіла Пайонкевич.

    Перед початком голосування сім’ї учасників АТО запитували владу, коли буде збудовано будинок і буде видано квартири. Мер Львова зазначив, що будівництво заплановано провести в максимально стислі терміни і через рік, у квітні-травні 2016-го, мають збудувати першу чергу.

     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Допоможіть розібратися. Трохи читала, що статті відміняють і міняють, але ж не так швидко.
    Швагру три місяці тому приходила повістка, пройшов медогляд, визнали непридатним у мирний час і обмежено придатним у військовий час. Він дійсно геть не має здоров'я.
    Вчора знову принесли повістку. Чого чекати? Його можуть повторно відправити на медогляд? Зараз є мобілізація? Я думала, що четверта хвиля закінчилася.
     
  10. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Мобілізація завершиться аж всередині липня.4хвиля була до середини квітня,зараз ніби як 5-та хвиля до червня вроді і там 6-та.думаю що то просто чи уточнюють інформацію чи щось таке.у сестри в чоловіка теж та довідка чи як то називається,що непридатний у мирний,обмежено придатний у військовий,то його нікуди ніхто не забирав.головне не панікуйте раніше часу)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. Boberka

    Boberka New Member

    всім привіт, може хтось підкаже, якщо є повістки( дві чи три ) але він не підписувався під ними, тобто не отримував,бо приходять за місцем прописки, чи можуть бути у нього проблеми при перетині кордону( чи є в них якась база,кому виписані повістки і не випускати таких), буду вдячна за інформацію.
     
  12. terezka

    terezka котяка-вишивака

    там повний бардак твориться, нехай візьме попередні заключення лікарів і піде їх покаже (зараз повторно приносять повістки не лише непридатним, а й тим, у кого троє і більше дітей (і уже заносили документи про це), і навіть приходять повістки тим, хто вже загинув в АТО.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Так і є, вчора ходив. Там про нього ніц не було в електронній базі, показав папірці, знайшли оригінали і сіли вносити в комп'ютер, відпустили.
    --- дописи об"єднано, 6 Травень 2015 ---
    Ось прочитала ваш старий допис. Ви також не горіли бажанням брати повістку, так що не судіть інших таких самих.
    Тим паче, щось я не бачу дописів прям про "відправити за кордон і до мами в село".
     
    Останнє редагування: 6 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  14. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Правомірно що саме?
    Чим у вас це все закінчилося?
     
  15. xrustia

    xrustia Active Member

    Дівчата, щось мій чоловік каже, що тих кого демобілізували в березні, опять будуть мобілізувати, чи правда це, може хтось щось чув?
     
  16. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    Якось в новинах чула що можуть мобілізувати 1раз в рік, а так як ті що зараз демобілізовуються призивались у 2014році, а мобілізація зараз 2015 року то типу можуть ще раз мобілізувати - ну десь так. Коротше бардак.... або я не правильно зрозуміла :pardon:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    якщо мобілізували в 2014, то можуть знов
    чула колись по новинах казали
     
    • Корисно Корисно x 1
  18. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Мій знайомий, якого мобілізували в червні 2014, каже, що в червні 2015 р. його демобілізують, а через 6 місяців мають право знову мобілізувати, але вже на 1,5 року (здається, Президент підписав указ про продовження строку мобілізації з 1 до 1,5 року).
     
    • Корисно Корисно x 1
  19. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Чесно, вони вже там подуріли зовсім, одними і тими самим хочуть гаратати поки хлопів як не кулями доб"ють, то по здоров"ю
    Але я ше "краще" чула, чула що за 2 міс. мають право призвати знову.
    Про Указ на 1,5 року не знаю. У мого 19-20 травня буде рік, то з роботи з ВК вже телефонували, нагадували що має приступити до роботи. Проте тих, хто працюють не офіційно можуть затримати аж до липня (це я про минулорічний травневий призов). Порошенко підписав з 15-го травня по липень буде відбуватись демобілізація В першу чергу відпустять тих, хто офіційно працює. Ну, і з тими що офіційно були працевлаштовані у них свалу нема, бо по наказу людей звільнили від роботи до року часу.
    Але там така довга і нудна історія, може як все завершиться не знаю благополучно, чи не дуже, чи взагалі... тоді розкажу і то без триповерхових тяжко буде описати той весь безлад і взагалі... Напишу щоб знали, але коли вже буде якесь закінчення тому всьому.
     
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Подобається Подобається x 1
  20. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    взагалі-то, демобілізованих не мають права призивати рік. але нема прописано, що від конкретної дати призову має пройти рік. береться до уваги лише рік. тобто якщо призвали в 2014, то в 2015 знов можуть призвати коли їм схочеться
     
    • Інформативно Інформативно x 4