Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

    Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)
     
  2. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я можу помилятися, але десь бачила, що на обід до 14.00, якщо вже зовсім скрутно, допускається трохи хліба (без м'яса, риби і яєць, звісно). Думаю, що тої пшениці там не півкіля. Виправте, якщо не так.
     
  3. silvia

    silvia Well-Known Member

    після кількатижневих качель з вагою через свята, нарешті вага трохи почала "йти". Стартую новий тиждень на позначці 53 кг. ( - 12 кг. від стартової :girl_dance:)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  4. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Дівчатонька ви всі такі молодці, я завжди перечитую темку, і стараюсь дотримуватись, але не завжди виходить. Дійсно потрібно бути дуже сильним духом, і тоді все вийде!
     
  5. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    отож. Але ви не переживайте, маючи ваги ви зможите вийти на потрібний результат. Головне цього дуже хотіти, і держати себе в руках)
    --- дописи об"єднано, 19 Травень 2015 ---
    супер, що тут ще казати)
     
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ну, в обшем, от і я :) і мої 58 :)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    а скільки тобі ще? мені лишилося 3 кг) я пропала бо стілкьи всього було, нервів, клопотів і зараз теж, просто розриває від всього навалившогося, якось не до схуднення зовсім і це сумно
    що відбулося за той час - важливу подію я провела з честю) дівчата, скільки було компліментів, просто ненарахувати, від чоловіків (втч від молодших від мене:girl_impossible:, а я ще й виглядаю старше свого віку) і від жінок)
    і що гарно виглядаю
    і що така худуня (не знаю чого, я собі далі якась повнувата, тим більше якихось 5 кг скинула всього, я висока, то відносно непомітно, тим більше ті люди якраз бачили мене в цілком нормальній формі, ну десь 2 кг більше)
    а от були дві кобіти які якраз бачили мене до схуднення, 2 місяці тому, то вони закинули питаннями: яяяк? за такий короткий період часу! сидячи в декреті ( з моєю дитиною якраз бігати не треба, а сидіти з ним бавитися, тому ніц дивного), а не бігаючи по роботах! ну і хвалили дуже-предуже:)
    дівчата, крім того що пишаюся собою))) то і вам дуже дякую за компанію, підтримку, стимули і власний приклад, з вами все інакше)

    ну але що далі... зараз такі життєві обставини, що худнути важко :girl_sad: але бажання є, здаватися не буду, далі на системі по максимуму
    вірю що ті 3 кг скину, якраз кінець КД скоро, найкращі умови! через місяць зустріч однокласників, то маю ціль до того часу бути яка хочу...єдине, я далі марю моделюванням фігури, тут забрати, тут додати, але то треба і тренера (або час самому все вивчити) і харчування, і копняка)))
    ох, той мій максималізм:girl_haha:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 2
  8. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    мені теж :)
    я 174 см, вище середнього. Але на мені зайвих 5 кг ДУЖЕ помітно. Може, тому, що то в мене був чистий жир
    ага, тут прикольно.
    все в нас получиться!
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Я рахую, що ваш максималізм - це дуже доречна штука)))) в цьому ділі. Ставити собі високі планки, а потім їх досягати це крто. Я до цього стримлюся все своє життя.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    в мене теж 174, але широкі плечі, великі груди, поправляюся до якогось моменту відносно рівномірно, а вже потім зявляються такі локації жиру дисгармонійні.. певно тому мене так і хвалили, і я менш мотивована (грррр:girl_cray:), бо дійшла до тої точки, що все рівномірно і погані місця відшліфувалися, але ще от тої такої стрункої стрункості бракує
     
  11. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    а в мене худенькі плечі, зате бедра і ноги, а зараз ще і нижня частина спини...
    я теж поправляюсь гармонійно, але стаю важка і на лиці дуже видно
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Щось, ото встрілило вчора в голову і я вирішила попробувати не їсти солодкого 14 а як добре піде 21 день! Пишу тут, щоб не передумати. Боюся тільки, що як відмовлюсь від солодкого то буду себе жаліти і дозволяти щось не корисне з їжі.... Буду старатися слідкувати за обома фронтами. Ну і системи -60 теж ніхто не відміняв, хоча порушую часто .
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    ой, а я не можу без солодкого і дня. Вже і так себе відучала, і сяк. Не виходить. Хоть щось солодке в день я маю з'їсти. А як не з'їм, то тоді немає настрою. Я також систему порушую) так що ви не обна. А взагалі, солодке можна ж до 12:00. Чи ви так для себе просто вирішили, що ні і все?
     
  14. silvia

    silvia Well-Known Member

    я сьогодні зранку кайфувала морозивом, але потім мене замучила совість і пішла "відробляти" ковзанами на льоду)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Та маю тих нещасних 3 кг і ніяк їх не зжену з тими порушеннями і солодким. От розумію, що треба взяти себе в руки, а на практиці не виходить так. Я теж без солодкого не можу, але система допомагала контролювати цей потяг. А зараз бачу з кожним днем їм все більше солодкого. І я не повністю вімовляюся від цукру. Буду їсти мед, і в каву зранку ложечку додаю, бо без цукру не можу пити. Так що організм дуже стресу не повинен зазнати. Відмовляюся від того всякого покупного і печеного додатку до чаю-кави. Тільки за морозивом я вже скучаю .
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Так, звітуюся: сьогодні ,крім латте з цукром ,нічого солодкого не їла. Якось так незвично, ніби чогось бракує. Перший день без солодкого пройшов успішно! Систему трохи порушила: вечеря ( яблуко і апельсин ) була після 18год., не мала можливості поїсти на роботі.
     
  17. silvia

    silvia Well-Known Member

    сестра!! подивлюсь, що буде цього тижня, але чую, що ніц доброго, хоч і дотримуюсь системи. На наст. тиждень відмовлюсь від солодкого і гляну на результати..
     
  18. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Сповідаюся - станом на сьогодні з 7 відвойованих кілограмів 3-5 повернулися назад :girl_cray::girl_cray::girl_cray: (не можу визначити точно скільки, бо раніше відстежувала вагу на механічній вазі, тепер маю електронну, і їхні покази дууууже сильно відрізняються).
    Винна в цьому сама, бо як тільки протягом тижня побачила на вазі заплановану цифру, почала собі то тут то там дозволяти дрібні порушення :girl_blush2::girl_blush2:. А потім свята, ДН, і фактично з початку травня я харчувалася не за системою і не тренувалася в силу особистих обставин.
    Єдиний висновок зробила (для себе) - якщо привчити свій організм до системи, то в разі відмови від неї вага набирається значно швидше, ніж просто від неправильного харчування. Але тим краще (стимул не порушувати більший).
    Значиться так: офіційно оголошую марафон "21 день без порушень системи" відкритим.
    Відтепер знову починаю звітуватися в відповідній темі (закинула свого часу, бо вага стояла півтора місяці, як вкопана).
    Прохання до чемних системниць: пишіть тут частіше про свої успіхи, мене (і думаю більшість дівчат тут) це дуже гарно стимулює.
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    в мене буде інший: "Схудни до липня щоб поїхати на море"
    Дівчата, я вкотре повертаюсь до системи. Сподіваюсь, цього разу то буде серйозніше і результативніше.
    Зараз я займаюсь по програмі схуднення, але результати мене не тішать зовсім. 3 рази в тиждень тренування в залі, а вага коливається на 1-2 кг туди-сюди. Нє, сантиметри зменшились, але я хочу гарну цифру на вагах. Харчування програми мені не дуже підходить, бо виключає солодке, а в мене без нього зриви часто бувають. Ну і харчування 5-6 разів в день по 250 гр. порція то не для мене, цілий день думаєш що готувати.
    Отже, я знову з вами. І як завжди потребую копняків і стимулів не лишити все на половині шляху.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    а давайте разом!
    щодня після 18.00 відписуємось про чемність
     
  21. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    я обіцяю принаймні спробувати (відписуватись :girl_smile:).
    Бо взагалі-то тотальне звітування не для мене, я волію звітувати сама перед собою, але оскільки останнім часом то не працює, будем пробувати впливати на совість і шлунок новими методами. :girl_crazy:
     
Статус теми:
Закрита.