відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

  1. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Напишете відгук після відпочинку, цікавить цей готель. Якщо не секрет, то яка вартість вам вийшла (можна в пп)?
     
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Хто зараз на осінь планує відпочинок,враховуйте такі нюанси: 1. Ряд готелів на осінь змінив концепцію харчування- анімаціі, згідно до кількості туристів на той час. 2. Ряд хороших готелів став у Стоп 3. Ряд готелів, куди були уже продані тури, закривають сезон раніше. Тому туроператор може запропонувати заміну готелю чи запропонувати перенести дати на більш ранній період ( при наявності місць). У Анекса таке зараз трапляється, у Туі, а у Джоіна узвгалі ряд іх гарантованих" готелів ( які були цьогоріч на ексклюзиві лиш у них) не реалізуються з цього тижня ( хоч ще тиждень тому тури були доступні до 20 чисел жовтня)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Gemmy

    Gemmy Member

     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Іруня

    Іруня Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
  6. Gemmy

    Gemmy Member

    Якщо ще цікавить - то пишу. Ми в неділю повернулися. Відпочинком дуууууже задоволені! Територія готелю велика, багато зелені, чисто. Номери невеликі і з трохи дивним плануванням, але то вже таке. Море чудове, відходили трохи вліво від нашого пляжу, бо справді там зразу велике каміння було. А далі (де пляж готелю Отіум Еко Клаб) пляж чудовий, аквашузи не знадобилися. Там галька і пісок, спуск у воду нормальний. Був якось дощ і гроза, але ми цей день вибрали для подорожі в античну частину міста Сіде - воно дуже гарне!
    Харчування чудове, великий вибір страв, в тому числі дитяче меню, щовечора тематична вечеря (турецька, азіатська. інтернаціональна кухня, далі не пам’ятаю). Були аніматори, дитячий клуб - але то не для нас, нас розважати не треба). Біля басейнів і на пляжі бари з безкоштовними напоями (алкогольними і безалкогольними), на пляжі ще снек-бар, де можна було перекусити між сніданком і обідом (я не знаю, як в людей стільки їжі влазило, ми лише морозиво там брали і напої).
    Якщо щось цікавить конкретніше - розкажу, можу і фотки скинути.
     
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    как и из чего делают новости эрэфии:
    РИА: В Турции обстреляли ракетами трассу между Антальей и Кемером
    НТВ: Трасса Анталья — Кемер в Турции подверглась ракетному обстрелу
    РЕН-ТВ: Побережье Турции обстреляли ракетами
    ВЕСТИ: Анталию обстреляли ракетами
    ВЕСТИ (текст): Ракеты, по предварительным данным, были выпущены со стороны гор в сторону моря. В это время там проходил танкер.

    Танкер в курортной зоне, который обстреливают тремя ракетами, но они попадают в сарай рыбаков. Все три ракеты в одну точку сарая
    Последствия этого дерзкого ракетного обстрела можно наблюдать на фоточках
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  9. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    По ТВ в новинах передали що "2 ракети зі сторони гір влучили у риболовний осередок". Цікаво, кому таке потрібно виробляти? Ще й у такому регіоні. Я хіба BBC з того всього довіряю:
     
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
  11. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Так, фотки зараз часто ставлять такі що просто сміх, з минулих років, з інших країн. Але все-таки випускати якісь ракети, навіть по риболовах ще і в тому регіоні Туреччини якось дивно. Добре що "все спокійно" і ніхто не постраждав.
     
  12. katemishkovich

    katemishkovich New Member

    А хтось може про ціни зорієнтувати? Хочемо з родиною до Єгипту на новорічні свята
     
  13. VERO

    VERO Well-Known Member

    @katemishkovich В цьому розділі є темка Оті-тур. Ще на сайті є Таня @tanchyk Вони можуть допомогти підібрати готель і зорієнтують по цінах.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    розумію таку оцінку і перечитала трохи відгуків, та все ж ваблять ціни.... Зараз бачу в їх мережі ноий готель з"явився LARISSA VISTA (EX. BELVISTA HOTEL), але відгуки бачу якісь за 2015 рік на tophotels. Може хтось бував там, що скажете?
    А ще дуже цікавить питання, може є добрі люди, що більш компетентні і підкажуть: чи дуже зміняться ціни між тими, що зараз і тими, що будуть, наприклад, в квітні ?
     
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Ні!!! Лариса Віста- це жах. Це не новий готель. він просто був у іншій мережі і перейшов у Лариси без реновації навіть ще у 2015. І взагалі,якщо вам турагент пропонує готель мережі Ларис- то "до побачення". Це одна з найзанедбаніших мереж. Навіть їх Акман парк та Сапфір- це повне "ге" із старим фондом, поганим сервісом і бюджетним харчуванням. Плюс лише один( і то не залежить від готелю)- це розташування деяких готелів мережі у мальовничому місці. Лариса підійде хіба для тих, кого влаштовує рівень "совдеповської Турції". ( якщо вам не розходиться саме на Кемері, то за ту ж +-ціну,що вам Лариса віста обійдеться, краще розгляньте Прімасол Сіеру Гаден в Сіде,Лонісеру Ворлд в Аланії, Гранд Хабер (але це Кемер-центр),Гранд парк Кемер в Бельдібі ( мінус його- це крайній готель в селищі Бельдібі, дітися нікуди. Пляж має конкретні камені, а не лише гальку), Пегасос Ворлд в Сіде, Отіум еко клуб в Сіде, Юстініано Парк Конті в Аланії, Готель Пегасус Клубв Аланії.Але це готелі кращого рівня за ті ж кошти, що йде Лариса Віста. В У Кемері є за ці ж кошти непоганий Гаден Резорт Бергамот ( це 2 лінія у Кемер-центрі, але він досить затишний і має трансфер на свій пляж. А сам готельчик під горами ),бюджетний, алек ращий Ларис Сиа Гул в Бельдібі, Кілікія Резорт Чамьюва. Як бачите- варіанти на той же, або трішки більший бюджет є
    а це невідомо зі 100%. Все залежить від попиту. Наприклад,зараз ціни раннього бронювання вищі, ніж були в попередні роки у цей час. Причому вони теж динамічно змінюються в різні сторони. В минулі роки можна було дешевше виловити тур навіть у травні на червень-липень в порівнні з березневими цінами. Тут немає однозначної відповіді. То треба брати ряд обраних готлів і самостійно прослідковувати щодня динаміку.
    Турція відкрита для РОсії. Це теж впливає на ціни. зараз туроператори дали для росіян дуже хороші ціни на Турцію ( реально навіть нижчі, ніж наші туроператори пропонують). залежить, як буде іти попит. Не всі росіяни теж зараз можуть собі дозволити відпочинок у Турції. Частина перепрофілювалася на Грецію або Крим ( там зараз теж відкрили ряд готелів по системі "олл", нічим не гірше Турецьких і по ціні не вище). Але і значна частина поїде.
    Загалом - обирайте готелі і самі моніторте. Наприклад,ще 2 тижні назад була класна ціна на Ліберті Лікію поблизу Олюденізу-дорогий готель йшов за хорошою ціною,але зараз уже зросла.Загалом за останні 2 тижні зроли ціни, але не факт, що таими будуть. Бо за досвідом останніх 3 років коливання значні можуть бути в обидві сторони. Кожен готель вартий своєї ціни. Тому оцінюється і з цієї точки зору. Для прикладу, 10 ночей в червні -липні у Клуб готель Фазеліс на 2+1 чи 2+2 по ціні до 2000- це хороша ціна. Але якщо його пропонують по 2500- він цього не вартий. Якщо пропонують бюджетний Сіа Гул за 1300 на 2+1 за 10 ночей- це нормальна на нього ціна. Якщо його пропонують по 2000- він того не вартий. Якщо пропонують Саліму клуб за 3000- вона того не варта. А за 2000- так. Якщо вам пропонують Пегасус Клуб до 1800 -1900 дол.-варто, більше 2000-ні. Якщо вам пропонують Квінс парк Теккірову до 2200- варто. Якщо за неї лупанули ціну як зараз майже в 3000- ні. Ну і т.д. Тобто кожен готель має свою вартість.Треба відслідковувати динаміку цін щодня- вона змінюється і буде змінюватися

    п.с. ну і самі розумієте, що якщо ви обираєте тур на сім ю за 1100-1300 дол, то тут чекати зниження цін уже особливо не прийдеться. Хіба будете готові вилітати по горящим турам з Києва. А так- переліт на людину- 200 дол. Відмінусуйте переліт на всіх від вартості туру і зрозумієте,що хорошого сервісу за ще менші суми без горящих турів очікувати не варто. Ціни коливаються в основному на дорожчі тури
     
    Останнє редагування: 13 Лютий 2017
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    @сніжна, дякую за таку купу інфи)), мене якраз Лариси тим і вабили, що ви писали - це розташування, а ще читаю, що реставрації зроблені недавно, той і ведуся на ті низькі ціни...
    --- дописи об"єднано, 13 Лютий 2017 ---
    подивилась на фото та відгуки, то готель шикарний, але й ціна відповідна((
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Не критично. 10 ночей в Ларисі на 2+1 відповідають 8 ночам в Кілікіі в середині червня. Просто треба дати знвйти. Є на 8, на 26. 06. Але отримуєте інший рівень. Зрештою,серед вищк еаписаних варіантів є по ціні аналогічні Ларисі. В решті+ 200-300 дол.на 10- денний тур.Аналогічно з цінвми на 14 ночей. Орієнтир такий : хороший готель не може обходитися по ціні менше 30-35 дол. з особи на добу. Відкиньте вартість перельоту і рахуйте. Якщо 10 днів в Ларисі на 3 осіб 1200 у.о- 600 переліт= 600 . це по 20 дол. на день з носа ( а загалом ще менше, бо треба мінусувати той же трансфер і т.д). У нас 1800 грн в Карпатах лиш номер вартує із сніданками в достойному готелі. А тут хочеться за ті кошти отримати " олл" рівня5*. І то - при однаковій ціні різні готелі будуть різними по сервісу. Деякі умудряються перекривати витрати по мережі і дають непогані варіанти. П.с про варіант 3* в Турціі з дітьми- забудьте :)
     
    Останнє редагування: 14 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    Останнє редагування: 14 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    нам власне одну з Ларис пробували продати коли ми вперше в Туреччину збирались і казали: " та Лариси вони всі хороші..", ось так).
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1