Комісійні магазини Львова.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем kerosinka, 22 Травень 2011.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Відповідь: Комісійні магазини Львова.

    Доволі хороший комісійний побачила на Чайковського біля кафе "Корова кольорова", там є речі непогані, і нові, але багато малих розмірів, на худеньких, ще ціни на взуття там низькі. Можна щось і здати по сезону.
     
    • Корисно Корисно x 1
  2. Lianusichka

    Lianusichka New Member

    Дівчатка,напишіть будь-ласка,хто здавав речі в комісійний,паспорт вимагали?
     
    • мімімі мімімі x 1
  3. Linna

    Linna Well-Known Member

    Так, паспорт необхідно показати.
     
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Дівчатка, може комусь буде цікаво)) Натрапила на новий "Комісійний", що спеціалізується саме на дитячих речах. Приймають одяг, взуття, візочки, влосипети, гойдалки та інше. Дивилась ціни невисокі, можна на будь-який вік щось знайти. Знаходиться в центрві на вул. Дорошенка (колишня Жовтнева), 23, вхід з двору, там на брамі є вивіска:girl_smile:
     
    • Корисно Корисно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Хто здавав одяг дорослий і які умови приймання у комісійному?
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в різних комісійних різні умови ( одні додають обумовлені відсотки до вашої оціненої вартості товару; інші- оцінюють самі; треті- поєднують те і друге; четверті- приймають за вашою ціною, але знімають % від вартості за кожен місяць, що товар висить в магазині). То треба питатися в конкретному, куди будете одяг здавати. Єдине, що дуже хочу застерегти від одного сихівського комісійного: "Торонто( той, що за Іскрою вул. Сихівська 12 .Де ще велика платяна вивіска "Сток з Європи).Його власниця Оля Королевич- м яко кажучи, дуже дивна особа (в прямому сенсі). Або дуже хороша актириса і аферистка ще та ( схиляюся до другого варіанту).Ви від неї ні грошей за товар, ні своїх речей не побачите місяцями. Буде годувати вас "завтраками" і придумувати причини, чому зараз немає грошей, або чому це ви раптом не бачите своїх речей у магазині. Детальніше напишу потім. Але комісійний "Торонто" не просто не рекомендую, а вкрай застерігаю.

    п.с. правильна назва магазину- ТОронто, Сихівська 12
     
    Останнє редагування: 21 Серпень 2015
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  7. Liv

    Liv Member


    можливо знаєте, де на Сихові можна комісійний магазин з нормальними умовами найти, щоб здати одяг для дорослих і взуття?
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    це краще сихівських дівчат питати. Це не мій р-н, тому тут погано орієнтуюся. Біля Іскри є ще комісійний, той, що в підвальному приміщенні ( біля Знахару). Там ніби толкові дівчата, речі акуратно зберігаються, є порядок. Я так розумію що туди беруть і залишкові нові речі з магазинів ( правда на них і ціна відповідна).Про умови не скажу, бо якось мені там дівчата ( думала їм нові фірмові черевички дати на реалізацію) чесно сказали, що якщо є змога продати самостійно ( через інтернет чи т.п.), особливо якщо це річ вартісна чи нова- краще самій. Бо в комісійному речі приймають по мінімальних цінах, і це невигідно тому, хто здає.А речі з високими цінами будуть по магазину просто соватися і не продаватися.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Моя мама здавала деякі речі, то скажу вам такий нюанс - те, що вони беруть задешево - це так, і воно б нічого, якщо б вони і націнку ставили в межах розумного (спочатку кажуть, що така-то ставка, ти ставиш помірну ціну з розрахунку, щоб ту річ хтось таки купив, а пост фактум вони доплюсовують стільки, що ціна виходить занадто, тому і зле продається). Ну, то частковий випадок, звичайно, може є і порядні. , Але я б також радила продавати самостійно.
     
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я знаю, що у мене родичка здає часто свої і речі своєї сім ї в комісійний на Єфремова. І вони ніби там мають прозорі націнки ( тобто вона не здає туди речі із екслюзиву, а такі, які недорого вартують, і вони більш- менш продавалися ПРинаймні вона з цим комісійним в основному). А от я реально якраз стикнулася з тим, що ви пишете в одному з комісійних ( речі не екслюзивні, звичайні. Ну але нові, або б\у по разу. Здавала їх теж дешево, щоб не совалися ні в шафах по хаті, ні в магазині дарма не висіли). Коли замість обумовлених відсотків, виявила свої речі по дошках оголошень, а потім і в журналі продаж комісійного - з націнкою не в 15%, а в 150-175%. Але то лише одна з неприємних деталей. Там ще багато цікавого ( наприклад, коли речі з магазину на кілька днів з нього щезають. А виявляється, що їх можуть на 3 дні давати "якоби на примірку". Тобто 3 дні- це строк, за який вашу річ можуть узяти, фактично покористуватися і повернути ). І ще купа всього, про які напишу згодом:). Хочеться вірити, що це не так по всіх магазинах, а теж лише випадковість
     
    Останнє редагування: 22 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  11. kristina

    kristina Well-Known Member

    На сихові комісійний дитячий біля Сільпо, ближче до аптеки Знахар. Досить хороший магазинчик.
     
  12. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    На Сихові крім того, що в підвальчику коло Іскри, ще недавно відкрився біля світлофору навпроти дитячої поліклініки - там ряд свіжовстановлених магазинчиків при дорозі, то в крайньому комісійний. Питалася умови - приймають в певні дні (не запам'ятала в які). Щодо ціни - ви призначаєте свою вартість і вони доплюсовують 40%. Мене не зацікавило, бо речі виходять або занадто дорого і не будуть продаватися, а якщо ставити малу ціну, то для себе невигідно. Краще дійсно пробувати через Інтернет (я хотіла почати в'язати речі на продаж, то за таких умов тільки вартість ниток можна повернути:girl_nea:)
     
  13. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Отож, маю багато речей, які уже не вдягаю + великі уже по розміру + мамині нові речі з бірками.
    Зараз багато появилось тих комісійних по місту, хоча була в 3 таких, один на вул. Повітряній (секонд типовий запах + старомодні речі за космічною ціною), іньший на Федьковича, де продають барахло радянського зразка.
    спробую, хоча на олх висять деякі товари 3 міс. за нормальною ціною, покупців немає :girl_sad:

    Знаю, де знаходяться контейнери і куди віднести можна, але хочу в обмін купити іньші речі, які потрібні.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Даються паспортні дані, оформлюють накладну (може коштувати пару гривень), і здаєте речі. Вам у накладну ставлять ціну, а в продаж накидують націнку пару гривень зверху (або й не пару, то їх заробіток:girl_smile:). Умови, як я розумію, всюди різні - десь кажуть за певний період буде знижка (уцінка), а потім речі треба забрати, або їх віддадуть на благодійність. А десь лежать поки не продастся, тільки по сезону, і знижки потім на них ставлять. Непоганий комісійний ще є на Куліша, 26 , повно нормальних речей, недорого можна щось купити, і прикрас, і сумок, то теж ще щось приймають, але окрім дитячих речей.
     
    Останнє редагування: 22 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Liv

    Liv Member

    Дяк
    Дякую за підказку...

    Через інтернет одяг дуже довго продавати, пробувала через OLX, дуже повільно продається, адже немає можливості поміряти, а на фото речі можуть виглядати трішки інакше, ніж насправді.... А мені потрібно просто вивільнити шафу від старого, але цілком нормального одягу...
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    через комісійний уже часто також не швидше:). Тим більше, що в них речі беруть по сезону: куртки не будуть брати влітку, а босоніжки взимку. А якщо в сезон ваша річ не продалась- то все-рівно заберете собі додому назад.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. silvia

    silvia Well-Known Member

    Комісійний є на В.Великого між Океаном і Єврошопом. Забігла туди якось і багато чого сподобалось, речі в дуже хорошому стані.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Пам'ятаю комісійний з масою гарних речей навпроти Добробуту (позаду театру ім. Заньковецької). Не знаю, чи ще існує, але відвертого секонду я там не зустрічала. Може для тих, хто здає на комісію речі з бірками і практично не ношені, то був би непоганий варіант.

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
     
  19. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Діє ще:girl_yes: Там є і багато нових речей, типу колекції якихось швейних фірм і речі 1-2 рази одягнені чи взуті. То здається елітний комісійний магазин, принаймі така вивіска була.Здається є оновлення товару в якийсь день
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    на Франка зараз теж відкрили два "Елітних комісійних". Правда, туди ще не заходила.
    угу. він десь на початку літа відкрився. Асортимент там не дуже великий, але ціни невисокі.Правда, чула як продавщиця казала жіночці, що забирала свій товар, що не дуже торгівля йде.Тому вона зараз більш прискіпливо товар приймає. Речі там є різні- ті, що кращого варіанту, то і вартують ( наприклад, літній шифоновий сарафан у практично новому стані- 280 грн, сукні- 120-300. Але досить багато і товару, який з тих же сусідніх магазинів секонду. От на нього ціну ставлять вже відповідну- блузочки- від 40 грн

    На Провесні вже є 3 дитячих комісійних. Товар приймають на 3 місяці під 35% комісійних . Плюс 2 дорослих комісійних
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1