Відповідь: Меблі для дитячої Нині порядкувала кімнату свого малого. Правда, меблі у нас радше звичайні. Ще треба йому докупити столик і стільчик, але все якось часу нема. Але йому кімната ніби подобається. Гірша ніж мав у Львові, але краща, ніж на попередньому помешканні. І зробила подвиг, бо вперше склала йому колію! Вона якась може нелогічна, але для мене то і так вже досягнення. До речі, не критикуйте за якість знимок, більшість була зроблена в екстремальних умовах. Малий постійно гасав по хаті і ще мене тряс, що "мама зроби зимку (тобто знимку)". :D:D:D
Відповідь: Меблі для дитячої чудова кімнатка!!! це шпалери такі хлопчакові чи наліпки? офтоп: синочок на Вас схожий більше ніж на чоловіка?
Відповідь: Меблі для дитячої То такі наліпки. Але по них майже не видно, що то наліпки. І якраз для таких лінивих, як я, дуже добре, бо мало зусиль і часу потребує. Одна стіна коштувала мені 4 долари тільки. Малий тішився як слон. Він схожий і на мене, і на чоловіка. Він від обох позбирав і зовні, і характером. Правда, якщо з моїми дитячими фото порівняти - то майже ідентичний.
Відповідь: Меблі для дитячої Здорово, класно! Мені сподобалось, чесслово... 1. мій малий теж любить "BOB, der Baumeister"(не знаю, як воно буде по-англійськи) 2. ліжечко - всі гроші... 3. наш має точнісінько таке саме м`яке кріселко, хіба може трохи колір інший...
Відповідь: Меблі для дитячої Bob the Builder. У нього і подушка з ним. І книжок купа. Про двд не кажу, бо то само собою. Але, конкуренції із паровозиком Томасом він не витримує. Ой, ліжечко ми взагалі безмежно тішилися (я і Дарко), коли нам нашого татка вдалося до нього переконати. Він у нас на ньому книжки читає. І просто кайфує. Сяде і кличе мене, аби я на нього дивилася. А синє, бо ми з чоловіком дуже той колір любимо. Тут мені шафка у кадр влізла, але поза в малого просто супер. Ну і улюблений Вінні Пух у кадр потрапив.
Відповідь: Меблі для дитячої Лілю, файна дитяча кімната вийшла!!! Тішуся за Вашого Дарчика! я от накула меблів, а зібрати їх і розставити немаєм часу... чоловік все каже, ще рано, ще встигнем... як розкладу свої і обживемо їх, то теж зазнимкую.
Відповідь: Меблі для дитячої А я от не знаю, може порадите.Моїй старшій доці -6.а молодшій -3.Не знаю чи купляти їм двоярусне ліжко чи кожній окремо.Порадьте чи добре спати на 2ярусному?
Відповідь: Меблі для дитячої мої сплять. Але в нас і варіанти не розглядалися - троє дітей в одній кімнаті
Відповідь: Меблі для дитячої У нас таке.Дуже задоволені і дітки, і батьки.Правда,внизу зараз спить мама(Я :xaxa: ),тому можу впевнено заявити -дуже зручно.
Відповідь: Меблі для дитячої А в нас така дитяча: Все це було куплено в IKEA. Там є великий вибір готових "дитячих" стінок з ліжком, робочим місцем, купою поличок, шкафчиків, але нас перерадили поки що таке купляти. Купимо вже ближче до школи . А завтра нам мають привезти "доросле" ліжко і тумбочку . Як все поставим, то нароблю ще фоток.
Відповідь: Меблі для дитячої Вибачте, але в нас точно таке саме ліжечко, але від Geoby :confused:. Один в один. Ось тут про нього писала (тільки там фото з і-нету, не зовсім те, а ваше - копія). До речі, а де в нас можна купити меблі від IKEA?
Відповідь: Меблі для дитячої Для Kristin Daae : Ліжечко справді Джобівське. Його ми маємо з народження Настусі. А доросле ліжко, я ж писала, нам мають привезти вже сьогодні. Але, знову ж таки, не з IKEA. Його ми робили в Стрию на замовлення. Але на нього великий попит, тому довелося трошки почекати. За ліжко з матрасом і тумбочкою ми заплатили 1200 гривень. Ви можете замітити, що ми так і не опустили рівень ліжечка . Вже і не прийдеться . Просто мала там лише спить, ми ніколи її не залишали в ліжечку бавитися. Десь в 7 місяців опустили, але мала налякалася, розплакалася і не хотіла там спати, то ми знов підняли. В Києві, по-моєму, будують IKEA, але ще не відкрили. Найближче є в Польщі. А нам бабуся привезла все з Греції. Для Панадолки : Дякую . Мала завжди спала в окремій кімнаті. Як ми жили в 2-ох кімнатній квартирі, то мала спала в вітальні, а ми в спальні. А зараз вже має свою власну кімнату. Спить там і в обід, і вночі .
Відповідь: Меблі для дитячої Дякую .Купували в магазині "Три медведі ",заплатили 3800 (рік тому ).Це вартість за саме ліжко, без матрасів.
Відповідь: Меблі для дитячої Мабуть вам пощастило з малою, наш занадто непосидющий, може і вночі прокинутись і вставати - не спускати було небезпечно, а спустили - також зле. Коли малому виповнилося два роки ми цю проблему вирішили - відкрили передню стінку, тепер він може самостійно вилізати. А ще трошки і купимо йому вже "доросле" ліжко. Але щодо того ліжка я таки маю претензії до виробників. Ми батьки були молоді, недосвідчені, коли купували, не прорахували різні можливості. Зараз би ні в якому разі вже таке ліжко не брали. До того ж воно здоровезне, порівняно з іншими.
Відповідь: Меблі для дитячої Чула, що багато батьків на нього жаліються, бо дітки навчилися вилазити:xaxa:. А моє чудо лежить і чекає поки я його не витягну.
Відповідь: Меблі для дитячої ОГО!!! Це для нас з області фантастики!!! Мій малий як просинається то зразу вилазить і кричить - МАМА!!! Деколи можу його застати в ліжечку, а деколи вже на підлозі!
Відповідь: Меблі для дитячої Я дитячі меблі робила на замовлення, бо з асортиментом наших магазинів... З народженням Петра я стала невиїздна, тому їхати кудить шукати дитині меблі змоги не мала. Зате майстер виконав саме те що хотіла. І вийшло порівняно недорого. Залишилось ще двоповерхове ліжко зробити, але це потім, коли діти спатимуть самі.