Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Десь в новинах чула що той міст мають будувати зеки і колишні наркомани. Росія планує туди їх позвозити на такі "общественние роботи". Думаєте скоро вони той міст збудують? Та навіть якщо збудують, все одно прослідковується. що в основному Рашці Крим потрібен як військова база:girl_smile:. Бюджетників трохи задобрять, екзальтованих пенсіонерів теж:russian:
    Але як почнуть там молодь призиівати до військ РФ, що тоді там заспівають? Хоча там адекватної молоді скоро майже не лишиться, напевно:girl_in_dreams:
    А ще знаєте, що мене найбільше дивує в тому всьому кримському інциденті? Те, що в усіх російських ЗМІ, мережах, вони нагло хизуються, що такі круті, бо ж "Крим наш", "Отобрали Крим, вот прикол, он наш, ха-ха":crazy:. Що то за психологія - вкрасти і ще тим хизуватись, і то на всіх рівнях. Одним словом - ознаки кримінальщини, недаремно там практично всіх інтелігентів роками вищинували, і править колишня комуністична номенклатура, що завжди любила співпрацювати з "зеками":)
     
    Останнє редагування: 6 Серпень 2015
  2. zetta

    zetta Well-Known Member

    Про зеків не знаю а от цілі організації туди поіхали .
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

  4. zetta

    zetta Well-Known Member

    Вже знищують)
     
  5. terezka

    terezka котяка-вишивака

    та нехай то знищують, нам то що?
    їм же з свого "підножного" жити
     
  6. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Так, дійсно завезене імпортне продовольство Рашка хоче знищувати, навіть пропонують мобільні "крематорії" для цього використовувати, щоб спалювати ті товари. Одним словом - маразм ще той:girl_spruce_up:. Вже дехто почав там протестувати, що, мовляв, краще бідним і нужденним то віддати. Але там влада вважає, що тільки "радикальними методами вони відродять російську промисловість і продовольчу галузь". Ноу коментс :girl_crazy:
     
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    на наше запитання до москвичів і пітерців ( звісно, що то окрема Росія, але все ж), чи вплинули на них санкції стосовно заборони імпортних продуктів, абсолютно усі сказали, що цього не відчули. Як купували, так і купують ( тобто споживчий кошик не зменшився). Єдине, що теж зауважили- дуже зросла кількість вітчизняної продукції, яка ( за їх словами) досить пристойної якості. Також у зв язку з цим збільшилася кількість робочих місць на вітчизняних підприємствах.

    А ще в РФ недарма ствоили повітряно-космічні війська :). в 200 км від Благовєщєнська РФ ще в 2011 році почала будівництво масштабного космодрому для дальніх польотів ( від оренди казахстанського Байконуру мають на меті відмовитися, як від застарілого). В цьому році будівництво пішло активними темпами. Виділено біля 300 мільярдів рублів. Крім того, оскільки містечко, де розташований буде космодром маленьке і не має інфраструктури, то ще окремо буде будуватися ціле місто з подальшим заселенням людей для обслуговування космодрому. Населення там має бути , як у Благовєщенську ( а це 200 тис. чоловік.Зараз в Углегорську проживає всього 5 тис. Його мають розбудувати і збільшити у 40 разів).
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. Skifia

    Skifia миється в бані

    Ще про чудо - "Сколоково" згадайте) Знаєм ми ті їх ударні замашки і як в них то все потім реалізовують:girl_crazy:
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    Останнє редагування: 6 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Сніжна - там Китай свою візьме, рано чи пізно) А росіянам скоро буде краще в Китай змотатись, ніж в рашці силдіти, і мову китайську зараз популярно там вивчати. От тут коротко про те що загалом відбувається в Рашці.

    І те, що Москва і Пітер - то інше, теж правда. Ми от недавно на морі в Туреччині відпочивали, і були там люди звідтіля, так от вони не складали враження "ватників", і моя мала з їхніми нано бавились, вони українські слова вивчали, особливо мені запамяталсь, як одна дівчинказ Росії, коли діти познайомились (рочків 7), питала "А она меня понимаєт? Я вот єє тоже немного понимаю. Вот ту нас страни разние и язики тоже разние". Ось так дитячими словами все сказано)) І в бебі-клубі, і на міні-диско чудово бавились і діти з України, і з Росії, і Польщі, Німеччини і т.д. Все це жахіття творять владоможці з усіх сторін:girl_cray:. І знаєте, як у них є безпросвітні "ватники", так само і в нас є неадекватні кадри. Так що все треба фільтруати, і не всі там з Пу погоджуються:girl_smile:. Але загальний рівень пасивності в тому питання є, ну в них так вже давно заведеною, що нема чого рипатись. е напишу таке спостереження - були там пара (хлопець з дівчиною) з Донецька. То вони розказували аніматорам на питання "как там у вас, как долетели", що в них повністю розрушили аеропорт (при чому з ще незнати кого більше вони звинувачували, українську сторону, чи російську), що летіли вони з Ростова. А самі про себе сказали "да ми что-то стреднее между Украиной и Россией", ніякого патріотизму я в них не помітила, скоріше навпаки, розмовляли лише по російськи (але то таке). Потім чоловік мені пояснював, що чого дивуватись їм. Їм розбомбили їх рідне місто, справді хороший аеропорт, плюс російська пропаганда з усізх ЗМІ, телеканалів, що люди дивляться, і дивились переважно, як я розумію. Ясноь що їм вже пофіг на все решту. Каже - "от уяви собі себе на їх місці". З ними ми не спілкувались, але, блін, обідно трохи, що наші хлрпці там воюють, а місцеві отакі, хоч все можна зрозуміти:girl_sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. zetta

    zetta Well-Known Member

    Ну донецьких ше можна зрозуміти а Закарпаття шось ніяк не піддається глузду . Найзахідніші точка а сепаратюга валом.
     
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Там кажуть своя специфіка, близький кордон до Румунії, у нас деякі студенти звідти не вміли практично навіть говорити українською, вже тут у Львові навчились)) Але от у нас Львівська область теж межує з Польщею, і чомусь все інакше, хто б що не казав, а є тут той дух українського патріотизму:uanew: (може історичні особливості регіону), і з Поляками наші адекватно ладять, от теж не знаю чого так.
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Закарпаття усе життя було теж інше ментально і саме по собі ( хоча я дуже люблю закарпатців :) і з задоволенням жила би і в Ужгороді чи Мукачево)
    у нас теж по різному. І по іншому. А стосовно історичної осбливості регіону у плані співжиття із поляками, то тут просто завжди існували свої правила існування для євреїв, поляків, українців... І тут теж були свої нюанси. Так що у нас теж при створенні певних умов можливо зробити коливання.Підійшовши з іншої сторони відносин.Якщо задатися ціллю. Просто цілі такої немає то робити на Прикарпатті( принаймні поки).
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    О да. Мене то ще змалечку вбиває.
    Їх кредо "моя хата скраю" мене довго виводила з себе.
     
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    От це точно:girl_yes2:. Якщо провладні сили захочуть когось з ктмось розсварити, то так ймовірно і буде. Що і бачимо зараз. От навіть оте "мовне питання", я зе єдину українську мову, без питань, але ж ніхто реально ні в Криму, і на Сході там нікого не "ущемляв". Але парочку мітингів і виступів з поттрібними ідеями - і маємо цілу роздуту проблему. Але якщо вже і в нас почнуьть "двіж", те на знаю що буде, все ж таки Львів - то Львів. Хоч один мій знайомий професор сказав, що на його думку "якщо сюди прийде москаль, то 90% "порядних галичан" пристосуються і змиряться". Ну я з тим не згідна, але пристосуванців всюди вистачає:girl_in_dreams:. І люди - є ж межа терпіння і наглості, врешті-решт:girl_mad:
    І ще питання - як справи з тою "Новою поліцією"? Вони вже працюють в правовому полі? То їх доєднали просто до колишньої нашої міліції зараз, так? А потім планується колишніх розігнати, чи просто легонько "перекваліікувати" і будуть ті ж мєнти, тільки "нова поліція"? Проясніть по це, бо оствнньо на відпочинку не чула що там нового)
     
  16. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    воно то все так, але (може я занадто наївна) мені здається це гріх - знищувати харчові продукти, коли у світі люди все ще вмирають від голоду. Та і якось нелогічно це - купити, щоб потім знищити. Ну, але дійсно, чого мені перейматися)

    Отут цікава інформація. Нічого нового, в принцмпі, але гарно структуровано.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. zetta

    zetta Well-Known Member

    Eugene Stepanenko


    Кстати, Россия а что так по мелкому то? Сырок там, помидорки, хамончик да винчик? Давай сразу Мерседесы да Лексусы под каток! Также джинсы, айфоны и ноуты. Долой половинчатые меры!
    --- дописи об"єднано, 7 Серпень 2015 ---
    Ги ))))))

    Тарас Богданович
    15 ч ·
    Це просто свято якесь, продаєш москалям сир, береш гроші, а вони його знищують.
    І гроші в кишені і москаль голодний Смайлик
     
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 4
  18. Linar

    Linar невиправна оптимістка

    і донецьких не треба, своїх сепарів хватає((((((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Я ж кажу, всюди є такі неадекватні кадри :girl_crazy:
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Було би непогано :) Але тут кишка тонка буде. Їх вистачить тільки на кілька показових актів продуктового вандалізму. А далі все буде те саме. Просто треба ж показати і своїм громадянам і іншим всю мощь владного рішення- мол дивіться, що би ми не придумали, це все буде виконуватися безумовно. І населення нас підтримає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1