Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.
     
    • Подобається Подобається x 8
  2. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    У мене також була передня...То рухи почула дуже пізно, піся 20 тижня, навіть ближче до 22. Чула якісь рухи десь з 16 тижня, думала - маля, але вже як потім почула справжні рухи, то зрозуміла у порівнянні, що тоді то точно був шлунок.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    В мене почалося безсоння, ніяк себе не можу заставити заснути, сидіти важко, бо живіт тисне, лежати важко бо печія, і народжувати щось мені поки страшно, от дівчата переживають що ніяких передвісників немає, а я боюся цих передвісників, от з Олексієм я останні дні дочекатися не могла пологів,а зараз як подумаю....................
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Мені лікар сказала, що я швидше за все чую аорту - ну то я і сама зрозуміла, такі сильні пульсування не можливо не помітити. Тепер чекаю наступного побачення з малюком через три тижні і реальних копнячків.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Ви компресійні колготи 'на ура' не купуйте. Там у них буває різний ступінь компресії за показами.
    Якщо вас щось турбує, то краще спочатку проконсультуватися у судинного хірурга.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Такий спеціаліст є в поліклініці? Чи треба приватно шукати?
     
  7. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Я, чим далі, тим більше мене все нервує, болить і злить.
    Так вночі ноги віднімає, абзац. Стабільне безсоння з 4 до 6 ранку. Кишківник спазмує. Печія така, що оййойой. Блюю аж від неі.
    Налаштовуюсь на 4 червня :) ще тиждень і почнеться зовсім інша історія :)
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    І мене. + Вночі не можу довго заснути через безсоння, храпіння мужа, свербіж незрозумілий по всьому тілу..Якась така шкіра чутлива на все стала...Й це мене просто бісить, оте відчуття. Й печіяяяяя....Раніше була по вечорах/ніч, тепер ще й протягом дня...Рятуюсь мінералкою (((. Й ще куп боляок загострилося, які ну дуже неприємні, але радикальному лікуванню наразі не підлягають. Й спина весь час болить (((...
    Але сьогодні в мене мега-врочистість - були на 3 узд в Слободи. Як завжди, все чудово пояснив, з малям все гаразд, бо я щось переживала - надто активні танці в мене в пузі :). От тільки стать не підтвердив, бо дитинка спинкою була повернута. А загалом - малюк вже перевернувся, що мене дуже тішить.
    На радощах, що все добре, я знову всплакнула там )), якась я така сентиментальна....
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    І я на нього налаштовуюся :)
    Але мене нічогісінько не турбує, навіть ребра і ті вже не терпнуть. Ні печії, ні безсоння, ні набряків, ні частих вставань вночі, ні корчів, аж не очікувала, що може бути так легко:) Тому навіть не знаю, чи хотіти пошвидше, чи подовше.
    З одного боку так подобається вагітний стан, вже починаю ностальгувати, що не буде копнячків з пузіка. А з іншого - хочеться вже з синочком познайомитися, хоч і мандраж присутній, як то все по-новому буде.
     
    • Подобається Подобається x 8
  10. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Дівчата, я не знаю, що там у вас з 4 червня пов'язано, але в мого чоловіка ДН ;)
    І я того числа чекаю, а далі відпускаю ситуацію і най ся діє Божа воля.
    Флешмоб тут у нас намічається ;)
    Сьогодні живіт довгенько спазмував, і то вже точно не кишківник.
    Пила ношпу, очевидно тренувальні.
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    В Медінституті знаю, що точно є. Зі мною в гінекології лежала жінка, перед операцією консультувалася з ним. В неї був варикоз, то їй треба було бути під час операції в компресійних панчохах. Пам'ятаю, як вона отримала шок від їх ціни - 600 грн. Купувала на Личаківській десь (в р-ні Медінститут)
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Мене число чотири переслідує :) діти народжені четвертого числа, Настя в 4 школі , Сашко в 4 садочку і так далі :). Тому мушу четвертого народити, аби традицію не порушувати. ;)
     
    • Подобається Подобається x 6
  13. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Точно є в меді. Там є ціла кафедра, можна просто підійти на місці проконсультуватися.
    Ті панчохи справді недешеві, тим більше варта знати, які саме треба і чи треба взагалі. Я ще купувала на бічній Левицького десь.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    В нас по-першому узі теж 4 червня, так що подивимося хто з нас пунктуальніший, от Рreciosa мала народити десь як ми, а вже няньчить. За нами в черзі Oddly і Miss Sixty, а ще Britny теж в наших рядах.
    --- дописи об"єднано, 29 Травень 2015 ---
    це страшено замучує і тільки заснеш вже в туалет треба бігти, а зранку може й поспала то малий не дає. А щодо переміни настрою то я як зайду в якийсь емоційний стан, то вийти не можу, випуск малого в садку проплакала майже весь, вчора посварилась з чоловіком на таких емоціях що зі злості почала цвяхи забивати де вони були порібні, а він цього не зробив, в результаті виключила телефон не пішла до лікарки в лікарню, акушерка- подруга підняла но ноги моїх подруг, сусідів бо думала шо я народжую, а я тим часом переживала власний кінець світу............а все почалося з фрази чоловіка -ти чого не купила хліба?
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Я стараюсь дотягнути до 4 червня , ну щоб вже той Джамбула відкрили. Ще наслухалась чуток про Мечнікова, що можливо на довше на мийку закриють. Хтось таке чув?
    Блін, а живіт б"є по ногах вже... Згинаєшся-впирається. Я вже й незнаю куди там нижче опускатися - коли лежиш то ноги хіба випростати, бо впирається, а і ще його перекладаю вручну з боку на бік, коли перевертаюсь... Недавно хотіла покімарити вдень - 2 год товклася, ніяка поза для сну мені не йшла...
    Але маю ще чим похвалитися - моя мала недавно намалювала отаке, сама ... .
    Може кому абстракція, а мені то якись феноменальний передвісник :)
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
  16. Oduvashka

    Oduvashka Well-Known Member

    В мене ПДД на 21-23 червня, то я б хотіла таки дочекатись... Ну але як відкриють Джамбула, мені таки, напевно, стане трохи легше. І сумки я ще не зібрала, і імені немає, так що прошу малечу сидіти чемно.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    О, про вас забула, вам здається на вчора була ПДР?
    Я сьогодні була на узі сказала лікарка що 4 кг точно маємо, дитина ще не внизу і 100%дівчинка:girl_in_love::girl_spruce_up::girl_tender:
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    А в мене вже нарешті і сумки зібрані, і ім'я вибране, і фотосесію сьогодні провели:)
    І 37 тижнів сьогодні повних, а лікар з жк стільки раз казав головне доходити до 38 тижня і можна родити, що залишилося тільки відкриття Джамбула дочекатися і на рибалку ще з'їздити на Зелені свята:) Хоч пдп на 11-19 червня.
     
    • Подобається Подобається x 7
  19. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Якщо чесно то всі 3 різні УЗД мені поставили всі три різні терміни. Я вже й сама заплуталась. бо була впевнена в даті зачаття ,але як починаю свої підрахунки щось не сходиться з їх :) В ЖК рахуємо що ніби 38 тиждень, малій заманулось вилізти на 37.
    Думаю цього разу до ПДП теж не доходжу. Хоча...
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Часто читаю що на узд ставлять різні терміни, а мені лікар казав тільки згідно дати останніх місячних. Лікар каже що термін 8.08, а по овуляції виходить 25.08.
     
  21. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    а можна взнати на скільки різні бо в мене всі попередні були на 13 червня а останнє стало на 25 червня і в моєї куми така сама ситуація була
     
Статус теми:
Закрита.