Відповідь: Печу, печу хлібчик guculyanka, запрошую в гості - подивитесь, послухаєте, попробуєте Тілльки поереджаю, що між закладкою продуктів і тим, коли можна їсти має пройти від 2-х до 4-х годин.
Відповідь: Печу, печу хлібчик В тім-то й справа, що пеку тільки на "середній. Бока й низ такі як у Діминого хлібчика - товстенькі та хрусткі, А от з хлібним "дахом" щось не склалося Сьогодні була в Закарпатті, в якомусь селі в пекарні. Купили там хлібчик - ваааауууууу! У нас такого не роблять ніде! Наїлися з свіжим молоком - предел счастья! Питалася заради цікавості як печуть - цьоця казала що вдома пече тільки з води, борошна та дріжжів, але дають на кіло борошна 35г. дріжжів..... Запаху від них немає зовсім.... Може виброжується довше? Незнаю
Відповідь: Печу, печу хлібчик доглядати неважко, гуде несильно, принаймі мене те гудіння не дратує, бо діти як зачаровані біля віконечка стоять і в хаті спокій, поки хліб печеться - запах іде неймовірний, на вулицю чути (мням-мням-мням). Від себе додам, що найневдаліший мій хліб з"їдався швидше магазинного доглядати неважко, процес триває 2-3.5 год, гуде несильно, принаймі мене те гудіння не дратує, бо діти як зачаровані біля віконечка стоять і в хаті спокій, поки хліб печеться - запах іде неймовірний, на вулицю чути (мням-мням-мням). Від себе додам, що найневдаліший мій хліб з"їдався швидше магазинного, електрики трохи жре і обходиться дорожче купленого, але то найпростіше, що можна приготувати до чаю або дітям в руку. Влітку ми майже не пекли, бо фрукти-ягоди...а от взимку, закласти вранці булочку, потім прийти з морозяної прогулянки, відкриваєш двері - а там ТАК пахне...
Відповідь: Печу, печу хлібчик Як я балдію від того запаху!!!!!!!! Напевне хліб не так люблю як той запах!!!!!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Чи хтось бачив вживу ось цю хлібопічкуhttp://www.unold.de/produkte/unold-electro/brotbackautomaten/detail/backmeister-extra/? Може відгуки читали, поділіться, будь-ласка! Трохи читала про хлібопічки, зацікавилась Мулінекс 5004 (як в Оленки), але багато поломок з нею трапляється, тому боюсь... В кого яка хлібопічка? Як вибирали?
Відповідь: Печу, печу хлібчик Я спочатку мала Кенвуд ВМ 256, вибирала сама і так нам радив продавець (в Метро), вона мене цілком не задовільнила і відрерко щось почало вискакувати (впринципі якщо щось придумати то на ній можна пекти), але потім почитала на сайт хлебопечки про Панасоніки і дуже її захотіла, це було десь перед Миколая і чоловік мені її подарував. Я нею дуже задаволена + там є режим житній хліб!До речі на цьому сайті є відгуки про всі пічки (і за тою зсилкою, що ви давали теж),
Відповідь: Печу, печу хлібчик а я сьогодні наважилась нарешті спекти хлібчик!!! правда я нажаль не маю пічки тому пекла в духовці... Але такий він вийшов добрий!!! а просто робиться як двері... називається хліб без замісу 2 скл пшеничної муки 1 скл житньої муки 1,5 ч/л солі 2 скл води кімнатної температури 0,5 ч л сухих дріжджів то все всипати-влити в більшу миску, розмішати ложкою в однорідну масу і лишити на 12 год /на ніч/ рано включити духовку на 220-250 градусів і поставити в неї грубого казанка з кришкою. Коли казанок з духовкою нагріється - перекладаєм наше "тісто" в гарячий казанок, накриваєм кришкою і на пів години ставим пекти, через пів год відкриваєм кришку і лишаєм ще на 15 хв - щоб вийшла шкуринка... я мабуть тепер буду пекти домашній хліб - я вже магазинного не хочу!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Перепис можна попросити? Чи тут у темі він є? Давненько вже не пекла, ручки сверблять
Відповідь: Печу, печу хлібчик Автор Lola Я тісто роблю в ХП, потім завертаю в батони, ставлю в духовку щоб підходили десь на 30-40 хв., потім нагріваю духовку до 180 град. і випікаю 30-45 хв. Готовність пробую термощупом.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Olenka, після цих фото в мене точно наступні будуть батони, тілький хай хлібчик доїдять! Ти як завжди молодець!!!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Ото нахвалила! :shy: Я от маю ще два цікавих рецепти, тільки ще не всіх продукти до них маю. Дуже хочу спробувати!
Відповідь: Печу, печу хлібчик Оленка такі спокусливі фотографії, що просто вже негайно захотілося спекти такі смачнючі батони. Підкажіть, будь -ласка, якм замішувати тісто без хлібопічки.
Відповідь: Печу, печу хлібчик Хотіла сказати в замісочному блюді , бо я як не хочу ХП витягувати,то так і роблю. А тоді комбайн. Ну а тоді вже руці. До речі, Анута, ти мені не розказувала, чи вже робила тісто в замісочному блюді?