Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

  1. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Вам можна :) Все-таки подвійне щастячко очікуєте :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Але моє подвійне щастячко не має двох важких плацент. Так що вся подвійність у розмірі однієї лялі і трошки водах :)....а решту - на попі мами.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ну, маминій попі і цілій мамі ще тих двох носити-родити і молочком годувати, так що запаси мають бути відповідні)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    в мене таке було на минулому прийомі - я просто перед тим гарно поснідала, а то все з тими аналізами ходила на прийом голодна, ну і вага менша була)) Я вже теж так добряче покруглішала, в понеділок дізнаюсь на скільки :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Я до речі, в ЖК ніколи не важусь. Завжди вдома і завжди зранку. Приходжу на прийом і просто кажу скільки +кг на даний день. Якби важилась в ЖК, цифра однозначно була б більша. Ну і в мене різниця між ранкової вагою і вечірньою зазвичай 1 кг. (все життя так).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    В нас 36 тижнів - маємо +7 кг, як і минулих тижнів, знову таблетки п*ю щоб поправитись хоча б трохи...
     
  7. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    а навіщо вам таблетки? як приходжу до лікаря на черговий огляд, то перед очима завжди плакат, де розписано середні показники ваги плоду, вод, плаценти, і по них виходить, що середній набір ваги 8800г, а ви не далеко втекли. Пам"ятаю цьомцьомка писала, що з Дмитриком набрала біля 6 кг, я зі старшою теж мало набирала, хоч мала набряки в третьому триместрі, і все залишила в пологовому. а зараз 33 тижні і +11,8 кг, причому останні прибавки мене вже лякають (майже по півкіло в тиждень).
    Тому @smilechyk, насолоджуйтеся вагітністю, і тіштеся, що менше скидати прийдеться. Не потрібно шукати проблему там, де її нема:girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Zozuljka

    Zozuljka Well-Known Member

    А що, якісь показники погані?
    У мене кума при першій вагітності не поправилась ні на кілограм, а з другою так взагалі схудла. Правда, в неї трошки є надмірна вага, то вона так - тут худла, а в животику поправлялась. І все чудово! Жодних таблеток:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    То може я не правильно процитувала, я п'ю есенціале щоб краще працювала печінка, а від того я починаю поправлятись)

    Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk
     
  10. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    + 6 кг, на зараз важу 52... і це 33 тиждень думаю слоником не стану:girl_haha:, але в душі у мене подив,як дивлюсь на ваги...і з відки то береться ?Головне щоб так само десь поділось потім:girl_haha:
     
  11. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Як то звідки береться? Дитина, води, матка, груди. То не так вже і багато ви набрали. Ну а про слоника якось не доречно. Вагітна жінка природньо набирає вагу і таке порівняння мені аж вуха ріже.
    В мене без змін 80 кг ;-)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Rona

    Rona Мама-йожик

    мене вже як лиш не називали (ну то близькі люди, тому не ображаюсь, знаю, що любя) і бегемотом, і гарбузом і що скоро піду в розряд кашалотів)))) а "пухата хата", то вопше... Муж ніяк не називає в тому плані, а вага мене трохи страшить, і буває такий апетит, що аж страшно шо то буде до 9-го місяця, зараз лиш 5-й йде (вже +6 кг)
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Наскільки я знаю по Ваших дописах то не вона (в сенсі вага) Вас, а Ви її налякаєте коли лише собі вирішите :). Ну і звісно, коли прийде час. Такої цілеспрямованої кобіти кілограми бояться :).

    А про "слоників"...я от теж понити можу собі для відводу душі...але дівчата.... якщо реально, то мені подобається моя кругло-квадратність!! :) Ще б ноги не здали позиції, бо відчуваю вагу в ногах - ходити довго важко. Ну але рідкісні, проте які-не-які карпатські тижневі вилазки з 16кг-вим рюкзаком може трохи дали резервів, так що все ок :).
     
    Останнє редагування: 4 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 6
  14. Rona

    Rona Мама-йожик

    @truskaffka Ви мене повеселили :) дякую за підтримку :) щодо ніг, набрякали в мене стопи, а почала знову регулярно займатись йогою і пройшло (після першого ж повноцінного заняття), ну і тіло зовсім по-іншому відчувається після заняття, жива така :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    28тиждень маю +6кг. тобто 68кг. побачимо що далі буде...мрію не перейти межу 10кг, але вже як Бог дасть. аби здоров*я було в порядку
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    18-19 тижнів, маю +2.5 кг. Груди з нульовки знову виросли, поки 2ий розмір і живіт. З першою вагітністю на цьому ж терміні був значно менший.
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    так у вас нормальний приріст ваги. Моя лікар з пологового спокійно казала, що нічого страшного, якби і 6 кг набрала - то все нормально ( стартувала з 51 кг). Лиш в ЖК могли кіпішувати.Я на 40 тижні мала +8 від довагітної. А протягом вагітності набір ваги йшов нерівномірно- могла в третьому триместрі місяць нічого не набирати, а потім за 2 тижні+2 кг.Моя сестричка, яка нещодавно народила- за перший триместр через токсикоз- мінус 7 кг ( при тому, що вона не мала до вагітності надлишкової ваги), а потім фактично лише повернула втрачені за перший триместр кг. І на пологи йшла з довагітною вагою. І спокійно народила майже 4 кг малюка.
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. boyechkoVA

    boyechkoVA Well-Known Member

    На 34 тижні умудрилася я взагалі схуднути :) загалом зараз 36т. і + 8-9кг від довагітної. Лікарка з ЖК сказала, що то нормально на останніх тижнях трохи втратити вагу і що то саме я схудла, бо дитинка бере все, що їй треба. А я було подумала, що моя малеча вирішила на дієту сісти :)
     
  19. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    аналогічно. і я похудала,вже переживати почала)) а то я не я одна така :connie_pull-pigtail
     
  20. Rona

    Rona Мама-йожик

    Оо, носити таку вагу перед собою постійно, то ще те навантаження, мож і схуднути