Де є хороший косметолог у Львові?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем tiana, 9 Січень 2008.

  1. analastanka

    analastanka тень на стене

    Так, можна. Але в чому полягає "нестандарт"?
     
  2. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я щось не розумію чим саме вони є не стандартними??
     
  3. analastanka

    analastanka тень на стене

    Як я розумію, єдиний нестандарт - спосіб розповсюдження через прямі продажі) Але це моє розуміння, тому перепиталась у Panna Land, відповіді наразі поки що не отримала
     
  4. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ага то ви про це подумали))Я доречі теж дещо маю від Амвею(і мені подобається),а от за Хербалайф теж чула ,але ще не пробувала))Ну але це таке діло,кожному своє)
     
  5. analastanka

    analastanka тень на стене

    Звичайно, що як підходить - то тільки на здоров"я) Я ж не за якість-склад-сертифікацію пишу) Цікавить, у чому саме унікальність полягає
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Panna Land

    Panna Land Well-Known Member

    Коли я прийшла в салон, то думала, що буде стандартно - чистка, маски, масаж і т.д., а тут якийсь апарат і просто наносять засоби, ще й кажуть, що це аналог "ботоксів, гелагуронок і т.п. Показали фото своїх клієнток "до" і "після". Результат вразив, тому і підписалась на такий експеремент. Як на мене, нестандартний. Ось так:girl_smile:
     
  7. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    :girl_impossible:Ну говорити вони можуть багато..і фото до і після можна будь-які скачати зараз в неті без проблем.І аналогів як таких ботоксу і гіалуронки немає,є хіба що засоби,для пролонгації їх дії.:girl_yes2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. analastanka

    analastanka тень на стене

    Та це, в принципі, теж стандарт - апаратна косметологія застосовується у будь-якому пристойному салоні. Є дуже багато засобів-аналогів (не повних аналогів, звичайно, бо результата такого кремами не отримати аж ніяк) "ботоксів, гелагуронок" серед салонної косметики "стандартних" фірм. Кожен нормальний косметолог має "портфоліо" з фото "до" та "після" (тих пацієнтів, які погодились бути рекламою))).

    Вибачте, але поки що не бачу нічого "нестандартного"
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  9. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    100 % :girl_wink:Одна моя знайома робила собі ін'єкції ботоксу,то її питались чи можна сфотографувати до процедури і після)Але це і така своєрідна страховка для лікарів,щоб потім коли клієнт прийде і скаже ви мені вкололи єрунду і мене не взяло,то будуть показові фото))Ось в чому суть:girl_blum:
     
  10. Seferi

    Seferi Well-Known Member

    А навіщо фотографувати відразу після ботоксу? Тож результат від цих ін"єкцій видно через певний період
     
    • Смішно Смішно x 1
  11. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Правильно,просто не повністю написала)Людина приходить за 2 тижні на консультацію і тоді спец.робить фото.А відразу,то я мала на увазі ін'єкції з гіалуронкою(збільшення губ наприклад):girl_wink:
     
  12. oksankaMarjan

    oksankaMarjan New Member

    в готелі Львів є кабінет нашої форумної косметолога Тані

    Напишіть будь ласка її номер
    Дуже дякую)
     
    • мімімі мімімі x 1
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    на форумі тут є її комерційна темка- зі всіма координатами і паролями :).Нік-Snegana. Пошукайте
     
    • мімімі мімімі x 1
  14. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Хочу поділитись своїм першим досвідом походу до косметолога. Те, що мене турбує (пори і пігментна пляма) можна усунити лише восени. Зробила я механічну чистку в Косметологічній лікарні, що на Чорновола, заплатила 172 грн в касу. В цю варьтість ввійшло 4 маски; 1. голуба, що скочується, 2. якась жовта (косметолог запитувала чи не пече) мабуть з підсушуючим ефектом, 3. теж якась світло голуба вже після чистки робиласрь, і 4. зеленкувата з апмлікацією іншою маскою в місця де були прищики. Також був масаж обличчя, протирали мені лице рідким азотом, і проводили по обличчю прибором з мікрострумом. Косметолог дала мені ще якийсь лосьйон для проблемних місць і крем на пробу. Загалом процедурою задоволена, буду надіятисрь що результат не заставить себе чекати. На наступний тиждень йду на душ шарко :girl_blush2:.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Сьогодні ейфорія пройшла, :girl_sad: результату я не бачу, просто повидавлювані прищі і навіть не всі вугрі.... Проблемою була жирність, широкі пори висип....... Буду чекати осені коли можна робити шліфування і хімічні пілінги.....
     
  16. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    ой та нащо так зразу робити такі сильні процедури,особливо шліфовка.?:girl_impossible:Можна спробувати,щось менш агресивне,ну хоча би на літо взяти собі якусь проф.косметику для проблемної шкіри і побачити,що до лазерних шліфовок не дійде.)))Як на мене шліфовки лазерні це вже останнє,щоб я робила,я не думаю,що у вас вже такі проблеми з обличчям.:girl_in_dreams:
     
  17. Nett

    Nett Member

    Якщо порівнювати із салонами, то ціна поблажлива.
    А як тепер результат?
    --- дописи об"єднано, 17 Червень 2015 ---
    Нагадайте, будь ласка, в салоні на Чорновола всі ціни офіційно вивішані в них?
     
  18. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Не можу сказати, що є якийсь результат((( Маю хіба пляму яку мені там надавали... Чи може я чогось більшого очікували:girl_sad:
    Так на Чорновола (там каже скільки заплатити в касу жіночка що то все робила ви йдете й називаєте процедуру і віддаєте й ту квитанцію...). Нібина сайті в них є ціни.
     
    Останнє редагування: 17 Червень 2015
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я щось боюся тої державної клініки біля готелю Львів.Там як конвеєр.Я робила там пірсинг пупка,то враження залишилися надовго причому не найкращі....А робити щось з лицем там,я б не наважилась.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Ще жодного разу не була в косметолога

    Вирішила, що пора сходити) На що варто звернути увагу?
    проблем зі шкірою не маю. Які процедури порекомендуєте

    чи може не варто йти?
     
    • Баян Баян x 1