Бородавки

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Furore, 31 Серпень 2010.

  1. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    Відповідь: Бородавки

    Не одну бородавку своїм домашнім звела йодом. Але треба уточнити, що не такі гудзуваті бородавки як бувають на руках (таких не було), а такі на ніжці, на шиї, в таких місцях що постійно зачіпаються вони і роздераються. Мастила не довго: в основному на сон, малі до тижня засохли і відлетіли, а більші - до двох. Просто їх вушною паличкою перпендикулярно припікала йодом і все, вони чорніли, засихали і самі відпадали.
     
  2. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Відповідь: Бородавки

    в мене було лише 2 бородавки за все життя. одна малесенька на пальці ноги - я її у ванні сама виковиряла (була мала - нікому такого не рекомендую). друга велика (до 1 см) на тильній стороні долоні - випалювала азотом - більш нема.
     
  3. Megan

    Megan Well-Known Member

    У мене якраз така
    На великому пальці правої руки.

    Я страшенно того не люблю, гиджуся чи що, навіть не люблю коли хтось має, дивитися не люблю. Ну маю пунктик такий.
    Ой дякую, подарували мені надію.
     
  4. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Відповідь: Бородавки

    я тоже видаляла колись бородавки на руках азотом. Пекло жахливо, руки так ламало. Бородавки були біля нігтя. То позбулася я їх за 3 процедури
     
  5. Відповідь: Бородавки

    Наскільки я пам'ятаю, в мене не було міхура після випалювання азотом. Просто десь через тиждень вона почорніла, а потім ще через кілька днів відпала абсолютно без сліду.
    99% :)
    Не хвилюйтесь!
     
  6. Paradise

    Paradise New Member

    Відповідь: Бородавки

    Пвдскажіть де можна обстежити бородавку, йти до дерматолога чи на Броньовій?
     
  7. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Чи робите ви з бородавками на пальцях рук манікюр, а саме нарощення або гель-лак, тобто з сушкою в лампі? Бо мені манікюрша сказала, що гріти протипоказано їх. От і думаю, що мені тепер гель-лак навіть і не світить?:sad:
     
  8. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    В мене була така ж і з'явилася невідомо з чого! Стидно було манікюр робити - тупо перестала ходити, а самій було на тому пальці робити дуже незручно. І от мені порадили як її позбутися: Взяти монету 5 копійок, потерти нею бородавку і викинути її на перехресті через ліве плече (я почала терти її ще вдома і всю дорогу до перехрестя :girl_haha:. Там, дочекавшись, щоб не було машин, зробила вигляд, що перебігаю на другу сторону в недозволеному місці, викинула ту монету. Чесно кажучи, не вірила, але та бородавка мене вже так допікла, а візит до офіційної медицини все відкладала. Спочатку кожен день дивилася - щезла, чи ні. А потім якось забула. І от десь за місяць я раптом виявила, що бородавки нема, я аж не повірила своїм очам:girl_dance:!!! То було сім років тому і, тьху-тьху, до сих пір немає :girl_claping:. Так що раджу спробувати :girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    питання. якщо я здерла бородавку, точніше 2 з коренем і одну наполовину, чим можна добити те, що залишилося?
     
  10. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    А виколупати корінь не вдасться? Я колись одну малееееьку бородавку просто виколупала. Більш на тому місці не з'являлась.
     
  11. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ні, болить вже дуже, та і затягується потрохи. тому думаю, чи йти випалювати азотом чи можна щось вже народне
     
  12. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Якщо з народного, то раджу чистотіл, все просто, зриваєте стебло, звідти витікає молочко, ним і змащуєте декілька разів на день, тим більше зараз літо і того чистотілу купа. Головне змащуйте і не зациклюйтеся. Бажаю успіху.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Anna V

    Anna V New Member

    Бородавки лікує дуже ефективно гомеопатичний препарат туя.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. TASJA

    TASJA Well-Known Member

    Я малому видалила бородавку таким народним методом:
    Потрібно взяти невеличку грудку прополісу, подрібнити її трохи і залити спиртом (так, щоб тільки накрило), дати настоятися. Має в результаті вийти така темно-коричнева "жижа". Двічі на день нею змащувати бородавку. Бородавки поступово чорніють і відпадають. Нам знадобився плюс-мінус місяць для виведення.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я теж видаляла азотом,швидко і надійно.Правда трохи болюча процедура,але за 3 рази я її позбулась.Так що немає чого видумувати,треба просто піти і видалити.
     
  16. Bize

    Bize Well-Known Member

    І я видаляла рідким азотом. За 2 процедури позбулась бородавки, яка дратувала протягом 3 років. Але процедура не дуже приємна, і ще й потім жахливі пухирі були на цьому місці
     
  17. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    В якій клініці, і у якого лікаря? Будь ласка дайте інформацію.
    Бородавки є на пальці, біля нігтя. Чи складно таке видаляти?
     
  18. ELEGANCE

    ELEGANCE Active Member

    У сину лікувала у Новодермі. Результатом і ставленням задоволена на всі 100.Процидура займає декілько хвилин, але потрібно робити декілька раз.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. bonato

    bonato Member

    випалював собі бородавку азотом в салоні, через 2 роки знову зявилися. Порадила косметолог вітаміни. Випалив, зїв вітаміни, ще якийсь період пройшов -і знову вернулися. Усі на руках
     
  20. Bize

    Bize Well-Known Member

    може все-таки, причина в ослабленому імунітеті? Ви не пробували поміняти вітаміни? І я б, напевно в такому випадку звернулась у державну поліклініку, бо в косметичних салонах частенько знають лише свій вузький напрям роботи, а в комунальних - лікарі більш загального профілю, то вони скоріше знайдуть причини захворювання і шляхи вирішення цієї проблеми