Комісійні магазини Львова.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем kerosinka, 22 Травень 2011.

  1. Жемчужинка

    Жемчужинка Well-Known Member

    Дівчата! В центрі є суперовий комісійний на Франка, 4. Там продаються брендові речі. Такий великий, гарний, світлий.Там добре те, що не тільки жіноче, чи дитяче продають.Там все. І чоловічий одяг та взуття. Будь-який товар не приймають на комісію. Я там собі джинси Philipp Plein нові за 700 грн. купила. Пальто італійське новесеньке кашемірове за 900 грн. Літом там такі сарафани і платтячка на спекотну погоду понабирала по 150-200 грн. Чоловіку пару светрів, сорочок до джинсів модних,батнік. Ціни на чоловіче теж хороші.Батнік Hugo Boss фірмовий купила за 300 грн., а светер за 1000 грн. Але це LAGERFELD. Товар там завжди в ідеальному стані. В цей магазин тягне, як магнітом. Як проходжу десь мимо-завжди туди зайду. Вже всі мої знайомі "підсіли" на нього.Я ніколи не була шопоголіком,але коли бачиш суперову річ,або взуття за маленькі гроші,то не можеш встояти.Мені дивно,коли люди знайдуть якусь класну "точку" і мовчки туди ходять, не розказують нікому. Мені ,наприклад, не шкода поділитися цікавою інфою.
     
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 4
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    той . що називаэться "Елітним комісійним" :) ? Ага, була там кілька разів. Востаннє- вчора. З плюсів- великий, світлий, з ремонтом і заявкою на претензійність. З мінусів- купа товару в неліквідному стані за астрономічними цінами. Я все розумію, але дитяча куртка з дрібними плямами на весь рукав , які невідомо чи відперуться ( то не бруд, то чи фарба чи ще щось)- за 450 грн; норкова шубка в стилі 80-х ( і , віком, мабуть, років 20-ти :) за 30 тис. грн, б\у і так добряче шкіряна сумочка за 700 грн. А найцікавіший лот- це балетки із замінника з магазина Центро, які новими по акційній ціні в магазині йшли по 89 грн, а в "елітному комісійному" вони ж, але вже у б\у стані- за 150 грн :).Ліквідний товар- там купа б\у речей з лейбами "а-ля Некст і Ральф Лорен" по астрономічним цінам. Ну ж бо тоненька б\у блузочка із синтетики(!) з модною етикеткою на звороті за 450 -600 грн?:girl_nea: Неподалік на Франка є магазин з одягом, то там нові французькі натуральні блузочки по дешевшим цінам
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 1
  3. Жемчужинка

    Жемчужинка Well-Known Member

     
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    То що насправді з тим комісійним? Бо щось останні дописи і цитування різняться дуже :d23:
     
    Останнє редагування: 9 Жовтень 2015
  5. Жемчужинка

    Жемчужинка Well-Known Member

    В кожного своя думка.Краще 1 раз побачити,ніж 100 разів почути.
     
  6. firebi

    firebi New Member

    Гарний комісійний є на вул. Долинського 73 біля зд переїзду практично, бокова Чорновола.Раніше здавала безкоштовно, зараз щось 5грн на пару речей.А потім ще приносити можна - вже без додаткових витрат.Дівчати нормальні там працюють, та й вибір речей достатній.Можна торгуватись, якщо є брак або плямки - але в більшості там нові речі.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Жемчужинка

    Жемчужинка Well-Known Member

    Була сьогодні знов в комісі на Франка.Спеціально переглянула ціни на шубки.Знайшла дуже стильну норочку 3/4 рукавчик за 12000 грн.Ще гарні хутряні безрукавки,довга норкова шубка за 15000 грн.Не знаю,що це за ціни по 30000 грн. шуби,про які писала Сніжна. Може,не той комісійний мала на увазі.Бо цей знаходиться на Франка,4.Купила гарний шалик ,2 светрики і блузку.Ще там з'явилися класні парфуми.Але так нанюхалася,що вже і не знаю,які мені сподобалися,бо голова закрутилася від запахів.Дуже шкодую,що не влізла в підйомі в лакові чорні чоботи Фере. Бо і їх би забрала.
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    той-той. :). І це не ви, часом, в оточенні ще 2 подруг ( хто там з вас продавець чи власник комісійного- це вже питання:), вчора вмовляли купити жіночку б\у шиншилову напівшубку "автоледі"за....., розповідаючи, як суперово на ній вона лежить, як самі носите такі ж шиншилові шубки вже 5 років :), купляли їх за 1000 доларів. Бідна жіночка не мала, мабуть, шансів, вирватися з магазину "живою" :)

    В магазині постійно є багато покупців і думаю,що це є показником .Для прикладу,можу сказати,що,коли ,літом,ми відпочивали на морі,то першим критерієм того,куди ми підемо їсти(в яке кафе),була кількість відвідувачів і кількість зайнятих столиків.Знаю багато магазинів,в яких пусто.Отже,є причина,чому люди ходять в комісійний.
    це ваше не можу процитувати, тому виділю. Я в цьому магазині була "всього" разів 7. З цих 7 разів максимумальна кількість відвідувачів одночасно тут було аж 4. Зате постійно крутяться якісь подружки продавця ( чи власниці). Поки ходиши по магазину, можеш почути усі їх плітки :)
    До речі, після мого допису про курточку з плямами на рукаві- її почистили і повісили - видно сліди чистки :). Нікак шпійони на ДП. І хто би це міг бути :) ? До речі, це ви на автарці?


    п.с. загалом магазинчик як магазинчик- непоганий. І речі симпатичні. Але- це далеко не "елітний комісійний", далеко не відповідність речей тим цінам, які за них стоять ( трикотажне б\у плаття в катишках за 400-500 грн?) Тут в магазинчику понтів купа. Хоча, ремонт і площу треба якось "відбивати" цінами. Тому- все чесно :) На Наливайка є непримітний комісійний, з товаром не гіршому по якості ( ну хіба лейблів "Ральф Лорен" і іже з ними поменше) за цілком адекватними цінами. Правда, в тому комісійному підлоги не "під мармур" і скриньок для зберігання речей немає:)

    У вас в першу чергу є усі можливості брати той товар, який підійде:). ДП в певній мірі -"зло ". Бо тут або своє фото не виставляти, або є шанси бути впізнаним. Хоча кожен просуває своє, як може :).
    мій ранішній допис стосувався не цього комісійного.
     
    Останнє редагування: 10 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Жемчужинка

    Жемчужинка Well-Known Member

    Якщо мені не подобається якесь місце-я в нього не ходжу.Значить,там не все так погано.Чи ви ходите туди на плитку дивитися?) (це не образа,а жарт)
    Ні,не я))А у вас всі блондинки на одне лице?Це стара аватарка.Я вже більше року не блондинка.Там продавці блондинки.
    Так,це я на аватарці.
    Все решта без коментарів.
     
    • мімімі мімімі x 1
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    1. я не писала, що мені не подобається. Я писала лише, що поставлені ціни не відповідають якості виставленого товару. Бо за ту вартість, що їх оцінили, ці речі мають бути до глянцу доведені, а не висіти з катишками , затяжками. 2. заходжу я багато куди:). Завдяки цьому інколи виловлюю ексклюзивні речі по непоганим цінам. Наразі у вашому :) магазині такого ексклюзиву за відповідною ціною не знайшла. Можливо, за "енним" разом і знайду- спеціально потреби до нього їздити немає, але місцерозташування дозволяє зайти тим, хто постійно має справи в цьому районі. 3. В магазині чисто, просторо і зручно розвішаний товар, є зручні примірочні. Це плюс. Відповідно, ремонти і все інше- мають себе окупити. Тому цінам не дивуюся. Але, як не крути, це комісійний І далеко не елітного товару.Брендів тут одиниці і то не в кращому стані за поставлену вартість. Там від сили 10% товару відповідають якійсь "претензії на елітність" . Решта- комісійний-комісійним товар. НЕ гірший і не кращий, ніж в цілому ряді комісійних ( маю на увазі магазини кращого рівня, не ті, які приймають все підряд, включаючи секонд). Але ціни тут- невиправдано завищені за його якість. Бо це- стандартний б\у товар. Решта- понти:)
    я так і думала :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    та то ітак видно, що явна реклама)
    незалежно хто там на аватарці чи в магазині був) і чи з коментарями чи без)
    @сніжна а які комісійні на вашу думку найбільш вартують уваги, щоб їх відвідати?

    ну і може хтось знає - в які комісійні вигідно здати речі? я розумію, що краще продати самому, але все ж?
     
    Останнє редагування: 11 Жовтень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. Жемчужинка

    Жемчужинка Well-Known Member

    Я навіть і не здивована,що мене вкотре звинувачують в рекламі.Кожного разу,коли я про щось пишу-одразу все,РЕКЛАМА!Відпадає бажання взагалі сюди заходити і щось розповідати про місця,які мені подобаються і,які я раджу іншим.Вже давно не заходила на посиденьки і ще довго,мабуть,не буду.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    На Театральній є хороший магазинчик, за театром Заньковецької, біля турецької кафешки.
    Там є і комісовані речі і стокові з бірочками і лейбами. Доречі за шубки розмова, то дуже гарні часом завозять, молодіжні переважно розкупають але ціни адекватні. Недавно купила плащик новий, гарна якість з флісовою підкладкою з бірочками за 700 грн, думаю адекватна ціна порівняно з ринковою. Курток там великий вибір і бааагато сумочок, буває що щось з них собі викуплю )))
    Якщо з комісованих речей то треба вдало попасти, бо інколи є щось класне, а інколи тільки квадратні кофтинки :)
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @Багіра непогані комісійні, в яких можна щось цікаве знайти це той на Театральній (там ціни демократичні, є вибір верхнього одягу гарний), на Куліша 26 (там і косметика, і парфуми бувають вигідні, одяг, нормальні продавці), і якщо про дитячі речі то я вже писала: вигідно і купити і здати на Дорошенка 23 (вхід з двору). Це ті куди я іноді навідуюсь і вони в мому районі. Колись ще навідувалась на К.Левицького (номера на пам'ятаю, то як іти до Вопака з центру, за невеличким книжковим магазинчиком), там теж і дорослі речі, і дитяче взуття і косметика буває, посуд, та туди рідко заходжу.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  15. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"


     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    скиньте явки-паролі виробника в пп, пліз
    ні разу не була в комісійних, бо коли була більш мобільна по Львову, то вони не були популярні
    цікаво про що тут всі пишуть)) тобто чи є в них свої плюси на противагу хорошим стокам, я так розумію хіба щодо якихось дійсно подорожче речей, типу суконь-шуб-пальт, якщо ціна адекватна?
     
  18. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    так, він :)
    А той що на Іскрі біля кафешки то від тих самих власників, що на Театральній але там більше саме б/у комісованих, з бірками мало.
     
  19. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    А де саме на іскрі? Біля якого кафе?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  20. Iriskina

    Iriskina New Member

    Підкажіть, будь-ласка точніше, де цей другий комісійний на початку Франка :)