Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.203
  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    мене нічні походеньки дуже не напрягають, звикла. в нас нічоого не закриваєтьс, бо то "коридор". мене от більше нервує ситуація кошак вже в кастрлюлі, при тому, що малий на кухні. на чоловіка не реагує. а на мене вже більш-менш, бо мав виговор просто в очі.
    з ним взагалі тжко з будь-якими окриками, він не реагує. за місяць навчився що "ксс-ксс" - то їсти, і що в нього є кличка. волонтери, які його перетримували, ніяк до нього не зверталися, то я потім розпитала, то кіт на просте "брись" не реагує. взагалі - як не до нього.

    в зв ідею з фольгою - дякую1
     
    Останнє редагування: 14 Грудень 2015
  2. terezka

    terezka котяка-вишивака

    ну, кіт реагує на те, на що його навчиш. мої знають "фу", наприклад. на "брись-киць-і ще щось" - як не навчений, то не буде реагувати.

    кастрюлі треба накривати, однозначно. і їжу забирати, раз лазить
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    в нас все навпаки. Чоловік тільки гляне в сторону кішки - її вже як вітром здуло, а я можу кричати хоч до посиніння - нуль на масу.
    в мене з рук кішка їсть багато чого, навіть гарбуз печений, вже не кажу про сир домашній. А як кидаю їй то в мисочку - так воно там і псується. Зла на себе, що привчила її їсти з рук. Чоловік ніколи їй не дає їсти з рук, то вона й не просить в нього, а як я їм - то караул - вона все має понюхати/спробувати.
     
    Останнє редагування: 15 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  4. Siania

    Siania Love Life

    Дівчата, в кого є собаки, допоможіть порадою. Здається моя собака зїла половинку прокладки (своєї), і невідомо коли це було протягом дня... Так переживаю, вона мала б бути вагітною (дуже маленький термін, ще не відомо), тому ліки чи викликати рвоту боюсь. Вона нормально себе веде, апетит має, але пє багато води...
     
  5. terezka

    terezka котяка-вишивака

    Якщо змін особливих немає, то чекати. Лише так. Ось якби фольга - то тре було б до вета.

    Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Siania

    Siania Love Life

    Дуже надіюсь...добре хоч прокладка така велика з вати, без клейонок.

    І ще маю питання щодо вітамінів. Собака на сухому кормі. Одні кажуть обовязково давати вітаміни (так як всі вітаміни що є в кормі при термічній обробці пропадають), інші категорично забороняють (мотивуючи тим що всі вітаміни таки є в тих кормах), я вже заплуталась як краще, аби надлишком уваги не нашкодити))
     
  7. terezka

    terezka котяка-вишивака

    Якщо вагітна - то вітаміни треба буде давати.

    Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk
     
  8. Siania

    Siania Love Life

    То можна вже давати, чи в другій половині після заміни корму на більш калорійний. Я теж за вітаміни, а от наш ветеринар так категорично проти :girl_cray:
     
  9. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Можливо не варто давати ліки. Моя раз з'їла наповнювач з іграшки м'якої, і вона сама відригнула той шматочок. А так, думаю, все вийде природним шляхом з каками.
     
  10. Siania

    Siania Love Life

    Ой, дівчата...не їла вона нічого))) Я залишила її труси з прокладкою, щоб бабця моя вділа, бо я мала бігти, і щось пішло не так...знайшла ту половинку прокладки в шафі сьогодні зранку (там де я тримаю ті половинки) без папірця...отже це та прокладка яку я приклеїла до трусів. Що було далі, і чому вона опинилась не на трусах - ніхто не знає, але головне що вона її не зїла)) Я так здивувалась, бо це четверта тічка, і ніколи за нею не помічала бажання то зняти і їсти, а тут таке))) Добре що все добре скінчилось, бо я вже начиталась в інтернеті що собакам робили операції після поїдання такого.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  11. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Гарну "інструкцію" для власників тварин недавно побачила на сайті.
    То не реклама, але ховаю під спойлер, щоб не сварили :)
     
  12. Siania

    Siania Love Life

    Трошки оживлю тему.
    Моя Емка вже дуже пузата, 52 день з першої вязки. Через тиждень була друга (тоді прогестерон був найвищим). От на днях будемо вже активно готуватись і переїжджати в іншу кімнату.
    Хто вже пройшов через це, скажіть як краще, мені ночувати з ними, чи закрити її в кімнаті саму з малими. Собака дуже привязана до мене, але чи не треба їй усамітнитись з цуциками на ранніх термінах?
    І ще одне питання. Ви самі приймали роди чи користувались послугами лікаря? Лікар назвав ціну 150 грн./год. Але собака може родити і добу. Мені, якби не шкода, якщо є така потреба, але думаю може я справлюсь сама, навіть якщо ніколи раніше цього не робила? А лікар буде готовий виїхати у разі виникнення ускладнень. Порадьте хто вже це проходив, дякую!
     
  13. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Мій Маркіз мене вчора знову засмутив-в"ялий, зранку вирвав, спав і пив воду-щоб він таке міг з"їсти не знаю, бо їсть лише спеціальний корм і інколи під"їдає м"ясце. Дала йому попити води з "Атоксілом", ввечері поїв перемеленої вареної курятини, зранку сьогодні спав і трохи пив воду, ніс мокрий, реакція нормальна. Шо йому таке є не знає. Глисти проганяла у кінці вересня. Чи можна це пов"язувати з глистами?
     
  14. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Може шерсті наївся і вона йому "стала"



    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Швидше всього, але що робити щоб полегшити його стан?
     
  16. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Я регідроном пою в такому випадку, дні 2
    А загалом кажуть ветеринари давати спеціальну пасту, тоді такого не буде.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Мальт-пасту треба давати, але я забула а він почав линяти і певно нализався, а в яких пропорціях Регідрон давати?
     
  18. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  19. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    Дівчатка хто де стриже собачок? потрібно підстригти свого нестандартного пекінеса. Може є якась людина яка може додому приїхати?
     
  20. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    чи обрізали кігтики своїм котам? ветеринар чи самі? подивилася я на той когтеріз, чим він від звичайних великих манікюрних щипчиків відрізнєтьс - не бачу. я свому попробувала - але ніготь дістає ніби тріщину таку, то що, їх тре розпарювати? кіт з того не буде щасливий.