Рукодільні конкурси. Обговорення

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Xomka, 9 Жовтень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Рукодільні конкурси. Обговорення

Йой, ну як вам вже так дуже не треба буде того приза, то передаруєте його іншій рукодільниці. Буде приз спонсора. ;) Безвихідних ситуацій не буває, а рукодільниць у конкурсі багато. Так що не переживайте, пані спонсор! :girl_in_love:

2. La esposa

La esposa Moderator

ну шо то за розмови такі? вишивала, старалась, таку красу показала - як тут не голосувати за неї?

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ну як це не треба??? Хом'яку треба все!:xaxa: Про приз спонсора я теж вже думала)))
    Лілю, я там дописала в попередньому дописі - в кулінарних конкурсах виникало таке питання? якось його може вирішували?

4. Liliyah Romanova

Маруся писала що бере участь для кількості. Але я впевнена, що їй кожен голос приємний. Вигравати вона ще не вигравала. Але по ідеї спонсори дійсно для кількості й заради забави участь беруть. Побачимо. Будемо вирішувати ситуацію тоді, коли вони буде. ;)

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ок, я власне заради майбутніх конкурсів і питаюсь, бо з цим ми розберемось:girl_cool: Напевно, найкраще робити приз спосора, який віддається за роботу, що найбільше тому спонсору сподобалась:girl_cool:

6. Liliyah Romanova

Коли йшла мова за мою участь у вишивальному, то я тоді відмовилася від приза привселюдно, аби в людей не було сумнівів, але потому і від участі теж відмовилася. :xaxa:
    Мені подобається ідея про приз спонсора. Я взагалі люблю ту номінацію. :)

Останнє редагування: 31 Січень 2010
  7. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ну що ж, нарешті завершився другий вишивальний конкурс "Зроби біскорню за 17 днів":girl_claping: Від імені спонсорів хочеться сказати наступне. Надзвичайні роботи наших форумляночок вразили своєю майстерністю, оригінальністю, швидкістю, творчим підходом, і надихнули на нові рукодільні досягнення:girl_in_love: Прийміть наші вітання з чудовими біскорню, які тепер будуть достойною прикрасою Вашої вишивальної колекції!!!
    А тепер про призерів:girl_claping:
    Перше місце посіла Оленка:girl_in_love::girl_claping:, друге поділили між собою Ліля:girl_in_love::girl_claping: та Ума:girl_in_love::girl_claping:, ну і третє місце посів спонсор Хоmka:o
    А тепер про призи:girl_claping::girl_crazy::8: Почесний переможець Оленка відмовилась від маркера (аргументуючи тим, що й так має цілих два) і доручила виставити маркер в призовому фонді наступного рукодільного конкурсу:girl_in_love::girl_claping: В результаті призами Оленки стали магнітик з місцем для вишивки та котушечка ниток металік:girl_claping:
    Друге місце посіли дві супер-рукодільниці Ума та Ліля, але проблемка в тому що п'ялечка в єдиному екземплярі:shy: Зате є ще два магнітика на холодильник (п'ялечка 15см в діаметрі, магнітик прямокутний десь 5х7см):girl_smile:
    Пропоную такі варіанти призів:
    1) Ліля та Ума - самостійно ділитесь, що кому дістанеться.
    2) Обидві отримуєте по магнітику+ниточки металік, а п'ялечка переходять у фонд подарунків наступного конкурсу.
    І ще маємо приз спонсора (така от у спонсора ідея фікс:girl_haha:): це два моточки меланжевих ниточок. А отримує їх рукодільниця ЛюдмилаП за чудове біскорню "Яскраві барви":girl_in_love::girl_claping:
    *Оце ніби й усе, прошу висловлювати свої побажання та поради

8. Liliyah Romanova

Мені дуже подобається таке вирішення! :girl_claping:
    Щодо нас із Умою теж прикольно вирішили:
    І за приз спонсора +1!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

9. Ума

Ума Super Moderator

і я за магнітики, а п"ялечка ще комусь знадобляться :)

дякую, Іруськам за призи і за мудре соломонове рішення :)

10. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

О це так сюрприз:girl_in_love:, будуть в мене новенькі меланжеві закладки :girl_in_love:

11. Liliyah Romanova

Вітаю Оленку з перемогою!!! Біскорню з такою символічною назвою не могло не перемогти!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

Умця, я направду щаслива ділити з тобою друге місце! Зовсім не тісно. :girl_flirt::girl_claping: :girl_in_love:

Хомочко, молодець! Мені сподобалося, що ідея від початку й до кінця самостійна, дуже оригінально! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

Усім дівчаткам дякую за таке приємне й неповторне товариство!!! Ви найкращі!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

12. Анута

Анута Well-Known Member

Лілю, а ми її вчора в руках тримали :girl_cool: така файнюня!!! :girl_in_love:

Також вітаю всіх переможниць і всіх учасниць!!! ви всі молодці!!! багато естетичного задоволення від конкурсу!!!!

13. Liliyah Romanova

Отут вперше за багато часу напишу, що заздрю... :shy:

А Оленчину та Умину також тримали? І всі решта з львівських конкурсних??
    А Касю заразили???
    Я вчора вже Романові похвалилася, що його подаруночок друге місце посів, йому було дуже приємно. :girl_flirt:

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

:girl_crazy:не я стойкая. ніц не вийшло:girl_haha:

Останнє редагування модератором: 1 Лютий 2010
  15. Анута

Анута Well-Known Member

ні, більше ніхто свої не приніс

Останнє редагування модератором: 1 Лютий 2010
  16. Xomka

Xomka Well-Known Member

То тільки я такий хвалько:girl_haha: Дякую, дівчатка, за компліменти:girl_flirt:

17. Liliyah Romanova

Дівчатка-рукодільниці, поділіться думками щодо конкурсу саморобної іграшки. Бо дуже шкода, якби він не відбувся. Що треба міняти? Дати чи тему конкурсу?

18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Уважно перечитала умови конкурсу і здається мені, що потрібно просто перенести дату. Бо в назві нічого такого не бачу. Напевно дівчатам просто бракує часу через кількість конкурсів.

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Мені теж здається, що треба поміняти дати конкурсу, бо сама ідея хороша. Може, просто більш чітку тематику задати, або присвятити, наприклад, Всесвітньому дню дитини?

20. Liliyah Romanova

А він у червні, хіба ні? Та й легше робити забавку на довільну тематику, в принципі.
    Я наразі посунула дати до кінця місяця.
    Он надумала також якусь забавку зробити, бо дуже цікаво. :)