Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

  1. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Це яка маршрутка така комфортна))?
     
  2. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @Luxury lv,то була 38) але вони так рідко ходять, то я радію будь-якій. але то перший раз така ,як я описала,приїхала:)
     
  3. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Це напевно антикваріат вже на маршрут випускати стали,бо не вистарчає напевно)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Marlos

    Marlos Active Member

    Сьогодні розпочали ремонтувати підземний колектор на Угорській -Стуса В березні мають забирати ринок Санта Барбара і в липні-серпні ми з вами вже поїдем на сихів трамваєм
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. kristas

    kristas Well-Known Member

    Дівчата, підкажіть, будь ласка, хто знає.... Чи можна якоюсь маршруткою доїхати до Охмадиту (стаціонар), але щоб відразу туди на гору і не треба було іти від поліклініки (з Лисенка).
     
  6. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Нi, тiльки таксi, нажаль :sad: Колись там iздила маршрутка 9 , але потiм зняли той рейс, все для людей :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    як то кажуть, "мєчтать нє врєдно"))ви в це вірите? поки не сяяду і не поїду, доти не повірю То як безвізовий режим))
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Marlos

    Marlos Active Member

    Я вірю що в кінці серпня ми точно поїдемо трамваєм на сихів, а Садовий ще більше оптимістичний і говорить ,що ми поїдем трамваєм на сихів в кінці травня на початку червня
     
  9. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

     
  10. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member


    Неодноразово стаю свідком, як у маршрутках тепер крадуть речі навіть у тих людей, які сидять!!! :girl_impossible: Вчора у жіночки, що сиділа і тримала сумку на колінах, вкрали гаманець за якісь недовгі дві зупинки, маршрутка була напівпуста!!! Зробила висновок для себе, що, навіть коли сиджу, сумку треба міцно тримати двома руками, особливо там, де є замки. :girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. dasha

    dasha Well-Known Member

    Я теж раз їхала в маршутці, сиділа, тримала на колінах сумку і кульок з вітаннями (йшла на ДН). Вийшла вже без гаманця. За 2 зупинки до мого виходу наді мною навис мужик і заступив від інших розщіпнутою курткою, на слідуючій зупинці вийшов. Але витягнув якийсь його спільник, бо його руки були на поручні біля мене.
     
  12. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Підкажіть, будь ласка, чи їде вже тролейбус #2 до універу Франка чи там далі закрито?
     
  13. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    була там у п"ятницю, на жаль, ще не їдуть до універу, тільки до Привокзальної...
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Marlos

    Marlos Active Member

    10 лютого поїдуть тролейбуси по площіЮра
     
  15. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Напишіть хтось, будь ласка, якщо вони дійсно поїдуть.
     
  16. Marlos

    Marlos Active Member

    СИХІВ ОТРИМАЄ НОВИЙ ТРОЛЕЙБУСНИЙ МАРШРУТ: ДЕТАЛІ . Мова йде про тролейбусний маршрут №2, який планують продовжити від перехрестя вулиць Стрийська-Наукова через вул. Хуторівка до кінотеатру ім. Довженка і з’єднати з тролейбусним маршрутом №25, кінцева якого знаходиться на Санта-Барбарі. В зворотньому напрямку цей тролейбус проходитиме через нову розв’язку на мості на вул. Хуторівка, яку зараз будують.

    Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир, на це в бюджеті розвитку Львова передбачили 6-7 млн. грн, однак все залежить від того, чи приймуть відповідне рішення депутати Львівської міської ради. Відтак поки жодних дат початку та завершення робіт чиновник не назвав. Нагадаємо, що станом на початок лютого 2016 року тролейбус №2 курсує за маршрутом вул. Степана Бандери - вул. Тургенєва (назад вул. Антоновича) - вул. Кульпарківська - вул. Наукова - вул. Стрийська. Через будівельні роботи у сквері святого Юра тролейбус не доїжджає до своєї попередньої кінцевої біля університету ім. І. Франка.
    Окрім тролейбусного маршруту №2, в управлінні транспорту хотіли б продовжити ще дві тролейбусні лінії в 2016 році. Перша з них – від Автовокзалу на вул. Стрийській до ТРЦ «Кінг-Крос Леополіс». Зараз до Автовокзалу курсують тролейбуси № 3 та 25. Другий тролейбусний маршрут, який планують продовжити - №9. Однак це станеться за умови, що цьогоріч буде здійснено будівництво вул. Ряшівської. В бюджеті розвитку на цю вулицю на ділянці від вул. Є. Патона до вул. Кульпарківської з транспортними розв'язками хочуть закласти 200 млн. грн.
    Рішення про виділення необхідних коштів (або відхилення цих пропозицій) з бюджету розвитку Львова буде розглядатися 11 лютого на сесії Львівської міської ради.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    поїхали?:)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    • Подобається Подобається x 1
  19. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    чи є тут такі, хто користується маршруткою № 30? Просто її нереально дочекатись. Зранку я постійно чекаю по 30 хв., а увечері буває і до 50 хв. Влізти до неї взагалі складно, на проміжних зупинках не зупиняється. А про технічний стан я взагалі мовчу. Так виглядає. що їх на маршруті десь 2-3 машини і не більше. Телефонувала на гарячу лінію міста, то переадресували до управління транспорту, або просто до перевізника рекомендували звернутися. Знаю, що звертатися до тих структур. то марно. Але як вирішити таке питання, бо добиратися все ж потрібно?
     
  20. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Оо, я аж зареєструвалась, щоб відписати, бо та 30 маршрутка теж моє болюче місце. А ще 54 така сама за інтервалом руху і якістю перевезення. Так само чекається 30-50 хв. Можливо, подіяла би письмова скарга, але як і куди писати - не знаю. Але готова підтримати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1