Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) ...продовжуючи чоловічу тематику.... Листівка Євиному другові на рочок.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Моя перша спроба зробити таку листівку
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Я з двома на раз Коліжанці на ДН І весільна для коліжанки цієї ж коліжанки
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Для хресної Штамп на папері розтікся, довелося імпровізувати з маркерами....
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Текст друкувала на акварельному папері, букви трохи почали облазити, хотіла було все викинути, але... пообривала краї і склалася мені ось така листівка для бабусі А це для Дарчиної хресної, простенька, але то дівчисько на штампику дуууже мені Дарусю нагадує
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Вчора зробила ось таку весільну листівочку:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ще трохи тих самих весільних листівок
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) тут мене Лулу заразила своїм сердечком з квітами: і отака для маленького пірата
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Мій довговимучений вінтаж І серединка
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Сьоогодні в мене плідний день. Ще одненька
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) З нагоди народження донечки для коліжанки: серединка
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Вимушений ремонт в хаті натхнення не додає, але з того що встигла сфотати трохи покажу На день матері. Не знаю чи вписалася в вінтаж, але щось на тему і ще одна. Другові, який надовго від"їжджає. Називається - На довге незабудь.. не мій стиль, але і я взагалі прощатися не люблю
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Я зробила таку для хресної мами: і таку для подружки трохи косанула зі штампом