мій коханий сам варить, сам латає, бо La esposa при віконці вишиває)))

Discussion in 'Галереї творчих робіт' started by La esposa, Dec 15, 2009.

1. La esposa

La esposa Moderator

Наважилась я))))) нарешті))) Викладу тут те, що встигла навишивати, хоч і не офрмлене багато чого, але, виходячи з того, що оформлене буде невідомо коли, то тішуся вже з того, що воно завершене))))

Отже:

мій рушник :girl_curtsey: весільний :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Вишито на канві, яка продається такою довгою смугою, спеціально для рушників. Нитки - акрил. Вишила досить швидко, хоча спершу закинула на довгий час :) Рушник довгий - 2,5 м.

[​IMG] [​IMG]

Виворіт:

Last edited: Dec 15, 2009
  2. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: ...а коханий сам варить, сам латає, бо La esposa коло віконця вишиває)))

То моя перша і поки що остання біскорнюшка. Стоп, ні))) перша була, тільки я її сестрі подарувала)))) Так і висить на ножицях))) Спочатку було незручно, а тепер звикла :girl_spruce_up:

3. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: ...а коханий сам варить, сам латає, бо La esposa коло віконця вишиває)))

Ага, збула))) То найперше, що я вишила))) Дякую Олі-Холлі за набірчик - то був мій старт)))

Тут фотошоплена -

Така, як є:

Last edited: Dec 15, 2009
  4. La esposa

La esposa Moderator

А далі було серце... На жаль, не пам"ятаю номеру меланжу(((

Я його вже майже оформила (сама), бракує тільки скла. Докуплю - зазнимкую))

5. La esposa

La esposa Moderator

Хатка: наслідок моїх наполеонівських планів :girl_crazy: - моє улюблене, бо дуже люблю зиму.

Ближче:

6. La esposa

La esposa Moderator

Кавця: то була листівка на День народження рідної сестри. Гостям і взагалі всім так сподобалась, що розглядали ще цілий вечір)))

7. La esposa

La esposa Moderator

Панянка з кавою - довго, цікаво, багато ниток, дві помилки)))

8. La esposa

La esposa Moderator

Меланжева зірка - мрію її оформити... Вишивалась порівняно швидко і легко)))

9. La esposa

La esposa Moderator

КІТ :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha: Велиииикий, грубий, вредний кіт)))) вишила за вечір і трошки ранку))) Вчепила на рекламний альбом, так і сидить там)))

10. La esposa

La esposa Moderator

Метелик *зітхаю*... Мала бути ціла серія, поки що є півтора((( але за них сяду, аж коли вишию серце білим по білому.

11. La esposa

La esposa Moderator

Ну, і, напевно, найголовніше: конкурсні роботи - коцур і годинник:

12. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: мій коханий сам варить, сам латає, бо La esposa при віконці вишиває)))

Ось, ледь не забула за неї -

біскорню з конкурсу:

- канва Аїда 18, білого кольору;
    - нитки Аріадна, 1 колір (на фото деколи виглядає синім, але то через спалах) - не повірите - три моточки пішло))))
    - бісер-мікс
    - голка, ножиці, п"яльця, 4 сезон Хауса і гарний настрій, чого і вам бажаю :)

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

13. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: мій коханий сам варить, сам латає, бо La esposa при віконці вишиває)))

Доповню ще одною: подарунок до весілля :) Мусила встигнути за 3 дні вишити. Вдалося :)

14. La esposa

La esposa Moderator

Ще одна робота — торбинка для хом"ячого причандалля — вишивалась для Хомочки на День нардження :)

Канва Аїда 16, нитки ДМС, два вечори роботи :)

Last edited: Aug 11, 2010
  15. La esposa

La esposa Moderator

Соняшники, годинник. Ще не оформила, і, мабуть на потім відкладу.

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

16. La esposa

La esposa Moderator

Невишивальна робота, але ;) колись зробила, дещо на подарунок, дещо для себе:

17. La esposa

La esposa Moderator

Подарунки для дівчат ;)

[​IMG] [​IMG]

18. La esposa

La esposa Moderator

знову не зовсім вишивальна робота, але теж хендмейд :) віяло переробляла з готового, використала основу :girl_yes: мама допомагала :girl_curtsey:

19. La esposa

La esposa Moderator

Неждано-негадано довелося оформляти свої соняхи:

Розкажу, як то всьо було :)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

20. La esposa

La esposa Moderator

Ось і воно - "Європейське бістро" від Діменшнс :)

оформлення — "Клейнод", звичайне скло + паспарту+звич. багет — обійшлося 130 грн. Забрали по 2-3 хрестики під паспарту, але хай вже буде :girl_sad:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Last edited: Dec 14, 2010
    • Подобається Подобається x 1