УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

  1. Angie

    Angie Member

    Скажу чесно, Лотоцька дере бабло, вона толкова, але зара вже пішов конвеєр у неї. А Прокопчук - із-за невеликої патології у малого ні за узі ні за годинну консультацію ні копійки не взяла, сказала що потім як буде все добре то віддячитеся. Мені грошей не потрібно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Merry

    Merry Well-Known Member

    А контактами Прокопчук (старшої) може хтось поділитися бо на сайті пише що тільки можна до Рібун записатися і молодшоЇ Прокопчук.
     
  3. Angie

    Angie Member

    А старша прокопчук то хто? Наталія Миколаївна?
     
  4. AlinaYakovyna

    AlinaYakovyna New Member

    1. Ехомед
    2. Корінець
    3. Не вихований хам!

    Шановні ймовірні паціенти доктора Корінець!!! Звертаюсь до Вас, оскільки хочеться вберегти кожного від негативу і зіпсутого настрою, який сьогодні забезпечив мені вищезгаданий лікар.... Хоча, цю людинку лікарем я б не називала..... а просто: злий, хамовитий, нахабний, непривітний і, звісно, не вихований працівник-УЗДист.
    Сьогодні мала велику необережність звернутись до Корінець Ярослава Миколайовича для проведення УЗД під час вагітності...
    Початок прийому... Як мені наказала помічник (яка, видно бере приклад зі свого керівника і теж не відрізняється привітністю), я лягла на кушетку, згодом з`явився вельмишановний!!! Ярослав Миколайович, який не вважав за потрібне привітатись ні зі мною, ні з моїм чоловіком, котрий знаходився поруч. УЗДист, видно, дууууже зосереджений на своїй роботі, тому одразу перейшов до справи.... Вирішила привітатись з ним першою (можливо, так і має бути, оскільки він "лікар", а звичайний паціент, однак мені така манера поведінки є незрозумілою і невідомою)... У відповідь я почула бурмотіння. Через декілька секунд цей невдоволений працівник ще щось незрозуміле сказав в мою сторону, почула я лише останнє слово "Опустити". Що опустити толком я не зрозуміла, а перепитатись в цього розлюченого згустка негативу в мене не виникло бажання, тому почала діяти методом виключення: з початку опустила себе ) тобто лягла трішечки нижче. По незадоволеному вигляду людини, яка проводить УЗД, зрозуміла, що щось я зробила не так... тому наступним ділом я опустила трішечки нижче свої штани, але тут Корінець, явно не вдоволеним голосом, накінець-то, чітко мені сказав опустити ще спідню білизну. Коли наказ було виконано, я спокійним тоном пояснила, що не почула, що він мав на увазі. На що хамовитий "доктор" в черговий раз, грубим тоном, пробуркотів своє невдоволення в мою сторону. ...... Настрій мій був одразу зіпсутий..... не зважаючи на те, що на УЗД йшла з величезним позитивом. Надалі обстеження було проведено без жодної репліки, адресованої мені. Через декілька хвилин воно закінчилось так само, як і почалось: без жодних слів, в т.ч. мегаУЗДист не виявив жодної необхідності попрощатись з нами. Видно, в цьому немає необхідності..... Пацієнтів, як він вважає, у нього від цього менше не стане...... Однак..... вірю, що це неправда. Оскільки, якщо хтось візьме до уваги мій відгук, то не принесе заробіток пану "лікарю" і, можливо, корона з його голови впаде! Інші методи, гадаю, що не допоможуть, так як після УЗД я особисто звернулась до злого Корінця з проханням бути трішечки ввічливішим з паціентами..... однак судячи з його реакції, розуму лікарю це не додало. Звичайним етикетом він не володіє. Для нього є абсолютно допустимим нахамити жінці, не привітатись, показати своє невдоволення цим життям. Я теж людина, я не вимагаю до себе надто багато поваги, я розумію, що в кожного з нас трапляються негаразди у житті і постійно ходити та посміхатись витримують лише одиниці. Проте, псувати настрій в той момент, коли паціент приходить на УЗД, щоб з радістю побачити своє ще не народжене дитятко, а якась зла людинка-"лікар" в один момент псує все....... на мій погляд - таких, псевдо - лікарів, потрібно позбавляти права доступу до людей, не зважаючи на те, як було написано в деяких відгуках, що спеціаліст він хороший. Такий працівник не може бути хорошим спеціалістом, оскільки такий "спеціаліст" повинен включати в себе і хороше відношення до людей.
    P.S. В останнє, від лікаря, зі сльозами на очах, я виходила коли мені було років 7. Лікарем був стоматолог ) Корінець став наступним. В чвою чергу, сподіваюсь, що я була останнім паціентом з зіпсутим настроєм, яка відвідувала "Ехомед".
     
    • Інформативно Інформативно x 6
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Дівчата, напишіть, будь ласка, телефон Слободи в ПП
     
  6. Sofija

    Sofija New Member

    Напишіть хто приймає на Лисенка і скільки коштує УЗД.І чи має хтось номер телефону туди.
     
  7. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    І мене цікавить
     
  8. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Можливо Ви маєте на увазі уздистів Лотоцьку старшу та молодшу? Бо Прокопчук одна, в неї ще брат є Корінець.
     
  9. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Я маю на увазі конкретно Прокопчук.


    Надіслано від мого V812 Core4, використовуючи Tapatalk
     
  10. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Дівчата, а Лотоцька-Волкова то хто така? Мені до неї в Центр здоров'я родини дали з жк скерування на узд.
     
  11. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Не вийшло мені записатись до Лотоцької-Волкової, бо до 30 липня все зайнято, а мені запізно... Записалась до Рібун, надіюсь, все гарно подивиться.
     
  12. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    В Прокопчук все зайнято до 29 липня. Дівчата дякую за допомогу. Записалась до Корінця, першу вагітність до нього проходила) Стабільність
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    Я свої дві вагітності проходила до Корінця. Дуже була всім задоволена. він вже як талісман мій був, ні до кого іншого не хотіла йти. Потім старшого до нього водила на УЗІ всіх органів. Все гарно подивився, відповів на всі мої запитання.
     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Sofija

    Sofija New Member

    @solana rok
    А можна номер Прокопчук в пп.Дякую
     
  15. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Доречі була в нього теж на УЗД давніше в нього був кабінет на вул. Котика, теж мені не сподобалось ставлення, бала записана на конкретну годину і треба було напитись води то УЗД запізнювалось десь на 45хв., я думала лопну поки чекала, чоловіка не мало бути бо не встигав, але так як УЗД теж запізнювалось то я подзвонила і сказала щоб підходив, коли прийшла моя черга я зайшла в кабінет (правда вже не пам"ятаю чи він привітався) а чоловік вже підбігав, я сказала що позвоню йому і скажу що я вже в кабінеті то він на пару з медсестрою сказали щоб я скоро лягала і що чоловіка тут і не дуже треба(((!!!, я все ж позвонила роздягаючись на ходу, коментарі хоч і були але скупі і коли ми питали стать дитини, то він аж вкінці відповів недовольно. мол яка вам різниця((.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

     
  17. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Ох мені до нього завтра на перше УЗД з вагітністю. Прочитала ото відгуки і навіть не знаю, чого чекати. Йду до нього не вперше, але в останнє була рік тому з мастопатією і він теж не був балакучим. Надіюся мені пощастить більше

    Надіслано від мого V812 Core4, використовуючи Tapatalk
     
  18. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    В черговий раз вже з другою вагітністю попала на запис до Савчак на Кониського (хоча в її печатці прізвище Лотоцька-Савчак). Рекомендую.
    (вартість зараз 180 грн (в 2012 році було 150 грн)).
    Все розказала, все показала, один позитив та уважність.
     
  19. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    А я сьогодні була в Рібун на Кониського в центрі здоров'я родини. Приємна лікарка, що можу сказати. Ціна менша, ніж у Слободи, а саме у1 триместрі 150 грн, 2 і 3 - 180 грн.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Так була сьогодні в Корінця. Всім задоволена. Дивився не боляче, ато бувало всяке. Що питала розказував. Заспокоїв мене сльозливу і весь час був привітним.

    Надіслано від мого V812 Core4, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1