Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.203
  1. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Впритул запшикати освіжувачем првітря і дати висохнути
    Я так колись реферат врятувала
     
  2. terezka

    terezka котяка-вишивака

  3. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  4. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Хелп, то або я сходжу з розуму, або кішка. Я вперше купила білизну додому, то кицька облизує банку, катуляється біля унітазу і якби я не знала, що ми її стерилізували, то подумала б що вона хоче кота...
    Коли ми їздили до мами і там котячий туалет був щойновимитий білизною, то вона його облизувала, але я думала то одноразова реакція на шок від переїзду...
     
  5. Ассоль

    Ассоль Dreams come true

    Порадьте, будь ласка, в якій ветеринарній клініці краще знімати зубний камінь кішці? Вона в мене страшний боягуз, кожний вихід з дому чи спілкування з незнайомцями - величезний стрес. Хотілось би потрапити до хорошого спеціаліста, щоб вона якомога легше пережила процедуру.
    P.S. І, якщо можна, киньте у відгук чи в пп орієнтовну вартість цієї процедури.
     
  6. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    я колись помила підлогу з засобом, де була хлорка, чи шо то. Ельза по підлозі катулялась
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    коти дуже люблять хлорку. Нам навіть для причання до лоточка казали ополоснути білизною лоточок, промити і ставити. Вона на них щось типу валеріанки. А ще це пояснює чому коли хтось намагається білизною вивести те місце де кіт сходив в туалет, замиває і затирає білизною/хлоркою, і ніби думає що проблеми вже немає, а кіт як зачарований знов йде і наробить на те саме місце.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Тоді зрозуміло, більше не буду купувати її. Бо то якась катастрофа, кицька як наркоманка шкребе двері до туалету...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. NadVoye

    NadVoye Well-Known Member

    Розкажу нашу історію, може хтось щось порадить :) Маємо стерилізовану півторарічну кішечку, живемо на першому поверсі. Вже 4 доби коло наших дверей на вулиці сидить коцур. Вночі температура мінусова, а він нікуди не вступається. Сидить на лавці. Як я виглядаю кликати нашу з двору - той дивиться на мене і м'явкає. Кицуні нашої не чіпає, навіть уваги не звертає. Бачила через вікно, що чужі коти приходили, то він на них "гарчав". Мені його шкода, дала каші, молока, підстилку... Може він хату переплутав? бо не м'явкає під вікнами, за кіткою не гонить. Просто сидить. Що то може бути?
     
  10. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ветмед або альфавет. може назви чуть сплутала, але нам не пригодилос бо харчуванням поправили
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Дівчата у кота закисають очі, промила вчора міцним чаєм, сьогодні телефоном ветеринар виписав Софрадекс,у чиїгось кішок було щось подібне з очима?
     
  12. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    image.jpeg
    Якщо комусь треба віддам кондиціонер для собачої шерсті. Не користуємось, оскільки постійно стрижемось. Терміну не бачу...Має приємний запах. Купувала колись перед виставкою, дуууже дорого.
     
  13. Ziben

    Ziben :)

    Дівчата, чи робили ви рентген своїм тваринкам в львівському національному університеті ветмедицини? Знайшла в інтернеті інформацію що там є рентгенапарат для малих домашніх тварин, хочу перевірити шиншилку. І не знаю як саме тваринам роблять рентген, це ж потрібно не рухатись.
    Бо тече в нього з рота слюна((. Ветеринар на консультації сказав що з зубами все добре(оглядала його досить довго, підсвічувала, дивилась кутні зубки), ясна також в нормі, не пошкоджені, не опухлі. Він їсть гранулят, але так з обережністю гризе і постійно потирає мордочку лапкою.
     
  14. Ассоль

    Ассоль Dreams come true

    Хочу написати позитивний відгук про клініку Ветмед.
    Планували там кішці зубки почистити від каменю, але так сталось, що звернулись туди раніше. Киці стало різко погано вночі, нудило жовчю, вона лежала і хіба ледь-ледь хвостом змахувала, коли до неї звертались. Сказати, що я налякалась - то нічого сказати. У Ветмеді тут же зробили біохімію крові, призначили лікування (прокололи ліки в клініці+я вдома) і призначили крапельниці . Лікар був уважний і компетентний. Оскільки ми з кішкою провели чимало часу в клініці, то я мала змогу спостерігати роботу і інших лікарів. Всі вони доброзичливі, уважні як і до пацієнтів, так і до їх хазяїнів. Окрім того, в клініці є, якщо не помиляюсь, рентген та узд.
    Одним словом, в ургентних випадках я б тільки туди тепер і везла домашніх улюбленців.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    У мого йорка, йому 6,5, дуже псуються зуби. Він ніколи не любив нічого гризти. Чистити також мало допомагає, а зараз і небезпечно, бо є зубки які хитаються.
    Ми вже двічі робили наркоз: вперше, коли рвали молочні зубчики, другий раз- коли робили ультразвукову чистку. Боюсь ще раз його вести на таку процедуру, але зіпсуті зубки таки треба видалити, так? Порадьте, що робити, бо записалась на завтра на ту чистку і видалення, а тепер сумніваюсь...
     
  16. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Питає мене кцм, чим можна помити , чи намастити коврик при дверях, щоб не пісяв кіт. Приходить до них якийсь і пісяє. То вже як раз спробував, то вже запає буде по любе.. Чим то відмити? Реально?
     
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Vittoriya поміняти коврик легше і ефективніше, мабуть.
     
  18. Siania

    Siania Love Life

    А куди водите? Що каже лікар? Маленька собачка, сильне навантаження на серце...може можна без наркозу почистити?
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    В Айболить до Дмитра.
    Моя стоматолог(людський, яка і є заводчиком йорків, ми в неї його і брали)мене відмовляє, каже, що то невідомо, що краще. Ефект буде триматися 3-6 місяців, бо він і так нічого не гризе і не буде. А наркоз, чутливість зубків, стрес для собаки-це без питань.
    Дмитро виписав гель проти каменю (його не потрібно втирати, просто ввечері горошинку даєш і воно буде діяти), який я вже замовила, але сказав, що спочатку треба зробити гігієну, видалити погані, а тоді користуватись гелем.
    Без наркозу не дасть добре почистити, марна справа(
    І будь мудра :dntknw:
     
  20. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @NataliaFed коврик міняли, обпісяв знов