Токсикоз і печія

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем bilo4ka, 23 Вересень 2010.

  1. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    і я так думаю, є ж риба, і багато інших продуктів. Хоча я десь на 90%впевнена, що моя худоба якраз і була від того що мій раціон був в основному мясо+овочі або риба+овочі, я не їла картоплю, макарон, рис, крупи... а тепер все навпаки.
     
  2. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    важливіше - Ваше самопочуття. Вага і об'єми - це лише цифри, вони індивідуальні. Можливо, змінитесь на іншому раціоні. А можливо - ні.
     
  3. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    я їм завжди на рівні з чоловіком і важу 40кг, усі дивуються, така маленька і костлявенька а їсть багато. Ну подивимось, в принципі у мене був зависокий гемоглобін, може тому організм так мене обмежив.
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  4. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    можливо, Ви пили замало рідини. Таке буває при надто густій крові.
     
  5. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    так кров була загуста, ознаки зневоднення чи щось таке, зараз я багато пю, чай, вода
     
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    будьте з тим обережні.
    Бо гемоглобін трохи зависокий в крові - це дурниці. А от при недостатній кількості рідини в сечі на пізніших термінах можуть хибно поставити пієлонефрит. І призначити нікому не потрібне лікування. Якщо важите 40 кг, то маєте випивати літр і 200 грамів чистої води на добу.
     
    • Корисно Корисно x 1
  7. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    стараюсь, чай не люблю(відвернуло) то роблю собі ячмінний напиток ранок, і пю його без цукру, мені так смакує, і воду. Животик вже підріс але всі кажуть що малий, незнаю... дитинка прикріплена до задньої стінки,жирової складки на ньому немає практично може тому. Контролюю колір сечі, коли бачу що темніє, пю більше, по маленькому ходжу нормально, більше ніж до вагітності в 2 рази.
    --- дописи об"єднано, 24 Січень 2016 ---
    а ще зараз вчуся готувати собі без мяса щось поживне і корисне, овочевий плов, спагетті, різні рагу... дуже незвично без мяса обходитись, але я його в себе не запхаю :bad:їм яйця, сметану, все крім мяса.
     
  8. Natalija Ch

    Natalija Ch Member

    Дівчатка,я вже незнаю ,що їсти в мене почався токсикоз,перший день була рвота від сирого мяса і сирих яєць ,а всі наступні цвлодобово тушнить,рвоти немає але тушнить ,неможу нічо взагалі їсти,імбир не допомагає,печенько теж,хіба що лимон можу зїсти,то трішки стає легше на 10 хв.,що ще можна попробувати?

    Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk
     
  9. Natalija Ch

    Natalija Ch Member

    Я просто незнаю чи можна багато лимона,бо я можу без цукру весь зїсти(

    Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk
     
  10. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    а який у вас термін? шукайте те шо можете їсти... їжте що можете. Памятаю шо в самий тяжкий період змогла їсти лише вівсянку з молоком. Весь день ми так на вівсяночці сиділи. Але зате не схудла, вага ітак була 40кг і я боялась з чого дитинка буде формуватись. А лимон... ну незнаю, я б не їла цілий, дуже вже він кислотний, хто зна чи зашкодить чи ні. На ранніх термінах краще не ризикувати.
     
  11. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Якби не лимони, апельсини, ківі і апельсиновий сік я б рвала до 15 тижня нонстопом, а так кислота мене трохи стримувала, особливо, коли треба було дитину годувати, а від їжі вернуло. Думаю, якщо один з'їсти в "лікувальних цілях", то нічого не буде, а більше, хіба спостерігати за самопочуттям.

    Ну і я дочекалась свою "подругу" печію, думала, в цю вагітність пронесе, наївна. Вчора до мене прийшла, вночі мусила вставати молоко пити. Добре, воно мені допомагає
     
  12. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    мені так погано було цілу вагітність. Так само рятувалася лимонами, пила воду з лимоном, їла яблука кислючі і дуже рятували цукерки м!ятні з +. Та й весь мій раціон складався з кислих страв, квашена капуста, капусняки, салат з буряка заправлений лим.соком - тільки від того не рвала
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Natalija Ch

    Natalija Ch Member

    А ще можу їсти картоплю смажену з часничком і все,лимони одні мене спасають,добре що печії немає а то б не витримала...

    Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk
     
  14. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    А мені вже й не допомагає:sad: Можу випити літру за день і ніякого ефекту. Допомагають таблетки від печії РемМакс, але їх стараюся багато не їсти, то часом і півдня терплю.
     
  15. Natalija Ch

    Natalija Ch Member

    У мене іде 7 т.в. ,якщо рахувати від останніх Кд.

    Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk
     
  16. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    у мене почався на такому ж терміні а тривав десь до 14 тижня точно(хоча лякали що до 20того), найгірше було з 9того по 12 тиждень, щоранку :bad: на пустий желудок. Мусите перетерпіти, зате малеча там в повному порядку. У вас ще за час токикозу 10 раз вподобання поміняються. :girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. NiceHouse

    NiceHouse Member

    Мене вівд печії рятувала тільки Поляна. Ще вівсянка і заварений льон. Але льон треба було заварювати,а Поляну лише відкрити, ще випускала з неї гази,щоб вони додатково не подразнювали шлунок.
     
  18. Natalija Ch

    Natalija Ch Member

    Дівчатка хто пив під час тушноти емегест 1 табл на добу і мотиліум 10 мл за 20 хв до їди два рази в день,мені лікар порадив пити.Може є якісь відгуки?

    Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk
     
  19. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    і в мене почалась печія, ні жареного ні нічого такого не їла, я так розумію це просто на фоні вагітності. Давно не мала того відчуття.
    цікаво чи це дитинці не шкодить? Я може наївна... але на кишечник воно точно діє...
     
  20. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Що ви маєте на увазі - печію чи таблетки?