Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

  1. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Дівчатка, шукаю друзів по зригуванню.
    Анютине зригування ми називаємо блюванням. Плечі у нас сухими не бувають впринципі. Ліжко промокає до матрасу, хоча додатково під неі щось підстелюю. Фонтани б'ють нереальні. На сантиментрів 10. Як мінімум.
    Таких фонтанів за день можеио мати штук 10 точно.
    Гуляння... Моя болюча тема. Ми практично не гуляємо. Анюті по перше не подобається чомусь. Круть верть писк. А по друге, ми вже здому виходимо обригані.
    Інколи, ні, не інколи. Кожного дня мені здається, що мозок від того закипає. Перу я іі речі два рази на день стабільно.
    Скажіть, є ще такі фонтанщики? Бо мозок мені криє.
     
  2. Raven

    Raven Мама малятка

    сестра
    мені мозок не сильно крило, бо я таке бачила в племінниці, бачила те лікування і наслідки того лікування вже скоро 10 років не переростаєм
    забийте
    якщо дитина не худає, знач всьо норм
    ми зимові і я мала кілька комбезів, то так і переодягалися пару раз, гуляння в слінгу довелось відкинути
     
  3. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Тю, та я сама з себе одяг перу так, бо тоже вся обригана, як не молоком відразу після їжі, то пізніше якимось сирком і водичкою... І не має значення, чи бекнула після годування, чи ні, все одно потім виходить з неї...
     
    Останнє редагування: 16 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Мої зайці теж мусять зригнути після їжі. І теж незалежно чи відригнули повітря чи не вийшло:) і я теж постійно перевдягаюсь;) в нас закон одразу помітити мамину чисту футболку, щоб усі бачили, що мама зайнята;)))як одразу після їжі не зригнуть, то потім все одно мусять зригнути. Я за ними обома не встигаю прати;)


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  5. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    То всьо є нормально, і все дуже швидко мине, в мене мала зригувала ( і то так дуже) де до 7-8 місяців, так що тримайтеся.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Та я знаю, що нормально;) десь читала, що минає, коли дитинка починає сидіти;(
    А ще зараз маємо сопельки, які йдуть до завершення і є густими. Так от коли мале не справляється з ними, коли вони десь там на задній стінці, то фонтани пускають. Але що поробиш, постійно ж не будеш носик промивати і витягувати ті сопульки.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  7. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Ми теж через соплі фонтани давали буквально донещодавна. Зазвичай, коли клала спати. Тгму перед вкладанням я промивала багато носика і витягувала соплі.
     
  8. Raven

    Raven Мама малятка

    В нас то сам пік був, напружила прес - бульк і готово, мама давай ше кашу, місце звільнилось
     
  9. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    От мої теж після зригування ще наминають;) а потім можуть ще зригувати) а як не дасиш кашки, то істерика:sad: добре, що ми купили їм крісла, то трохи відволікаються від того, якщо забрати в іншу кімнату:) а ще так мило вони тепер сваряться, коли пчихають, гикають або ж після зригування:) так гарно агукають і щось там лепечуть;)


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  10. Xroba4ok

    Xroba4ok Active Member

    І моя відразу після народження теж зригувала добряче, спочатку молочком, а трошки пізніше після годування вже сирком і водичкою(то перетравлене молоко частково і шлунковий сік я так розумію). Зригувала після кожного годування ну і 2-3 рази в день фонтан міг бути такий шо огого. Тепер нам вже чотири міс, то можу сказати що зригує вже менше, фонтани дуууже рідко. Ніби як відрижка є, але вона вже навчилась ковтати і так не бруднить одяг. Купила два маленькі бавовняні слюнявчики, то маємо на зміну, щоб одяг був чистішим. Думаю то мине з часом.

    Хотіла запитами татешніх мамочок-медиків, де можна почитати той протокол на який ссилаються всі сімейні і не лише лікарі по догляду за дитиною? бо наша сімейна сказала що згідно нього дитині до 1,5 року показано 3 курси масажу. То правда чи то пьорли? Щось мені в то не віриться......
     
  11. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Перли по любому. Без медичних показів робити масаж не потрібно
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Дівчата, нежить може бутиивід зубів? Лізуть нам одразу два нижніх зуба. Простудитись ніби ніде не могла. Я вже холодна. Свекруха цілий час мене підпитує, а чи їй не зимно, а може шкарпетки? А може з підлоги забрати? А може їй в слінгу в спинку зимно? (Під трьома варствами тканини). Ну було вітряно ці дні, але т-ра в межах 22-24 градуси, ввечір 20. А тут вчора ввечір раптом потекло з носа і я певно в її очах мама живодьор...
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Прикольне співпадіння) та, 99% то на зуби нежить
    Ну бо як нічого не мінялося, то чого він раптом вискочив
    В мене от в малого крім зубів ще був разок нежить, коли я простудилася, ну то було все ясно, в мене, а потім в нього... А як все звично, одягаєш як завжди, умови як завжди... І взагалі, як писала якось @natorella , ще стільки тих соплів буде)))

    Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk
     
  14. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    В нас майже на кожен зубчик були соплі. Прозорі або білі. Тільки починались, зразу знала, що буде зуб:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Xroba4ok

    Xroba4ok Active Member

    дівчата, а чим ви тімячко (на голові ті чешуйки) обробляєте чи здираєте чи що з ними робите? Нам в поліклініці казали пальцьом зішкрябувати, а я думаю що то шось дуууже жостко:girl_devil:
    Може якісь пінки-гелі чи що?
    Мама казала, що мені (огого коли то було) вичісувала то гребінцем... А скальп не здреться? Чи може лишити і нічого не робити з тим, само пройде:girl_in_dreams:
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    я за півгодини до купання так добре намащувала голову олійкою і вдягала шапочку. Тоді ті шкірки розмягчуються і при митті голови майже всі злазять
     
  17. Savchenko

    Savchenko Member

    я при купанні мочалочкою стирала трохи як розмякало, більш нічого такого не робила і позлазили))
     
  18. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Нічим не мастила, не здирала, не вичісувала. До 8-ми місяців все само відстало.
    Воно ж дитині не заваджає, хіба Вам:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    трохи заважає, якщо їх багато, то виходить, що шкіра голови, ну, принаймі значна частина, під ними не дихає. Я теж мастила малому олійкою, під целофановий кульок і шапочку, але це нам практично нічого не давало, думаю, це дієвий спосіб, якщо ті лусочки великі, грубі, і самі трохи відстають на крайчиках, а у нас було таким тоненьким шаром, тож дочекалися, коли саме пройшло, тільки трошки після ванни мені вдавалося того зняти. Чула гарні відгуки за шампунь Мустела спеціальний від лусочок, але ми не пробували.
     
  20. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Ууууу, как вспомню, так вздрогну.... Ми їх мали багато: і великих, і малих, і товстих, і тоненьких. Найкраще з ними справлявся сам малюк коли почав до голови діставати- він їх просто здерав. Олія- ноль на масу, просто після ванни, взагалі ігнор. Хіба чухати гребінцем і то так щиро.... Кілька останніх і найбільших я підчіпляла нігтем і легенько віддирала. Зараз знову періодично з'являються, але малюк сам зчухує, видно вони йому таки конкретно заважають.