Голос країни

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Капризуля, 6 Червень 2011.

  1. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Не можу зрозуміти, чому вона так погано виглядає (про зовнішній вигляд) у цьому шоу, у порівнянні з Інспектор Фреймут. В Інспекторі мені вона подобається: і макіяж, і зачіска і вбрання. А в Голосі вона виглядає зовсім засушеною, макіяж якийсь такий, що не свіжою її робить, волосся і одяг не виглядає. Зовсім протилежне враження від неї в тих шоу, і чого так.
     
  2. mazepynka

    mazepynka Well-Known Member

    Мені здається, що тут не те, що не її масштаб, а швидше не її формат..
    А взагалі завжди дивлюся кастинги - цікаво, як обирають наосліп)) а потім вже аж фінал.
     
  3. Rona

    Rona Мама-йожик

    Хтось ще дивиться? Я в шоці що солістка гурту Glory-box, Уляна зі Львова, ні пів слова не згадала про свій гурт:girl_devil: і кавер на "Поліну" звучав у багатьох кнайпах і нічних клубах Львова
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    як мені подобається, як вибирає учасників Вакарчук, він ніби відчуває, хто найщиріше співає, через нього і дивлюся впринципі)
     
  5. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Ну це ж шоу. Вона могла і сказати і це вирізали, абож продюсери не веліли казати. Їх зрозумій...
     
  6. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Угу, як і минулі сезони. А що думаєте про Дорна як тренера?
     
  7. Nastylove

    Nastylove Well-Known Member

    Дорн "на своїй хвилі", мені здається він трохи не розуміє для чого він там. І виконавців він обирає дуже непередбачувано. І оте його "я у вас буду вчитись", яке він каже виконавцям - мені смішно, то ж навпаки має бути)
    Але дивує ще інше, чому всі так рвуться до Потапа в команду? Я розумію, що він продюсер, може і непоганий, ну але ж суть проекту не в цьому...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я думаю, до нього не хочуть йти, бо нема перспектив
    що не кажіть, а решта тренерів можуть щось запропонувати, або самі продюсувати або роботу зі своїми продюсерами, напр. зі Славком Христина Соловій записала пісню, з Тіною не знаю чи хтось щось писав, але вона пропонувала вроді
    а з Дорном неясно, що він хоче і може)
    але ті всі приколи то образ його ,він дуже працьовитий і досвідчений музикант, але веде політику - що думаю, то говорю
     
  9. Calypso

    Calypso Well-Known Member

    Для учасників це, власне, основна мета... Бо перемога - це ще зовсім не "білет" в шоу бізнес, а робота з досить таки успішним продюсером - то вже зовсім інша справа, і байдуже яке там місце було у проекті.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. WEDLADY

    WEDLADY Well-Known Member

    Ну а мені Славко в цьому шоу якийсь трохи незрозумілий-місцями надміру самовпевнений, місцями-зверхній і вибір його часто дивний(те, що він не відчуває чужої душі в пісні далеко не завжди означає, що виконавець її туди не вкладає:))( В плані музики Вакарчук мені дуже подобається, а от як тренер мені особисто спірно. Натомість дуже в якості тренера імпонує Тіна-настільки чуйна, людяна, тактовна. Дорн і Потап...веселі. В цілому, цей тренерський склад мені один з найкращих за всі сезони проекту-дуже збалансований, творчий і цікавий!!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Ну його вибір не є показником чи вкладена душа, просто не всі йому підходять, не всі мають шанс в його команді, він потім говорить свою думку про виконання, які не заставили його повернутися
    мені він тут дуже зрілий і видно що старший, бо довгий період він був ніби законсервований, не мінявся більше десятка років взагалі))
     
  12. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Тіна дуже музична, вона так виросла, від самовпевненої дівчинки, в якої є і шикарний голос і гарна зовнішність до жінки з назвичайно багатим внутрішнім світом, неймовірний професіоналізм, музику відчуває на якомусь такому високому рівні
    Потап, ну мені він не подобається, але він теж професіонал, має хватку, толковий, я б на його місці хотіла бачити Скрипку, і то був би ідеальний набір для мене) хоч я не фанат його творчості, суддя він був класний
    А щодо Дорна признаюсь, дуже люблю його талант, хоч він і не близький мені, але голос має неповторний, млію ще з пізні Хеппі Енд "Пара Нормальних"
    Він там може казати, що йому треба чогось повчитися, що хтось там кращий, але то щоб сказати приємність чи щоб до нього в команду йшли)), на початку цього 6 Голосу Славко сам казав, що Іван має свою ізюминку і свій стиль, і я з тим згідна

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    до речі, продовжу свій монолог)), мені здаєтсья що надалі Потап не буде такий популярний, бо в його команді буде вища планка і більша конкуренція, вже зараз там багато дуже сильних учасників
    ну а чим далі в програмі, більше шансів показати себе, хоча так, перемога нічого не обіцяє
    а в Вакарчука то наразі видається що Ескандер має найбільше шансів, Слава любить такий самобутній талант і таких вільних духом, свободолюбивих, незаангажованих людей)
     
  14. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    я "Голос" дивлюся тільки другий сезон, ну ще "Голос. Діти" один раз дивилася. але було таке, що на кастингах учасники більше подобалися, їхнє виконання і пісні, ніж ті, які їм потім підбирали тренери. може учасники більше відчувають свою пісню, ніж нав'язану кимось.та й потім їх так "пачками" викидають, то всі не встигають себе проявити.
    хоч тренерська робота теж напевно складна, бо я я б наприклад майже на кожне виконання пісні поверталася б, як тут оцінювати хто кращий?:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    так мене здивувало, що француз пішов не до Вакарчука.. він би з ним мав купу шансів, а в Потапа хз...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Мене теж. І взагалі Потапа обрали три досить сильних учасника. То вже зараз як правило: якщо Потап повертається до конкурсанта разом з ншими тренерами, то учасники виберуть його. Невже він такий супершоумен і суперпродюсер?
    А з турками цікаво вийшло...Ніби і фіналісти турецького голосу, а так їх наші тренери пропустили повз.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Nastylove

    Nastylove Well-Known Member

    Так, так, я теж про це вже писала)
    Я не чула щоб він когось після "Голосу" розкрутив, хоча виправте, якщо помиляюсь, бо не дуже за цим слідкую. Єдине, що перше згадалося, що був якійсь тур "Потап. Діти." якось так...А так більше нічого не чула.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Костянтин не вибрав Потапа)

    як на мене один з найхаризматичніших голосів
     
  19. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    а мені аж шкода Дорна стало, що якщо Потап разом з ним обертався, то всі вибирали Потапа, і навіть крісло і кепка Потапа Дорну не помогли:) з Зібровим прікольно було, ще там Тіна питала Вакарчука, чи то не зовсім старенький дідок якийсь співає, ну якось так:)
    а з турками, то напевно в кожній країні свої пріоритети. або в Туреччині не було багато сильних учасників, і тому ті двоє були в фіналі. а в нас майже кожен з гарним голосом, з талантом, тому і конкуренція більша. хоча багато цього року приїжджає учасників з інших країн.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Smorodynka

    Smorodynka Member

    всі учасники вже 4--ту передачу в одному й тому самому одіті. Я розумію, що кожну передачу не знімають окремо, але могли б їх переодівати
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4