Збільшення мигдаликів (аденоїди) у дітей

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Meriroma, 28 Квітень 2010.

  1. Ogunka

    Ogunka Member

    Відповідь: Збільшення мигдаликів (аденоїди) у дітей

    відгукніться хто має тел до Юрочка, Соломія вже кілька тижнів не дихає носом, треба показати нормальному лікарю.
     
  2. Kurylychyn

    Kurylychyn New Member

    Дівчата прочитала всю тему і пишуть багато про Висоцьку. 2 роки тому я також поначитувалась і пішли ми до неї в часний кабінет. Там так як писали,що конвеєр,то це точно,задати питання неможливо.Ну поставила нам діагноз ,аденоїди 3ст.алергічного характеру, І сказала що будемо лікувати лазарем і т.д. Лікували,так як і всі пишуть Назонекс, Ізофра ,ой і купа іншого. Пішло на лікування не меньше ніж 10 000 грн. Кожних пів року ми пропивали антибіотик і нам ставало краще. От дитині убили імунну систему в нуль і знову ніс не дихає. Хочу видаляти,але в кого порадьте прошу дуже сильно???? Пишуть про Адріана на Ужгородскій,може хтось має тел його???
     
    Останнє редагування: 20 Січень 2015
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Piama

    Piama New Member

    Дівчата підкажіть моб.тел. Юрочка Ф.Б., сестра їде з малим з Коломиї до нього, ( я робила в нього операцію два роки тому, а тепер не можу знайти телефон :sad: )
     
  4. skor

    skor New Member

    Допоможіть потрібно терміново моб .телефон Юрочко Ф.Б
     
  5. Ksusha

    Ksusha Well-Known Member

    МИ видаляли в Шарабури Марти на Дністерській. Дитині було 5 років. носиком не дихала, коли спала то хропіла. Були різні думки - казали не видаляти, бо потім наростати будуть часто і ше там купу різних аргументів наводилося.Пропонували лікувати гомеопатією і тд.. Я була категорична - і ми їх видалили. операція зайняла 20 хв. З того часу в нас припинилися застудні хвороби. Повністю! Дитині зараз 12 - і все нормально, нічого нового не наросло!
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    В нас практично рік все було спокійно, дихав малий носом, вночі теж жодного хропіння, а після останнього насмарку не може дихати, в носі набряк. Спробуємо попшикати протинабрякове гормональне, бо шось ми стривожились. Думали що нас та бяка минула
     
  7. Ksusha

    Ksusha Well-Known Member

    Ну.. це я до того написала, що видаляти аденоїди - не страшно. Наскільки мені пояснили - то нарости, які треба видалити, бо вони виконують функцію розсадника і парника для бактерії і вірусів.
     
  8. Talya

    Talya Well-Known Member

    скільки людей, стільки і думок. мені аденоїди колись мама хотіла видаляти (носом вже майде не дихала), але знайшла лікаря, котра вилікувала чи я просто переросла. лікували протарголом. а тепер маю двох знайомих, котрі жаліють про те, що їм в дитинстві видалили аденоїди, бо в дорослому віці інфекція одразу спричиняє трахеїт у однієї, а в іншої бронхіт чи запалення, тобто зразу все опускається в нижні дихальні шляхи, а не затримується у верхніх
     
    Останнє редагування: 21 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  9. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    в якому віці діти "переростають " аденоїди?
    чи лікують аденоїди небулайзером?
     
  10. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    В нас десь від 5-6 років всохлися і повністю забули про них, а ще 4 роки тому нам настирливо наполягали видаляти)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Fast

    Fast Well-Known Member

    Мені в дитинстві видаляли, але що теке бронхіт чи запалення не знаю. А з малою про її бронхіт знала, що з аденоїдами, що без. Тільки до видалення - 3 рази в рік, а після - 1 раз в рік. Треба дивитись індивідуально і проконсультуватись не в одного лікаря.
    До операції я інколи спала під подушкою, бо не витримувала того храпу, але коли після чергового бронхіту пішло погіршення слуху, затримки дихання - видалили. І від початку проблеми з аденоїдами до їх видалення пройшло - менше року. Після операції я ще довго просипалась в ночі, щоб послухати чи дихає, бо відвикла від тишини.
    Не хворійте.
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. irystella

    irystella New Member

    Питаннячко, а лазером вас лікувала Висоцька ?
     
  13. irystella

    irystella New Member

    Добрий день , недавно зробили операцію по видаленню аденоїдів. Напишу для тих хто цікавиться цінами на цю процедуру. Я не могла знайти ніякої інформації з цього питання, і всі мами діток яких оперували в той день бігали після операції і одна в одної питали хто скільки «віддячить» лікарю. Робили у Львівській лікарні з етичних міркувань не пишу в якій.

    Ціни на операцію по видаленню аденоїдів:

    1. Доброчинна допомога ЛОР відділенню - 30 грн.(видно що гроші використовують саме на відділення, в палатах все більш-менш нове, в туалетах нормальна сантехніка, є папір та мило)

    2. Медсестрам – 240 грн.

    3. Ліки для операції та після неї – біля 450 грн.(точно не можу сказати)

    4. Анестезіологу - 400 грн.

    5. Лікарю який проводив операцію – вони (у відділені іх декілька) ціну не оголошували, всім казали «скільки дасте». Львівські давали від 1000 грн. до 2000 грн. Люди які приїхали з району від 500 грн до 1000 грн.


    Лікарі, не залежно від того хто скільки дав грошей, відносились однаково уважно до всіх.

    Операція пройшла добре, дитина нічого не пам»ятала. Коли виписували, спитала мене: »Мама, а що операції не буде, тільки уколи та крапельниці ?». Але я понервувалась добряче. Виникають якісь дуже неприємні відчуття від того що твою дитинку везуть на каталці чужі люди і ти не можеш піти з ними і побачити як саме проходить операція, або хоча б постояти під операційною.

    Всім здоров»я !!!!!
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  14. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    це мабуть дуже індивідуально. Мені у 9 років видалили аденоїди, відтоді почала дихати носом і зараз не маю проблем з дихальними шляхами, лише часто горло (але це і до видалення було слабким місцем) мала двічі бронхіт (і то підозрюю алергічний) і все, жодних трахеїтів, запалень, ттт
    проте я не хочу сказати, що видалення аденоїдів - це найкращий спосіб, зараз підозрюю в малої теж, бо почала хропіти ( ну не дивно, ми обоє з чоловіком мали з тим проблеми), якщо все таки лікар підтвердить, що у нас є аденоїди, то будемо спочатку пробувати альтернативне лікування, хіба якщо не допоможе тоді не буду категорична, бо залишати все як є точно не буду, чоловіку колись не лікували і не видаляли, то зараз дуже хропе і при кожній застуді відчуває як болить у грудній клітці (мабуть все опускається відразу)
     
  15. Romanivna

    Romanivna New Member

    От і в нас постало питання про видалення.:girl_cray: Приблизно з 2 років мали проблеми з аденоїдами. Спочатку лікувались консервативно, були в Юрочка, в Дунілової. В 3 роки за порадою формулянки зїздили в Крим на місяць. Результат був. Не миттєвий, але хворіти ми почали рідше, носик дихав і в день і вночі. Результат тривав майже 2 роки. . Минулу зиму знову все почалось, ми не вилазили з отитів. Лікувались на Ужгородській в Онутчака. Зараз нам 5 років, і знов отит, зелені соплі. Консультувалась в 2 лікарів, і двоє кажуть видаляти, бо личко вже починає деформуватись, ротик послійно відкритий і в день і в ночі. Місяць тому почав жалітись, що погано чує. Здивувало те, що один лікар радить надрізати, а не видаляти повністю і під місцевим наркозом, а інший - видаляти повністю і під загальним наркозом. Прочитала ще про видалення лазером. Підкажіть будьласка, формулянки, чи видаляють у Львові лазарем? Дякую.
     
  16. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    не 100% , але висоцька лазером видаляє. коли були у неї на прийомі, то вона іншому пацієнту говорила за видалення лазером. але чи то вона робить, чи хто інший...
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Tatiana Lev

    Tatiana Lev Active Member

    Видалення аденоїдів. Ще не хотіла про це писати, бо лише почали лікування "з білого аркуша". Але читаю ваші "хочу оперувати" і пишу. Використайте ще один шанс. Я мала досвід лікування аденоїдів у лорів Львова ( де ніхто не допоміг), гомеопата ( допомагало, але на певному етапі він "застряг").

    Нещодавно я почула про лікаря, який за описом мені підходив. Попри мою упереджену думку про лікарів в звичайній поліклініці я все-таки наважилася. ОТЖЕ, це єдиний лікар, який глянувши на мою дитину і поставивши кілька запитань, довго думав мовчки, а потім написав призначення. То був ПЕРШИЙ ЛОР, котрий не призначав дитині ліків до носа- він шукав ПРИЧИНУ, а не лікував місцево соплі. То є Виговського вул., лікар Процик Володимир. каб. 136. пон., сер, п"ятн. 13.30- 19.00. вівт., четв. -8.00-13.30. "Конвеєру" нема.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    А яка причина була у вас ?
     
  19. barsiko

    barsiko New Member

    Дівчата, дайте пораду, потрібен хороший лор , який би міг постійно вести дитину, нам 1 рік 7 міс, маємо збільшені аденоїди і вже 2 раз за місяць після сопель починається отит. І ще одне питання - чи можна з такими проблемами їхати на море? чи це буде на користь чи навпаки на шкоду? Поділіться, будь-ласка, досвідом.
     
  20. Tatiana Lev

    Tatiana Lev Active Member

    Підшлункова залоза. Ніяк не проявляла себе за тими симптомами, що пишуть про в книжках. А от виділення з носа постійні -- то її викидання назовні того, що вона не сприймала. Дитина їла завше досить дієтичну їжу, про "хімію" лише чула. Чи це було вже від маленької дитини- не говорили ще про то, бо там могло починатися з інших причин.