Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Люди, та я ж нічого нікому не нав*язую (карма також багата на такі коментарі). Особисто я святкую 1.10, я не знаю, яка там дата вважається головною, мої всі знайомі добре знають, що 18.05, чи ще мінімум тричі на рік, мене не треба вітати, а от саме 1.10 я чекатиму:kisss::bayan::bayan2::smoke: :russian:
    Це навіть не моє "збочення", просто саме цього дня мене вітали батьки з дитинства, тому я так звикла.
    Цьомкаю всіх, прийшла з ДН куми, вклала Аню, чоловік заснув на дивані рум*яааааний:wacko:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member

    А в мене проза в перемішку з врочистостями. Ще до поїздки додому я мала такі коломийки, шо мама тримай мене моцно, триллер йоли-пали можна було писати, притому або то все діло запивати тре було купою валеріанки, або дуже помічного пивасика. До останньої секунди незнала чи поїду додому. Але усьо вийшло і в мене попереду чекали просто шалені дні. Багато було заплановано зробити, купити і побачити. Втомилася і морально і фізично, але зустрічі і спілкування з близькими мені людьми творили чудеса і Леся (тобто то Я), яка ледве волочила ноги і майже не мала сили говорити ( тут вже хто мене знає, весело поржуть))) набиралася такої енергії, що мої нижні кінцівки і мій говорящий язик починали життя з новою силою))
    Затра мене чекають не менші гонки ніж в попередні дні, зустрічі з просто бомбезними людьми. І в вечері буду пакувати торби, почала була сьогодні, але передумала, тому що в мене ж завтра ще ціла ніч на те "щастя". На душі так двояко, з одного боку Львів такий є мій-мій, такий рідний, а мені хочеться назад. Не знаю, можливо тамтешнє життя мені підходить...
    Якось на душі мені так дивно, не важко, не туга..а так дивно-дивно... ех..продовження розповіді певно ще буде пізніше...зараз такі каляки-малки в мому котілку)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ооооо, як я її люблю:girl_in_love:. Цілий тиждень чекаю:girl_haha:
    дурять. Тут крім "пісюків" нічого доброго нема. А ще як глянути на ті сміттєзвалища по лісі - взагалі туди заходити не хочеться.:girl_devil: Ми як переїхали в Липники, я так тішилася, що тут стільки лісу навколо, але після першої ж прогулянки відпало мені бажання туди ходити. А грибів мені дуже треба і то не білих, бо вони чомусь завжди хробачливі. Хочу підберезовиків або підосиновиків. Смачні і рідко там хробалі бувають. Тим більше, що в моїй новій морозилці є цілих 2 полиці вільних, то гриби - 100% там будуть.
    Нікуди не поїхала і не поїду. Поговорила з кумою і з похресницею, сказали, що може приїдуть завтра до Львова. І мене це дуже втішило, не треба нікуди пертися поїздами і спати можу в своєму ліжечку. А свято приїде до мене:girl_tender:.
    мама казала, що сьогодні в 7 ранку в селі було -3:hang1: Жалілася, що змерзли їй всі жоржини. Так гарно вчора ввечері цвили, а сьогодні зранку опустили голови і по-обіді почорніли. І трава на подвір"ї вся замерзла, то вона її таку заморожену швиденько покосила.
    А зі мною робиться щось дивне. Мені постійно душно. Спимо з відкритим вікном і я нічим не накриваюся, сплю в футболці і шортах і постійно прокидаюся вся мокра. Ніколи мені душно не було, а цього року постійно червона і душно мені. Сьогодні в Ашан ходила в футболці, джинсах і шьопках. Люди навколо в куртках і черевиках, а я - чудо:girl_impossible:. Гормони напевно показилися, чи з серцем якісь проблеми. А ше мені в голову лізе, що то клімакс вже добирається до мене:girl_cray:. Останні 3 ночі риба мені снилася: я так гарно плавала в глибокій чистій воді ( а я то плавати не вмію і глибини панічно боюся), а потім ловила таких величезних дзеркальних карпів на вудку і розробляла на філе, кісточки пінцетом вибирала:girl_haha: Харчові забаганки взагалі зашкалюють - варила кислу капусту на капусняк і налисники, то "пробувала" так, що половину з"їла вприкуску з диньою:suicide:. Ложку того-ложку того і ще хочу або сосисок або пельменів, або сала, або чіпсів, або якоїсь штучної приправи:facepalm:. 1000000% ПМС. Короч, дурію непадєцкі, тому не дивуйтеся мені. Як каже муж - буваааєєє:)))
    а вони такими по-прогнозу і мають бути:dance3::girl_yes2:. Запланувала собі на завтра Шувар, в село по бульбу-моркву-буряки, посадити квіточки, які від вчора лежать в торбі. І на вечір, намалюються куми, якась святкова вечеря.
    Тому, всім солодких снів і чудових осінніх вихідних. Ідіть в парк, ловіть "золоту" осінь і робіть фотки. :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 4
  4. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Субота.
    А значить, традиційно: "
    Суббота есть суббота,
    Бегу от всех забот.
    Суббота есть суббота,
    И никаких хлопот."
    Бо хіба то клопоти? Прибирання, варіння,відмивання, консервація, скакання і дуріння...... ?
    З чистою совістю скажу вам "ні"! То класно! І, причому, з баагатьох причин. Ну точно більше трьох, а значить це щастя!
    З прози - полетіло часове релє від "аднаво умнава мєханізма". Львівобленерго, дякую тобі, за те , що не все підряд в хаті. Проза в тому, що чоловіка нема і нам самим тре з тим розібратись. Але я вже придумала один варіант, а отже не все так погано.
    І сонечко таке класне ж!
    Дня вам суботнього з сонячними клопотами! і памятайте:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Всі смаркаті. Дуже чекаю канікул, маю купу планів.
    Хочу лазанью і думаю як то її організувати, так щоб без моєї участі . Гарних всім вихідних!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    "Урааа ,я вижилааа , вижилааа "+ ЧУДЕСНЕ СОНЕЧКО = то моя врочистість сьогодні !!! синочок кашляє і то моя проза, хто знає якісь добрі рецепти від кашлю, то пишіть . А так субота чудова :girl_in_love: Всіх цьомкаю і бажаю шаленого дня :connie_pull-pigtail:girl_haha::girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    аналогічно) В хаті дубаріна, тому і наслідки
    після важко отруєння купованим десертом, ну от дура чесно. Та вмієш пекти, спечки кекс, шарлотку, пиріг, еклери, нє! купила якусь фігню, 2 дні привіт мій білий друг, сьогодні вже встаю з ліжка. І от думаю нашо мені того було:dash1:.Дівчата не купуйте в магазинах нічого такого типу тістечка з сирковою масою чи суфле, кремами, я 2 дні була ледве тепла
    Вчора відкрила балкон, а мені пахне мандаринами, Новий рік ходить за мною.:music:
    Завтра приїде мама, у вівторок д/н Івана, а далі "панєслась" Андрія, мами, моє....
    Хочу тепла, миру і багато грошей щоб кудись в теплі края :girl_witch::beach:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    нині була трохи нервова. а хаті армагедон, з їжі одна порція зупи, трохи смаженої бульби і баклажанів звечора. усьо. холодильник порожній. а надворі краса-останні дні бабиного літа. і ото я маю і дитину вигуляти, і продукти купити-приготувати, прибрати, попрасувати... і так мені стало сумно...ну шо за життя...
    з того всього намарафетилася, чого давно вже не робила, і пішла з К надвір. погрілися на сонечку, вигулялися, прийшли і повиїдали все їстивне:) доня заснула. я таки закинула зупку помідорову у мультю. а зараз "мамин час". мені треба відпочити.
    бережіть себе!:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  10. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Ну що, дорогенькі мої. Я з "торбами на вихід".
    Тримайте кулачки, і будемо чекати подарунка :d25:
    Всіх обнімаю і цьомаю!!! :kisss:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 17
    • Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 4
  11. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Звітую- закриття сезону удалось.
    При чому на славу.
    При чому на таку, що мені тонко намікнули, що сезон то ми закрили тіко на природі і на мій балконний мангал і далі є види:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
    Файно мати друзів. А файних друзів мати ще краще.
    Вчорашній день теж був чудовий. Познайомилась з чудовою форумлянкою. В той час поки я з нею гуляла в дома навелись порядки і так смачно запахло, що додому я ішла певні як наші чоловіки з роботи:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Усім сонячної неділі:girl_in_love:.
    Щастя нам:girl_yes2:.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Бачу така чудова погода вигнала всіх на вулицю і ніхто, нічого писати не хоче:girl_yes2:. По-перше, так ви всі мене накрутили в кармі, що я сама засумнівалася і повірила, що то може не ПМС. Тому, так на всякий випадок не курю, ждю результату:girl_haha:.
    мене останніх кілька місяців так постійно криє:hang1: Хочу все разом і постійно, тому поправляюся, як на дріжджах.
    По-друге - 100 грам сьогодні теж відмінилося. Куми по-невідомій мені причині не приїхали. Їхали, їхали і недоїхали і не подзвонили. Тому нічого не святкували і мені дістався симпатичний осінній букет:girl_tender::girl_dance:, мала бути тільки одна трояндочка, а залишилися всі 20 .
    В селі були, провіанту мені мама напакувала на весь багажник. По дорозі ще нарізала собі обліпихи Як комусь треба секретне місце, де в екологічно-чистому р-ні на сонечку є поооовно мегакорисної обліпихи - маякуте, здам точку. Тепер думаю, коли то би мені ще раз по ягоди вибратися і наморозити.
    Похід на Шувар виявився ніяким - грибів нема, цвітної капусти теж нема. Шоб не було "порожняком" - купила помідорів і перцю, завтра буду щось з ними робити:connie_pull-pigtail Нічо, взимку то все піде на УРА.:girl_yes2:
    Квіти від @Nitriotka посаджені. Будуть радувати мене весною.
    План на завтра:
    1. виспатися на цілий тиждень наперед.
    2. зробити нарешті чоловікові ті цілийтижденьобіцювані налисники з капустою. Бажано встигнути до того часу, поки він повернеться з залу, але п.1 може завадити.
    3. помити і перескладати в ящики картоплю-моркву-буряки, що привезла з села.
    4. ВИШИВАТИ. НЕ ЛІНУВАТИСЯ і не шуккати 10000 причин, щоб схалявити.
    5. зганяти на Сихів до мами.
    6. спакувати похресниці подарунок, щоб в понеділок зранку чоловік відправив НП.
    Тому, зараз ще максимум годинку повишивати і спааааати. Всім солоденьких снів і фантастичної бабино-літньої неділі. :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  13. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Вчорашній день минув під гаслом "завершення заготовок на зиму". Поїхали вчора з чоловіком на дачу, нарвали виноград. Вдома я накрутила компотів. Не люблю, я компоти з заморожених ягід, або не вмію варити. Але не смакують вони мені так як закручені.

    Сьогоднішній ранок мені геть не подобається. А точніше, я собі не подобаюсь. Бо відчуваю, що злий вірусяка підбирається до мене.
    А стільки планів на сьогодні, стільки планів... Ех.
    Може ще не все пропало?
     
    • Подобається Подобається x 7
  14. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Жовтень - мій най-най-найулюбленіший місяць, бо зібрав в собі самі-самі визначні мені події)
    Вчора зранку встратила відчуття часу і реальності, бо настільки не могла намилуватись теплим сонцем і яскравими фарбами природи)
    Осінь нам піднесла десерт з парочки ще теплих деньків і дала можливість побігати ще в майці, чим дивувала перехожих в беретах і плащах і поснідати за столиком на вулиці)
    Чоловік прикотив кавун, великий, але думаю,що останній в цьому сезоні, ну бо в холодні дні, які будуть з середи, я вже його не захочу...
    А сьогодні будемо смажити м"ясце і далі грітись на сонечку. Донька не підтримає нам компанію,бо йде з групою на шашлики.
    Ну і трохи ранкового тернопільського задзеркалля)Ех, будуть дні,коли сумуватиму за бабиним літом)
    Всім тепла і сонечка в душі і за вікном) 031020151343.jpg 031020151345.jpg 031020151346.jpg
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Одне мале людинятко намагалось зробити ранок неділі ну дууже раннім:girl_impossible:! Підьом в 5.20 в мої плани не входив, тому, за порадою однієї працьовитої полуношніци, я застосувала секретний інструмент , і дитя прокинулось в 6год. :d25:з вимогами компотику. Тоді в 7год. з вимогами їсти!!!:shout:
    Але я ж мама, а тому передбачлива. Малюк був відісланий вниз, де для нього звечора, ну тобто зночі, був приготований сухпайок.(нині вже будемо з тої дієти злазити)+ чарівна фраза "мама хоче ще трохи поспати":girl_yes:. Тому о 8год. в мене по ліжку товклись 2 білки, а я намагалась морозитись і читала ДП.:wacko:
    Зараз ми вже нормально поснідані і бум ліпити вареники, бо малий вже 2 дні просить, але той вірус нам не давав зайнятись тістом.
    В планах нині спробувати прогулянку до лісу, як подужаєм- значить здорові. І озеро провідаємо, бо як задощить , то не захочеться до нього ходити.
    Неділі вам натуральної і :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 2
  16. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    І в мене був такий план, але блііііііііін, то ж треба, щоб я проснулась аж в 8 00:girl_cray:І головне, що вчора я мала рано встати, то я ніяк не могла від тої подушки відірватися і переставляла будильник, щоб ще хоч трішечки поспати...А сьогодні проснулась так рано і заснути вже не могла...Ну що за ...:girl_mad:Ех, то називається закон підлості:girl_in_dreams:. Сиджу п'ю кавуську:cofee: і вкотре намагаюсь відсіяти зайві фото, бо в мене їх кілька тисяч назбиралось, а то ж всі не надрукуєш. Але то реально важко, то я щодня хоч по-трохи переглядаю і відкидаю:wacko:А потім треба буде відкладати гроші, щоб їх надрукувати:girl_crazy:, бо бачу, що навіть з ретельним відсіюванням вийде багацько:girl_impossible:.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  17. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Я вчора майже до ночі чекала вісточки від @Zaychenya, вона вже була в пологовому й писала періодично, що там і як. Дочекалася до пів-першої ночі й пішла спати, а вона в 1 ночі таки родила :), тому ранок розпочався з мега-приємної новини.
    Сашка був в цирку, думала й меншого відправити, а потім щось засумнівалася, чи висидить від 2,5 год, чи не злякається звірів, тому він залишився зі мною й з Анею дома. Й робив мені винос мозгів :rock:. Нарешті прийшов муж й пішов з усіма гуляти, а я трохи книжку почитаю, й нарешті виберу собі пальто, а то зависла на одному сайті й ніяк не визначуся, яка модель мені більше подобається.
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Все заплановане, і незаплановане, подужали.:boast:
    Синочок вже їсть різну їжу, і навіть молочко нині пив, але невеликими порціями.
    На денний сон не вклався, але якось і мені вже не хочеться його денного сну, тому я не протестувала. Погода нині, як пиріжки в казці, примовляє : "з*їж мене".:nyam2:
    А малий таки справжнім хлопом росте! Повечеряв і заявив, що він хоче спати на кухні під столом!:facepalm:
    Пробувала вмовити- не вдалось. Аргумент був непробивний "мені тут подобається".
    Відчепилась, най засне і тоді перенесу наверх його і роздягну.
    Вечора вам зоряного, бо ми нині рахували ті зорі- красоттта!:girl_yes2::girl_yes:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    А ми не подужали :sad: Планів було купа, а з тої купи я лише заплановану піцу спекла сама (ну бо то у нас чоловік піцейола уже досвідчений, а я тільки так - заради експерименту разочок :) ).
    Хотіли десь на пікнік сходити в парк - не пішли нікуди бо у мужа були справи сьогодні, а у Влада ввечері температура 38,6 :girl_cray: Завтра знов не йдем в садок. Отакий у нас графік - тиждень ходимо, тиждень хворіємо...
    Так що у нас можна сказати суцільна прооооза. Тепер ще й переживаю чи Влад до четверга одужає - бо ж день народження (ми все одно не святкуватимемо гучно, але хворіти у свій ДН то якось не дуже :cry:), а на наступні вихідні маємо трохи важливих справ і поїздок, тому теж треба бути здоровими...
    Ех, пішла я ромашку заварювати, буду поїти того сопливого і себе для профілактики...
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
  20. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    З понеділком вас і з новим робочим тижнем!

    Мушу потішитися. Наша авантюра таки вдалася. Ходили вчора на балет. Я ще так високо в оперному ніколи не сиділа . Забігли в зал в останню хвилину і щойно примостилися на кріслах - погасло світло. Але балет був шикарний! Вийшла щаслива від того, що в нас такі талановиті артисти.
    Ще вчора мала врочистість - їздили на грибочки і навіть щось назбирали. Не багато правда, але на підливку вистачило і навіть трошки заморозили.
    Сьогодні день почався теж з врочистості, бо мене підвезли трохи на роботу. А то файний знак для понеділка. Так що чекаю далі на гарні події. І всім їх бажаю!
     
    • Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.