Лохотрон - жорстока реальність

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем SovaBa, 31 Січень 2009.

  1. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Накладну Рудий не брав, бо відмовився від товару. В неті відслідкувала номер, то лише місто відправки взнала. Але то вже було після того, коли він подивився і відмовився.
    Не маленький. Затянуло на 400 герене. Здається 150 кг.
    Але то знову ж таки, як дістатися того відділення і попросити їх переглянути відео. Думаю, що відмовляться. Та й машину гнати в те село, звідки була відправка (Вінницька область, по-моєму на межі із Запорізькою...).
    Я просто до чого веду: я не прихильник таких покупок в неті. Особливо, без перевірки.
    Тим більше, що він, що я - обертаємось в колі автозапчастин, та й просто серед механіків та торгашів. Якби він зі мною порадився толком, я би таки пробила через когось шо і де. А так...
     
  2. Муська

    Муська Well-Known Member

    Власне, мабуть на це і розраховано , що ніхто не захоче
    і тому мабуть їм вже не мало таких афер з рук зійшло. Шкода , що так сталось.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Не допомогли реакція і почуття гумору моїй мамі.За останній тиждень вже тричі їй дзвонили "мама,я в міліції".Щоночі:girl_impossible:
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Serceedka

    Serceedka Well-Known Member

    Пост для всіх хто має домашніх улюбленців!!! Хто продає/віддає тваринок надіючись що вони попадуть у добрі руки!!!!

    Чисто випадково попала на шахрайку-перекипщицю, яка торгує тваринками. Ця "хитрожопа бабка" в роках шукає інтенсивно оголошення де віддають тваринок даром, хто віддає за символічну плату, в добрі руки кішок/собачок, під приводами: внучку, внучці, довго шукали/хотіли.Тримає в себе вдома в поганих умовах, б'є їх, потім виставляє оголошення в олх, і продає тварин, як породистих,за великі гроші, обманюючи покупців і мучить тваринок. Ще знаю вона є на Краківському ринку там також тулить своїх тварин під виглядом милої бабусі, але за цією маскою скривається жорстока, ница людина. Щоб продати тваринок вона придумує різні історії про те що внучка із Львова тримає батьків, донька з Моршина має тваринку, а татко подлец-сусід... одним словом їх багато тих історій. Деколи приходить з внучкою, або внуком на продаж, напевне боїться за свої вчинки, і переживає через незадоволених власників тварин і покупців.
    Ця жінка є давно в чорному списку на форумі - , а також в олх.
    Прошу бути дуже уважними, і ретельно перевіряти в кого ви купляєте і кому віддаєте тварин, адже вони цього не заслуговують!!!!

    Ось інформація по ній:
    093 468 7069
    098 037 3398
    2450650 Марія

    Живе десь в районі Медової Печери - 17,27 зустрічається для продажу переважно біля 6 поліклініки!

    Інформація про її внука:
    https://vk.com/id64857468
    Андрий Зененко
    День рождения:2 июня 1998 г.
    Родной город:львів
    Образование:ЛГМА (бывш. ВГМИ) им. Лысенко ´02
    Скрыть подробную информацию
    Контактная информация
    Город:Львов
    Доп. телефон:2450650
    Образование
    Вуз:ЛГМА (бывш. ВГМИ) им. Лысенко ´02
    Факультет:Оркестровый
    Кафедра:Скрипки
    Форма обучения:Вечернее отделение
    Статус:Аспирант
    Школа:№ 42
    Львов, с 2004 г. (б)


    Ось її декілька оголошень:



    Прошу вибаченняв адміністрації за такий дослівний опис і зсилки, але просто не можу залишатись осторонь коли це стосується тварин!
    Давайте не будемо байдужими!!!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ой ці лохотрони це просто жах.Недавно мою маму так хотіли розвести,але була я дома))І дзвонив хлопець казав: мам то я ...хоча я в сім'ї одна єдина))Я би позабивала тих,хто так розводить літніх людей.Моєї подругу бабцю так розвели на 2 тис.гривень...як так можна,стару жінку,яка живе на одну пенсію..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Ну, це просто терендець. Я добряче зимою попеклась, коли зняли чоловікові з карточки гроші через мою тупу необізнаність і необачність, тому тепер дуже пильна в таких ділах.
    Подавала оголошення на Сландо. Вчора-нині від шахраїв спасу нема. Наярюють і всякими підходами стараються виманити заборонені для розголосу цифри картки. Я вже чесно замахалася відбиватися.
    Не думаю шо комусь стане внагоді, мабуть після того як їх розкусили вони ті картки викидають і все ж даю номери телефонів тих злодюг.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  7. skai

    skai Well-Known Member

    Мої знайомі продають мед і смалець на Сландо. Ті лохотронщики типово дзвонять і кажуть, що купують все, щоб побільша сума була і народ повівся. Коли продавець поцікавився як відправляти той мед і смалець і куди, то йому відповіли, що треба відправляти в Бердянськ. Самі лоханулися, бо зі Львова в Бердянськ трохи "невяжеться". Можна подумати, що десь ближче меду чи смальцю немає аж зі Львова перти.
    Я особисто з тими шахраями вже тричі спілкувалася. Якщо знати про такі афери, то їх можна розпізнати ще до пропозиції назвати СВВ код і номер картки.
    Шкода, що правоохоронці ніяк не реагують на такі обмани. Адже і люди телефони скидають і в купі випадків ті телефонні номери ще активні. Часто шахраї кажуть, що перетелефонують. Я так сподівалася, що це час для правоохоронців вирахувати за номером телефону місцезнаходження тих брехунів. Але як завжди, ніхто не хоче заморочуватися такими справами.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Та реагують, але якщо, наприклад, заяву подали у Львові, а зловмисники з Бердянська, то треба операм їхати туди і вже там працювати. Не так все просто.
     
  9. skai

    skai Well-Known Member

    От в нас так завжди "все не можливо і складно". Правоохоронні органи не як єдиний механізм, а як окремі міліції працюють.
    Не дивно, що за рік з лишком війни на сході армію далі забезпечують волонтери. Адже і ця ржава машина Міноборони не є цілісною системою.
    Куди не глянеш - всюди труднощі.
    Цікаво, якби таке було за кордоном теж би не могли відреагувати, бо їхати прийдеться?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я і надалі на зв"язку з тими шахраями і паралельно на телефоні гаряої лінії банку їхнього відділу безпеки. Ну, обіцяли розібратися, завтра побачим. Одному шахраєві голову кручу, кошу під дурочку, лиш би картку не викинув.
    І то так дико оте їхнє "бухгалтєрія нє можєт сбросіть дєньгі". Подавай їм і дату на картці і все решта. Ну, яка бухгалтерія йомайо, вже хоч би казали банк, чи шо. При чім тут бухгалтерія?!))
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. skai

    skai Well-Known Member

    Ви молодець. Дійсно людина (потенційний потерпілий) створила всі умови для того, щоб виявити шахраїв. Але чи буде позитивний результат? Я пробувала щось схоже - на жаль нічого не вийшло.
    Після цього відчувала себе так, ніби "билася головою об стінку". Вже злість не тільки на шахраїв була, а на реакцію міліції, банку, мобільного оператора. Правда мобільний оператор культурно сказала, що внесе в якусь базу безпеки телефон шахрая.
    Відпишете, який результат. В крайності нерви тим ослам потріпаєте:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Думаю, за кордоном (ну, тим, до якого прагнемо, бо "закордони" теж різні бувають :) ) нікуди би не довелося їхати, та й в нас, теоретично, не треба би, але на практиці виглядає інакше. На жаль.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Та ніякого результату, нині в службі безпеки банку сказали що вони фіксують випадки і телефони, а далі кудись передають...:dntknw:

    Минулого разу ми подавали заяву в міліцію, цього разу чоловік знову пішов писати, бо це його картка, але толку ніякогоооо!!!!:dash1:Пишем, дзвоним, щоб совість не мучила...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ой а мене і на Сландо розвели як дурочку.Перекиньте гроші на рахунок мобільного і ми вам зразу висилаємо кросівки,бо на картку не можна скидати так як це є картка реалізатора ,а не власника,розчесали мені,а я дурепа і повелася.Хотіла зекономити,а попала в 2 рази більше...Нічого мене то життя не вчить..:girl_sad:Чому я така довірчива?(
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    А, і увага, шахраї можуть дзвонити з 0567675637, представлятися представниками Приват банку і казати шо от типу Вам іде перевод грошей, але там якась проблема при переводі і просять вказати заборонені цифри картки.
    На перший погляд людина може повестися, бо з Приват банку часто телефонують з міського номеру з кодом Дніпропетровська.
    Що вони вже тільки не видумують.:girl_cray:
    --- дописи об"єднано, 23 Травень 2015 ---
    Ану розкажіть детальніше.
    Якщо для прикладу гроші на рахунок скидати з вуличного айбоксу, то чим це грозить? І взагалі я не "в"їхала" як саме вони вкрали Ваші гроші. Поясніть, щоб такі довірчиві турки))) як я знали.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    як як, сказали поповнити мобільний. людина скинула і все. товар не відправили, гроші з тої картки переказали кудись інакше, картку викинули) картка Київстару наприклад зараз 20 грн.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    От саме так(((Як я повелася сама тепер не розумію,якась замотиличина тоді була чи що...:girl_sad:
    --- дописи об"єднано, 23 Травень 2015 ---
    Але я не розумію хіба ці гроші з картки моб.оператора можна зняти??Чи це просто вони будуть для розмов?
     
  18. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    В КС є така послуга "мобільні гроші", кошти можна перевести на банківську картку, чи переказати на номер ін. моб. оператора.
     
    • Інформативно Інформативно x 4
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ну все ясно...так напевно і зробили заробивши на мені:girl_cray:
     
  20. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Я колись помилково поповнила комусь моб. рахунок. Поповняла в інтернеті через портмоне. Я до них на гарячу лінію зателефонувала і вони зняли кошти з того помилкового номеру і перевели на той який мені потрібно було. Тобто я свої кошти повернула не звертаючись до власника того помилкового номера.
     
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Корисно Корисно x 4
    • Подобається Подобається x 1