Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

  1. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    це з тих моментів які треба знати, бо по логіці то чим менше набрав тим швидше скинеш, а не так все просто)
     
  2. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. javorivchanka

    javorivchanka Well-Known Member

    В мене вийшло так,завагітніла 55 кг,після токсикозу стало 52,йшла народжувати 70 кг,харчувалась без особливих обмежень, після пологів додому повернулася 62 кг,а вага 55 стала через 6 місяців.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    На мою думку, справа не просто в тому, що менше набрав - довше будеш скидати, а саме в тому чи обмежували себе в їжі чи це і так звичні норми їжі для вас. Починати дієту (стримувати себе у їжі), якщо до цього їли добренько, під час вагітності не варто... Бо сумніваюсь, що паралельно з тим вагітна буде пити багато води, вживати ту ж корицю, їсти часто і маленькими порціями, ще й активно рухатися, щоб розігнати метоболізм
    --- дописи об"єднано, 14 Лютий 2016 ---
    А як шкіра відреагувала на різке зниження ваги? Чи вам пощастило зв шкірою?
    Я б краще 2 кг півроку скидала, ніж набрала лишку - шкіра суха і тонка. Не витримає такого знущання :sad:
     
  5. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    чесно кажучи, шкіра була вже трохи звикша до трансформацій.
    розтяжки, які були після першого сина, лишились. Тоненькі, маленькі, білі. Нових не додалось.

    у мене теж
     
  6. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    Як завагітніла 56 кг. Народжувала 72 кг важила. З роддому вийшла 65 кг. Через 2 місяці довагітна вага 56 кг. Ніяких обмежень в їжі ні під час вагітності, ні після пологів.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    Я так тішилась, що ваги не набираю, а сьогодні прийшла в ЖК і+2.4 кг за 2 тижніо_О . Аж страшно стало, як то буде далі. Заспокоюю себе тим, що це поки все набране. Довагітна вага 50 кг, під час токсикозу 2 кг скинула, зараз важу 53.9, але то мене важили в одязі і взутті. Живіт якось дуже за останні 3 тижні виріс, я помітно округлилась. І ще десь читала, що найбільше вага набирається з 20 по 30 тиждень, то правда?
     
  8. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    в мене то саме... теж так тішилась ооо не набираю... а за свята і після вага поповзла, чую живіт поперло ого го... сьогодні вислала чоловікові фотки пузеняки то він був в шоці, каже "як я їхав то такого не було":girl_haha: а поїхав він в грудні. З одного боку їм здається небагато, але як ввечері відчую сильний голод то теж не добре мушу перекусити.
     
  9. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Дівчат, ну шо то за мода така той вагітний набір розглядати в контексті фігури/краси/зайвих кілограмів...це не з тої опери - то є необхідність, це здорово, так повинно бути!
     
    • Подобається Подобається x 6
  10. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    Ніхто не розглядає в тому контексті, просто з кожним днем пузо росте, ходити все важче, а якщо додати до цього зайві 5-10 кг, то я собі не уявляю як то буде. І взагалі, то перша вагітність, тіло настільки змінюється, що не встигаєш привикати. Ну і стосовно здорово - незгідна, бо багато жінок до В якось себе стримують, слідкують за вагою, а під час В зловживають багато чим НЕкорисним, бо яжвагітна - менівсеможна.
     
  11. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    А я не про це. Я про набір ваги, який мусить бути, щоб виростити і виносити дитинку. Як можна визначити, де у вагітної потрібні, а де - зайві кілограми? Тому слідкувати треба не за вагою, а за здоровим харчуванням. Абсолютно згідна, що вагітність - не привід пуститися "во все тяжкие" в плані продуктів, насправді зовсім навпаки.
    от бачите, ви все таки сприймаєте їх "зайвими")
    Моя думка суто з особистого досвіду: відчуття важкості швидше можуть давати навантаження на спину,суглоби, зв'язки, розходження кісток, важче дихати, шлунок підпертий, набряки і т.п., але ж це все дитинка, а не важкість від ваги самої по собі.
    Дівчата, не переймайтесь так тою вагою - ростіть спокійно своїх діток) і їжте корисно і смачно)
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    та якби діло було в фігурі, а ускладнення від тої надмірно набраної ваги? гіпертонія, цукровий діабет, гестоз, важкі пологи, розриви, нагрузка на хребет. До чого тут та фігура...
     
  13. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Не залякуйте себе
    .
    Є багато жінок, які і вагітніють вже з зайвою вагою (і повірте, це не 2-5 кг., через які часто-густо панікують дівчата), а жодного з цих нещасть не мають і насолоджуються вагітністю. Я не закликаю їсти все без розбору і не боятися поправитися на 30 кг, але особисто я перейматимусь своєю вагою після пологів. Є багато способів привести себе в норму і я кілька знаю. А поки все по плану, все для росту дитинки. Гляньте, жиру то насправді дуже мало набирається, а всі інші складові тої ваги від нас не залежать.
     

    Вкладення:

    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    а я себе пір"їнкою відчувала та й в принципі і відчуваю, і підбігти, ще 2 тижні тому, за автобусом, могла собі дозволити (але після цього трохи мязи почало тягнути), доки не купила вагу. досі не можу повірити і усвідомити, що можу важити 71-72 кг.... змін в фігурі сильних не помічаю, окрім живота))))
     
  15. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    там справа не в цифраз ваги, а у способі життя. Можна і без надмірно набраної ваги мати і цукор на межі норми, і набряки і все решта.
    Здоровий спосіб життя=співпраця з природою. Коли ти з нею співпрацюєш, то можеш на неї покладатись.

    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2016 ---
    є у будь-якому разі. Не від цифр ваги, а від зміщення центру тяжіння. Треба себе берегти
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    так і робимо, будучи в польщі я мріяла про наше згущене молоко, київський торт і по приїзді додому(а чоловік рад старатись:) одним словом я надолужила...
    І щодо коментаря Mansikat, стараюсь обмежити жарене і тортіки але варто мені не поїсти щось ситніше як голод повертається буквально за годину, одним салатом не обійдешся, їм часто і стараюсь внести максимум користі. Сири, горіхи, фрукти, яйця, відварна говядина, салати з йогуртом чи сметаною, суп, гречка що другий день, з молоком не вийшло(два дні шклянка молока на ніч і мала вздуття і коліки), ну а з солодкого морозиво, пташине молоко, мармелад, гіркий шоколад.
     
  17. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    я от не скинула ще всіх кілограмів після вагітності, а поправилась добряче - 17 кг, але не шкодую, шо наїла ті кг, хоч схуднути хочу. я в період вагітності так кайфувала від їжі. це реально були гатрономічні оргазми)))) навіть не уявляю, як то можна якось себе обмежувати. спвчуваю тим, хто симушений це робити по стану здоров"я.
     
  18. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    ну чого зразу в крайність? Механізми цих захворювань складніші, ніж просто зайва вага - і то в "цивільному" житті, коли то є постійний фактор, то можна розглядати як одну із причин, а починаючи від гестозу і далі - це може спіткати жінку з будь-яким набором ваги.
    Вам треба додати спокою - от ви ж молодець, все добре робите, то чого так хвилюватись за вагу і тим більше за гіпертонію?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    :girl_haha: Це я мріяла завжди, що як завагітнюю, то буду їсти все-все (маю на увазі переважно улюблене печиво, в якому міри я не знаю, тому постійно в тому обмежую себе і їм його мало). Але вагітність прийшла і мої таргани щодо ваги нікуди не поділися. Їм більше, але фільтрую що їсти - більше корисного, менше хліба, тортиків в печива. Хай вага росте на здоров"я, але без зайвих кг.
     
    • Корисно Корисно x 1
  20. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    бо мала проблеми з хребтом, а це на все життя. по друге я нехочу мати проблеми при пологах, по третє не хочу цим засмучуватись, почуватись свинею, хочу мати багато сил для дитинки, не бути розлізлою.
    абсолютно згідна... тортик - щастя на 5хв а вага потім щоденний дискомфорт(хоча в мене вже ітак на кг забагато)