Косметичні салони

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Dana K, 8 Травень 2007.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Косметичні салони

    не варто. будуть вам впарювати чудо косметику за кілька тисяч грн, паспортні дані заносять у свою базу і потім перепродають направо і наліво, ну і телефон 2 знайомих теж будуть випрошувати. Так що можете сказати "дякую" комусь із своїх коліжанок чи знайомих, який ваш телефонн їм злив
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Folk

    Folk New Member

    Які ви гормони приймали?
     
  3. Folk

    Folk New Member

    Дічатка, хто робив фотоепіляцію на Чорновола?
     
  4. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я робила.Але не на Чорновола,і як на мене то лазерна епіляція мені кращий результат дала.Хоча це може як кому)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Дівчата , порадьте косметолога на Сихові. Такого, щоб оцінила стан шкіри лиця і порадила ефективний догляд.
    Гугл видає на Сихові салон. Леодерм, Венера, Калісто... Але що вибрати?
     
  6. Folk

    Folk New Member

    А де робили фото ? Мені лазерна на підійде, бо волосся досить таки світле.
     
  7. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Фото робила вже досить давно,ще як була студенткою і вчилася в Києві.,то там і робила в якомусь центрі,вже навіть і не пам'ятаю його назву.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Oranjad

    Oranjad Active Member

    Дівчата, а хто з тих, хто робив собі фото або лазерну епіляцію може підказати, на який час ефект? Хочу спробувати і от думаю, бо ціна така "кусюча"
     
  9. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я зараз роблю собі бікіні,бо підпашки вже пройшла весь курс,мені вийшло 9 процедур.Результат суперовий,забула,що таке гоління.Особливо літом оцінила це)Тому вирішила і бікіні собі зробити тим більше,що там завжди знижки хороші.А бікіні бачу ,що ще швидше піддається видаленню.Я зробила вже 5 процедур,то вже приблизно 70 % волосся немає.:girl_dance:Я думаю варто спробувати,якщо вагаєтесь,то почніть з маленької ділянки,наприклад підпашки,потім самі захочете ще і ще нову ділянку зробити.
     
  10. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Дівчата, чи хтось був у Weyergans на Панча, 10 - які враження?
     
  11. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Мені сьогодні подзвонили з салону краси "Нава" в ТЦ Роксолана запросили на безкоштовну спа-процедуру для обличчя. мій телефон дала знайома по роботі (старша жіночка), ну то я погодилася і записалася на завтра на 15.00, вони казали, що можна на будь-яку годину протягом дня. треба мати з собою паспорт, бо то рекламна акція і вони для однієї людини тільки один раз безкоштовно роблять. подзвонила я до тої знайомої, яка дала мій телефон, і вона каже, що була і дуже задоволена. їй пропонували абонемент, але вона відмовилася, то тільки ту одну безкоштовну спа-процедуру пройшла. але от зараз почитала тут коментарі про інші салони, що може бути якийсь розвод, і трохи страшно стало:) а хтось ходив в ту Наву? просто то ж ніби в центрі міста салон, якби були якісь аферисти, то їх би прикрили, чи ні?:) взагалі-то в будь-що безкоштовне не дуже вірю, але та знайома була і ніби все нормально:)
     
  12. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    не тратьте часу! Вони будуть вам впарювати косметичні процедури в їхньому салоні. Там навіть з їх супер знижкою ціна виходить більша ніж в мого перевіреного косметолога з якісною косметикою. Там 20 процедур біля 9 000грн. Ліпше погуляйте або вдома маску зробіть
    --- дописи об"єднано, 16 Березень 2016 ---
    все нормально, але годину буде мозковий штурм і процедура непевної якості
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    @Thebestnata моя бух. теж ходила минулого тижня туди на безкоштовну процедуру. Якщо є вільний час і нема чим зайнятися - можна йти. Роблять якесь очищення і маску. Потім пропонують пройти курс процедур за 3900 грн (20 процедур). Вона відмовилася, намагалися її вмовити (можна 900 грн заплатити зразу і потім по 200 за кожне відвідування), але не дуже напрягали (так Юля сказала).
    Пи.си. В пасторт подивилися, перевірили що їй дійсно більше 20 років і все.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Lapatulya

    Lapatulya Well-Known Member

    Зорянівонька, а Ваш косметолог на дому чи в салоні обслуговує?
     
  15. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    якраз то і є вільний час:) хібашо справді бути готовою до того, що будуть впрошувати шось купляти, і не погоджуватися на всі вмовляння:) а моя знайома, та яка лишила мій телефон, теж бухгалтер, і я теж. може то якась акція суто для бухгалтерів:girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 3
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор


    не тиснули. Ще я її питала чи розказували, що в неї купа "проблем"зі шкірою і якщо вона вже і негайно не візьметься за процедури, то потім вже буде пізно. Сказала- ні, навпаки, казали, що в неї все добре, але враховуючи її вік (39), то варто починати якийсь грунтовніший догляд ніж домашні маски і т.д. І пропонували якийсь комплекс для її вікової групи. Загалом їй сподобалося, але якою саме косметикою робили, вона забула:girl_crazy:. Після того подразнень і їнших побічних ефектів небуло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    ніби німецькою, ну завтра розпитаю:) ще от жіночка, яка дала мій номер, казала, що заповнювала якусь анкету, і треба було дати номери 10 людей, і в тому числі вона дала мій. але цікаво, чи то тіки мені з десятьох передзвонили, чи всім:) теж думаю над варіантом, якщо мені скажуть дати номери 10 людей, щоб потім на мене не злилися. хібашо попереджу тих, чиї номери дам. вже так наперед готую собі план дій:)
     
  18. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    в салоні
     
  19. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Thebestnata таки краще попередити і взяти згоду. Мені дзвонили і я по нині не знаю, хто роздавав мій номер. А я не дуже рада, коли без потреби роздають мої контакти і потім не завжди у вдалий момент дзвонять невідомо хто і чого:).

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    не знаю нічого про цей салон , але завжди з підозрою відношуся до того, що потрібно паспорт в салон краси, капець, будьте уважні, щоб не розвели на кредит, всі ці казки про рекламу, і щоб тільки один раз, все це казки !!!! щось нагадує шоу "турфірми" і купівлі "групами".
    А взагалі оцей прийом щоб дати телефони знайомих, давно відомий психологічний прийом, "стадного рефлексу", "знайома рекомендувала", вона в нас купляла і вам треба купити. Ще цигани "мед" носять по будинку, ой я принесла вашому сусідові, але його не має вдома, то можу вам продати. Цирк.
     
    Останнє редагування: 17 Березень 2016