Секс під час вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем cheLOVEchuk, 11 Серпень 2013.

  1. Anasko

    Anasko В очікуванні чуда...

    Мені самій після 30 тижня якось страшнувато. Та і не можу так, як було до. І не дуже й задоволення приносить
     
  2. Oresia

    Oresia Well-Known Member

    Начитавшись книжок чекала чогось неймовірного у другому триместрі,а ні

    навіть гірше...дискомфорт і легка пекуча біль. Тому ані-ні
    Мій чоловік все прекрасно розуміє і мене підтримує..хоча розумію,що йому важко це дається,але готовий терпіти скільки треба.

    Маю надію,що все налагодиться після народження малятка.
     
  3. Nadyuwa

    Nadyuwa Member

    Ми утримувалися до 12 тижня. Попередню вагітність секс був регулярний, але на 8 тижні мала викидень. Ні в якому разі не кажу що це через близкість, але цього разу вирішили робити все навпаки. Спробували тепер тільки раз - але чоловік боїться. Надивилася передачі "Давай поговоримо про", якраз на цю тему - то сказали що це корисно і не шкодить малючку. Тонуса у мене немає, по узд все ок. але самій внутрішньо " і хочеться і колеться".
     
  4. Mylnyk

    Mylnyk Member

    Дівчатка секс не обмежується вагіналним ;) навіть при протипоказах до вагінального сексу під час вагітності є ще пару варіантів принести задоволення вашому чоловікові.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Ви врахуйте ще і те,
    отриманням задоволення чоловіком.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 9
    • Подобається Подобається x 1
  6. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Дівчата, а як стосовно сексу у третьому триместрі?
    В мене ніяких протипоказань немає, всю вагітність живемо статевим життям, то і тепер не варто себе обмежувати? Чи є якісь перестороги?
     
  7. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Якщо немає дискомфорту чи загрози передчасних пологів, то можна, на останніх тижнях навіть корисно:girl_smile:
     
  8. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Звичайно, але це все дуже індивідуально, і тільки кожна окрема сімя, може вирішити, що потрібно, а що ні.
     
  9. VesnaKrasna

    VesnaKrasna Well-Known Member

    Дайте щемені пораду. Вчора були в лікаря. Я на 32 тижні. Мене налякали, що поперечне положення в нашого малятка і треба берегтися, бо вже пізно, мала б вже малеча розвернутись. При цьому заборонили не лише секс, а і зарядку. А мені так добре після вправ на фітболі. + сексу так хочу, що (як вже хтось писав) аж пищу)) А от чоловік не хоче, боїться. Я його розкручую раз в2 тижні (в кращому випадку). А тепер, коли не можна, то ще більше хочеться, як на зло.
     
  10. Zolotko

    Zolotko Well-Known Member

    А в мене 26й тиждень, ми в сексі себе не обмежували)
    Єдине, що поза лише одна зручна - на боці, але то найменша з проблем. + в мене підвищилась чутливість, і секс став знаачно яскравіший.
     
  11. Lelijka

    Lelijka Well-Known Member

    а я чесно кажучи вам завидую, я взагалі нехочу сексу, в мене ні з першою дитиною небуло сильного потягу до сексу, ні зараз з другою. У відносинах в нас все нормально. Я тепер переживаю чи це нормально???
     
  12. Valyushonka

    Valyushonka Well-Known Member

    На узд 12 тижня побачили передлежання плаценти і заборонили статеве життя до кінця вагітності. Не можу сказати що на стіни вже лізу, але ще майже пів року, а потім ще пару місяців... Дуже сподіваюсь що воно все підніметься скоро і життя налагодиться
     
  13. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    а чого має бути ненормально? ;)
    Я як не хотіла в першому триместрі, так і до цього часу не сильно все змінилось. Гормони такі гормони ;) Якби хто мені сказав, що я не буду думати про секс взагалі, я б не повірила.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    переношу питання в цю тему
    дівчатка хочу у вас усіх спитати:blush: делікатна тема... як у вас з інтимним життям під час вагітності? бо я чоловіка жену від себе, але получився в мене оргазм і як стиснуло низом живота, я мало не посивіла, не спала пів ночі... і вже якось два дні ходжу прислухаюся до себе шо до чого там... думаю шо я дитині шось зробила, воно маленьке ще. там таке ніжне все, і напевно дитинці стало боляче від того стискання а я така дуринда, хоча сексу як такого не було)):blush: зараз 12 тиждень
     
  15. Olyusya

    Olyusya Позитивчик ;)

    На вашому терміні в мене з цим було все гаразд... Г в ЖК казала щоб тільки обережно без оргазмів, чисто щоб чоловікові приємно було... А десь з 20 тижня в мене була низько плацента розташована, то сказала утриматися від цього.... Тому я думаю що краще все ж обережно з цим бути на ранніх періодах...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    в тому і справа він шось починає і я відчуваю ооо зараз буде оргазм а стриматись тяжко...

    А взагалі діло ще от в чому, колись давно, років 6тому я дивилась якусь передачу, тоді на мене це справило неабияке враження. В передачі йшлося про проблему ДЦП серед новонароджених. І говорив якийсь науковець, суть була така, що він відстежував динаміку та кількість захворювання на країни, нації, релігію, культури. І виліз приголомшливий результат. Виявилось, що в країнах далекого сходу(китай чи японія не памятаю) мізерна кількість випадків ДЦП. Коли почали порівнювати виявилось що в їхній культурі, як тільки жінка завагітніла чоловік перестає з нею спати взагалі, не чіпає аж до пологів. У них це свого роду табу. Вчений пояснив що оті вибачте за слово "стряски" оргазми ітд діють на несформований зародок як танк і калічать його ніжне тільце. виникають паралічі та вивихи позвоночника який ще дуже мякий та ніжний. Не хочу нікого лякати але тоді мені це запало в голову хоч про дітей тоді ще навіть не думала.
     
    • Смішно Смішно x 1
  17. Olyusya

    Olyusya Позитивчик ;)

    Ну після того як мені сказали утриматися від інтиму, я й не хочу вже...коли відчуваю що дитина в мені рухається... Якось не то...неможу ні рослабитися... Ну і як цим займатися при дитині...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. superdetka

    superdetka Well-Known Member

    Не думаю що це повязано, дитина в лоні матері надійно захищена і якщо нема ніяких проивопоказань загроза, передлежання плаценти, то думаю одне другому не заважає, діти від того й появляються:girl_blush2:. Говорила нещодавно з масажисткою, яка саме такими дітками займається, то вона казала що дітки з ДЦП народжуються при перенесеені мамою якоїсь тяжкої інфекції чи фізичної травми, а найчастіше це родова травма, тільки лікарі про це мовчать
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    дослідження, звісно, цікаве.
    але зараз в багатьох країнах є розповсюдженим явищем і гормональна контрацепція, і гормональна підтримка ранніх термінів вагітності, і багато чого іншого. Порівняно з цими факторами секс підчас вагітності як причина відхилень у дитини був би краплею в морі.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    в мене те саме якесь печіння і страшно і неможливо розслабитись.

    до попереднього пов. незнаю я не вчений просто отаке згадала собі. але ви мене трохи заспокоїли, я переживала, що моєму малесенькому шось сталося