Стиль і архетип

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Rona, 1 Вересень 2013.

  1. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Після такої характеристики ніхто Гаміном не захоче бути, бо ж виходить, що у Гаміна погляд брудний, неспокійний і неблагородний...
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    Вважається, що правильними є типажі, подані у книзі Кіббі, потім, на старість років, він трохи тойво...
    Але це ж не применшує геніальності його теорії. Зрештою, кожному з нас властиво помилятися.

    До речі, Холі немає у книзі. Щойно перевірила.
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2016
  3. Багіра

    Багіра Well-Known Member

  4. Rona

    Rona Мама-йожик

    Нема, вона протипована ним пізніше
    --- дописи об"єднано, 29 Липень 2016 ---
    @Багіра точно суміш :) пішла дивитись що воно таке
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    О, ура :girl_claping: не одна я таки в @Руда Лисиця класичне щось бачу, а то всі так одноголосно "гамін-гамін", ну але обличчя таки дууже класичне (не знаю як в Кіббівських канонах, а власне в класичних античних :) ). Просто при тому ще не геть класична фігура (от, наприклад, видовжена талія).
    А загалом я зрозуміла що Кіббі мені вже набрид :girl_crazy:Я буду "по старінкє" з лініями, силуетами і фактурами бавитися. Як на мене, то краще таки не боятися багато-багато міряти (навіть не купуючи, отак - суто заради нових ліній, силуетів і фактур), комбінувати і дивитися уважно і неупереджено в дзеркало :girl_spruce_up: Тоді для кожної окремо взятої людини можна вивести свою формулу - що добре, що категорично зле, а що можливо втілити якщо дуже постаратися :connie_pull-pigtail
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    По мережі море таких типувань ))). От я зараз напишу, що Рона була на консультації у салоні Кіббі у Нью Йорку і він протипував її як СН. Повірять? Повірять же, звичайно ))
     
  7. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Cornelia тобто те, що нема в книзі - не достовірно? Автоматично не Кіббі? Я не збираюсь доводити типаж Холлі. Мені би зі своїм розібратись, доки не набридло. А то плюну як Акіна :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Та чого, я теж бачу класичність) і в @Jusi бачу класичні риси і в тої акторки гамінки, яку на попередніх сторінках наводила приклад
    Софт класик просто не буде складати враження про себе такої от ''юності вічної", особливо по фігурі
    так, обєктивно @Руда Лисиця спокійно може бути як не СК то ДК точно, ніби все для того має
    але дівчата, трохи треба абстрагуватися від ліній та енергій, вдіньте Христю в одяг СК чи ДК
    я собі не уявляю на ній найхарактерніші речі цих типажів так, щоб склалася ідеальна картинка, ось і все...
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    @Rona, я лиш про те, що типування, яких немає у книзі не завжди достовірні ))). А типаж Холі мені доводити не потрібно )).
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2016
  10. Rona

    Rona Мама-йожик

    В 60 виглядати на 40, дуже хочу бути ґаміном :girl_blum: маленька собачка до смерті цуценя :girl_haha: муж мені недавно каже: ану подивись в дзеркало, тобі ж 18! Більше не даш.
    Нє, він в мене жартівник ще той, але тоді я аж повірила)))
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Плюсуюсь до більшої голови. Руду Лисицю бачила тільки один раз. Складна, так. Жорстка, але не гостра. Тверда, о!
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Руда Лисиця
    я все ж не змінила думки, мені ви не Гамін. Хоч і маєте дуже гарні великі очі, але ні. Таки Класик. От ви порівнюте себе з француженками. А мені ви - британка, аристократка початку 20 століття)))) І на тому фото з каре коротким особливо. У франц. зовсім інше обличчя, скули інші, форма голови. От франц. акторка і модель Інес де ля Фресанж - типова франц. Якби у вас була інша кісткова структура голови, то ви були б схожі.
    [​IMG]
    А ви серіал Абатсво даунтаун дивились? От ви мені типова британка початку 20 століття. Ви мені дуже "бачитесь" в тих інтер'єрах-стилях одягу
    [​IMG]
     
  13. Orman

    Orman Модератор-бомба

    О, до речі. Оця історія з щеням дуже небезпечна.
    Експлуатуючи образ щеняти маленькі жінки заграються у 90% випадків. І виходить не в 60 на 40 виглядати, а ззаду піонерка, спереду пенсіонерка.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    мода 20х за умови вузького одягу теж пасує гамінам
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Руда Лисиця звичайно пасує. Я зараз про своє особисте загальне враження. А ви себе ким відчуваєте-гаміном? Якщо так, то все ж добре)) Ви ж все одно при виборі образу керуватиметесь власними відчуттями; а не Кіббі. Це ж не є життєво важлива істина. Тим більше, що вам гарно у більшості образах.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    а ви ким себе відчуваєте, визначились?)
     
  17. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Багіра так. Драматик точно. ще читаю зараз детальніше який саме) Правда мене бентежить, що для Драматика я занадто юно виглядаю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    От, Кері Малліган (гамін), яка грала в Ґетсбі
    [​IMG]

    О, а Гамінам ще пасує смужка
    Photos – Google Диск
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Тут часто пишуть чи вважають (і я в тому числі), що виглядаємо молодше свого віку. А я от думаю: а де написано, як потрібно виглядати на той чи інший вік? є така класифікація? От я коли прийшла на роботу у 22 роки була там одна дівчина Світлана. Вона тикала тим, кому я викала і мені це здавалось дуже великим зазнаванням із її боку. Якась сикуха, яка постійно якісь косички-бантики плела і одягалась ну дуже яскраво (такий собі стиль клоунеси) до людей, яким по 35 (!) на ти говорить. Але коли я дізналась, що їй 32 -- у мене був шок. Я думала вона на 2-3 роки від мене старша.

    А ще, коли я вже пропрацювала 5 років і пішла в декрет, до нас на роботу прийшло кілька 20-річних дівчат. Я була в декреті і їх особливо не бачила. Та й коли вийшла -- теж на них особливо не дивилась, бо мала окремий кабінет у іншому крилі. Зараз у мене ремонт і я вже місяць у їхньому корпусі. Дівчатам по 30 -- і вони нічим від себе 20 річних не відрізняються. Вони навіть стиль не змінили (чоловік мій їхній стиль називає "рюкзачки". Тобто такі студентки у джинсах, футолці, без суконь, каблуків і косметики)

    А няня Віка? Її героїні на самому початку фільму було 32, а Заворотнюк ще більше... А всі закордонні зірки?

    До чого це я? Та так -- просто роздуми. Просто не варто постійно казати, що я виглядаю молодше (то я і до себе звертаюсь), бо тим ми наче всіх інших одноліток принижуємо. Бо то ми певно, визначаючи на скільки ми виглядаємо, рівняємось на наших мамів. Не знаю як там чия, але моя в 50 виглядає набагато краще, ніж в 30 (і то не лише моя мама, але й сусідки, лише одна була такою капєц сучасною, дуже на Орбакайте схожа. Вона тоді завжди худенька, завжди в міні, на каблуках і при параді, то як її тільки не називали: прастітутка, жінка мафіозі... А моя мама тоді мала хімію на коротке волосся, важила під 90 і навряд чи голила під пахами. Зараз це сучасна жіночка куди модніша за тодішню)
     
  20. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    Дівчата, завантажила трохи фото зі своїми платтями. Експериментувала з ремінцем. Цікавить ваша думка про фасон і колір чи пасує. Я, ніби, тип-Натурал.