проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    в нас так в 5 вставав) то ше трошки. мій десь з 3-4 місяців вже спокійніший був. не какав вночі,не треба було носити і вже легше стало.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    В малого сьогодні рекорд по неспанню - 8 з хвостиком годин :rock: Як встав по першій дня, так заснув перед десятою вечора. Не допомагала ні циця, ні катання у візку, ні колисання на фітболі, ні дооооовге носіння в ерго, ні вдома ні на вулиці. Ніяк...
    Мав вчора t (38,4). Підозрюю, що зуби так себе проявляють (слюні, діарея). Я чогось думала, якщо зубки прорізаються, то навпаки дитя сонне, хоче завжди цицю, більше спить загалом.
    Які ще способи використати можна для приспання дитини?
     
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в нас при зубах нічого не помагає. треба пережити. також зараз зубний період. спимо жахливо. я змирилася :girl_in_dreams:
    як ще дуже плаче і не може спати, болить її, то ставлю 1/2 свічки Нурофену. знімає біль за 20-30хв. тоді трохи спить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Чи є ще такі несплюхи (вдень) як ми? Артем вже другий тиждень спить, зазвичай, раз в день (1-1,5 год.). Були тільки два дні, коли спав двічі на день. Вночі спить добре, 10-11 год.
    Взагалі знаю, що малюк колись та й перейде на разовий сон, але не сподівалась, що лиш у 9 місяців.
     
  5. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    В мене подібно (7 міс.). То якийсь капець, відколи почав повзати. Серед ночі повзе, я ледь встигаю ловити, може і в стіну заповзати головою, або сідає і потім хниче (як почне ходити, то будуть нічні прогулянки по ліжку чи що?..). В основному циця рятує, але бачу, що іноді хоче гоцатися на фітболі: нервується і викручується на ліжку, а тільки беру на руки на м"яч зразу закриває очі в блаженному очікуванні гойдання. Серед ночі мені то колисання щось дуже тяжко дається. Встає чогось багато разів, а вдень зато відсипається, а я -ні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    Ну в мене малий раз так крутився, що зсунувся з ліжка на рівні ноги і пішов. Опам"ятався в другій кімнаті вже і розплакався) Але то тільки раз було)
    в мене таке подібне було і є (малому 1, 4). То так періодами буває. Списую на зуби. Теж хоче колисатись, але як мати сильні нерви і велике небажання вставати, то він так покрутиться-покрутиться і таки засне. То, звичайно, за умови, що не плаче
     
  7. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Моя мала десь теж в такому віці перейшла на одноразовий сон. Декілька разів було, що спала двічі, якщо перший сон був короткий.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. катенок

    катенок Well-Known Member

    Моя мала теж десь в 9 міс перейшла на разовий сон,а в 1,5 року перестала взагалі вдень спати.
     
  9. maavka

    maavka Well-Known Member

    В нас в 9міс було таке кілька разів, але пройшло. Спати раз вдень почали з року і як перейшли на один сон легше присиплявся. А потім як почав Левчик ходити через 2 міс., то йому наче стало бракувало другого сну. Прийшлось робити "тихі годинки", забавляти Лева, щоб він спокійно побавився, а не гасав по хаті.
    І я потім зрозуміла, чого синок так рано перейшов на один сон ( для мене рік це рано, згідно статистики, а в 9 міс на разовий сон переходять приблизно лише 3:wacko: і зрозуміла чому він іноді важко вдень присиплявся і пропускав сон. Тому що не достатньо втомлювався, Лев так і не навчився повзати( хоч ми старались), все на руках, от і не тратив багато енергії




    Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
     
    Останнє редагування: 22 Серпень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  10. maavka

    maavka Well-Known Member

    Багатенько не спав(((
    Ловіть моменти сонливості. Зробіть асоціації зі сном, ритуали.
    Я іноді як годую і Лев починає викрикувати, то починаю ходити і на руках закролисувати горизонтально і при тому годувати або горизонтально колишу. Раніше тільки вертикально носився, а зараз взагалі не хоче носитиме вертикально. Загалом Лев би кричав несамовито, коли би так не спав. В нас ікла ріжуться, то так само ті проблеми недосипу

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Я, звісно, підозрювала що мій знародженнянесплячий малий мені щось таке вичворить, але не сподівалася що так скоро... Став мені спати вдень раз на 2-3 дні. І найпечальніше в тому, що от всі розказують "дитина перестала спати вдень, зате вночі з 21 до 8 спить". Нєє:girl_cray:. Лягає стандартно о 23, прокидається о 7. Коли вдень не спить то максимум на 1 год більше нічного сну стає (тобто лягти може на півгодини швидше - о 22:30 і встати перед 8).

    Що буде в садку взагалі не знаю:girl_impossible: - вихователі і так по декілька разів на тиждень жалілися що довго не вкладався, заснув аж о 15 год і т.д.
    Коротше я просто пожалітися :girl_crazy:ну і заодно поцікавитися чи є ще в когось 3-річні діти які сплять по 9-9:30 год на добу? :girl_in_dreams: В "норми" вже і не дивлюся - ми з ними ніколи навіть поряд не лежали...
     
  12. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    @Akina лягає 22-23, встає 6.30- 7.00. Спить вдень раз в 2-3 дні. Вдень погоджується спати з цицею, але так як вона в обмеженому доступі, то з денним сном ми, очевидно, прощаємося.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Потішили, що не лише мені таке щастя привалило :) А який вік у вас?
     
  14. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    27 вересня буде 3
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    мій допитливий молодший синочок відмовився від денного сну у рік з хвостиком, я вже так добре не пригадаю, може в 1.2 або 1.5
    в садку ми попереджали, що дитина вдень не спить, але вміє тихенько бавитися
    уявляєте наше здивування, коли він з першого разу став спати найбільше від усіх? тепер розумію, що то від стресу: довше посплю - швидше мама забере. Вдома про денний сон і мови не було, стільки цікавого кругом, як? можна таке просипати

    Але в отих малосплячих дітях є друга сторона медалі: вони швидко відновлюються, значить енергетичний потенціал мають більший, а це дуже круто.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Власне він останнім часом вдома влаштовує собі таку "тиху годину" - сидить чи лежить і бавиться машинкою чи іграшкою і впвіголоса сам собі якісь історії розказує. Може навіть позіхнути разочок, але не засинає і проти вкладання протестує категорично. А потім посидів, відпочив, раз - і вже сну в жодному оці і далі побіг :girl_crazy:
    Раніше (ще буквально місяць тому) не дотягував до вечора - мусив хоч о 18:00 на денний сон лягти бо ставав нервовий і капризний, а тепер отак посидить тихенько трохи - і наче вже виспався, друге дихання відкрилося і далі до 23 стрибати. І то все при тому що зараз ще і хворів трохи - мав би, наче, ослабленим бути і спати більше хотіти :girl_in_dreams:А може, навпаки, від сидіння вдома (бо надвір цей тиждень виходили на 1-2 год тільки) не мав де енергію дуже витрачати (на біганину і спілкування як в садку) - то не дуже і втомлювався :girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 25 Серпень 2016 ---
    От в мене змалечку про Влада таке враження що йому просто ніколи спати і шкода час на спання витрачати :girl_haha:
     
  17. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Моя дитина за тиждень до третього дня народженяя теж почала відмовлятись від денного сну. Але до вечора вона стає дуже вредною. Тому я все таки любими способами намагаюсь її приспати вдень. Поспить - золота дитина.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. olenachyzho

    olenachyzho Well-Known Member

    Що я вже маю робити з тим спанням? Ляже спати в 9 годині на ніч. В 12 стане і потім як немовля їсть цицю майже щогодини . і все б нічого ,але не засинає коло циці. Повзає по ліжку. Колишеться,хниче. Як не вкладеш в 9 то крик плач шалений.

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
  19. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Дівчата, чи даєте ви дитині подушку, і коли почали?. Бо я своій не даю, спить на матрасі. Але коли часом залізе годовою на мою подушку, то наче краще спить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Я досі не даю - 2,7.
    Мені здається їй так комфортно, якщо десь не вдома спить і там є подушка, завжди злазить донизу . От тепер переживаю як в садку буде спати...