Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

  1. VesnaKrasna

    VesnaKrasna Well-Known Member

    Я до вагітності важила 56 зі своїми 170 см. Зараз на 32 тижні вага 63. Тобто поки набрала +7. ні в чому себе не обмежую, їм все, що смакує. В тому числі солодке, коли тільки захочеться. Правда, не маю звички їсти вночі. Останній прийом їжі десь 20-21:00 (не завжди, бувають празники, дні народження, пізні походи в кіно з попкорном). Але подружки почали страшити, що основний набір ваги припадає на останні 2 місяці. Думаю, може почати себе в чомусь обмежувати? Щоб не вийшло за 7 місяців +7, а за 2 ще +14. Зовсім того не хочеться. А ще як на зло в родині тепер постійно якісь свята і завжди є якийсь тортик чи пляцок в холодильнику.))
     
  2. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Та вирішуйте проблему в міру надходження)) То ж не за один день +14....хоча де в кого тут за два дні десь кілограм береться :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Zolotko

    Zolotko Well-Known Member

    а я на 26-му тижні набрала десь 6,5 кг. за 3 дні до лікаря - буду питати чи то норма)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Chica YB

    Chica YB Active Member

    А я за першу вагітність з синочком набрала 9 кілограм. А тепер з донечкою на 30 тижні і вже + 10(((((. А ще скільки часу до родів. Ехх
     
  5. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    А що тут питати? прекрасний набір ваги.
    --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2015 ---
    я на такому ж терміні приблизно так і мала.....до кінця було +10.
     
  6. Rona

    Rona Мама-йожик

    дивилась свої відео (виконання асан) піврічної давності (чистила телефон), показала мужу, каже: "Хто це така худюсінька дівчинка?", а я відповіла: "Не переживай, старенький, ще вернеться твоя худюсінька дівчинка, от народить і вернеться" :)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ми вчора переглядали фото, де я з Дмитриком в животику збираюсь до ПБ. То була моя найбільша вагітна вага за весь час. "Ого, то ти така велика була?" - каже він. А підчас вагітностей жодного слова про моє "збільшення" не казав :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Rona

    Rona Мама-йожик

    @cjomcjomka в мене чоловік не такий тактовний, швидше навпаки, я вже йому задавала риторичне питання "чи то в мене карма така чи що?" ))) бо ніц не помагає. Маю ходячий урок прийняття
     
  9. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    про прийняття. з Сергійком я дуже мало ваги набрала, і думала собі, що з пологового вийду стрункішою, ніж до вагітності. А зійшло за пологи всього 5.5 кг, і на тому стало, а потім ще й додаватись почало. Я ті зайві пару кіл так тяжко зганяла, що ну. Добре хоч, що час мала - він в січні народився, я до літа була струнка. Того разу я не прийняла своє поправляння, злилась на кожен грам.
    з Вірусею я розповніла так, що весь свій одяг спакувала на "колись, коли схудну". Лишила лиш вагітні сукенки. Любила себе такою - новою, округлою і жіночною. А за 10 днів після пологів скинула все набране, а потім ще і більше.
    прийняття - велика сила
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Я приймаю так свої наразі....+17.... :). Виросла я вже із цієї теми :).
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  11. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в мене +11. ех... ще місяць, хоч би вже дуже не набрати, бо потім то все скидати важко, а ще перший час по пологах так мені їсти хочеться(і вдень, і вночі))), що не те що не скинеш, а добереш ще...:girl_impossible:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    І що ви такого доброго їсте? Як згадаю свої післяпологові раціони: гречка, сухуваті телячі фрикадельки, голандський сир і кефір та й по всьому. Так боялась щось інше з'їсти, аж педіатр сварила мене, щоб розширяла раціон.

    В мене є вже аж +5 кг (то набрано не від початку вагітності, а раптом за останній місяць-півтора). Бачили б ви, як топчу шоколадні цукерки (сьогодні ромашка і мак) і пахучі булки...капєц.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Chica YB

    Chica YB Active Member

    А мені після пологів взагалі їсти нічого не хотілось. Тільки пити, пити. А от сусідка по палаті навпаки такий апетит мала. То я їй майже все віддавала, що мені приносили. :girl_smile:
     
  15. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

     
    Останнє редагування: 1 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  16. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    в мене теж десь так, тільки не розумію де вони)) Животик наче не дуже великий, в загальному теж не сильно я поправилась.
     
  17. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    І в мене майже так само. Маємо на 34-му тижні +10 кг вагітного щастя :) Але по мені видно, що поправилась в багатьох місцях крім кругленького животика (ноги, боки, руки, груди).
     
    Останнє редагування: 30 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    В мене, я би сказала, найбільше постраждали стегна і попа, а по решті так дуже не видно :). Але животик вже такий, що як моя молодша сестра каже "ще в житті такого великого не бачила", ну але то не показник, бо де їй було це наразі бачити :girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 4
  19. Natur

    Natur Well-Known Member

    В кожного свої особливості організму. Комусь важко скидати, а хтось навпаки. В мене от вже за місяць животика не було. А зараз, через 4 місяці, взагалі страшно глянути на мене. Похудала....як глиста худа. Хочу поправитися, і не можу

    Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Погоджуюсь :) Ситий голодного не розумiэ ;))
     
    • Подобається Подобається x 2