Похвастаюся своїми вишиванками Я собі розшила звичайну білу офісну сорочку. часу зайняло пару годин Ходжу так на роботу
Відповідь: Вишивана сорочка До такої-от (перепрошую за жахливе вечірнє фото) невеличкої роботи приклала свою руку. Хрестики вишивала мама маленької власниці сорочки, я лише допомогла з кроєм, шиттям, гачкуванням та підгинанням . Горловина ще має стягуватись шнурочком з кутасиками, але то мама зробить сама. Тішуся, що встигла зробити свій подарунок дівчинці, якій не дуже повезло з сімейними обставинами, і на Великдень вона матиме свою обновку.
Відповідь: Вишивана сорочка Сорочечка для донечки,на другий рік буде напевно малувата,так що знову візьмусь до роботи.Коли будуть фото на моделі обов"язково виставлю
Відповідь: Вишивана сорочка ох я, "забудько", думала, що виклала фото. Ось вона, готова сорочечка, ще не розпрасована схемки, нажаль, не маю. Вишивала по принципу, що придумаю, спочатку ті вічка, вишила з них ромби, потім щось в середині придумала... іт.д. і так вийшла сорочка. Подивіться на останьому фото, там можна розібрати що до чого. Якщо вже не зможете і дуже вам треба буде, то я намалюю схемку.
Відповідь: Вишивана сорочка Ось вирішила похвалитися донечкиною вишиванкою. Відразу признаюся, вишивала не я, а мама. Вона вишила вставки ще давним давно для сестри, але так і не пошила сорочечку. Я хотіла сама щось доці вишити, а мама каже "Навіщо, якщо ці вставки даремно лежать". Мені ж залишилося тільки придумати дизайн та занести до кравчині.
Відповідь: Вишивана сорочка Нарешті довишивала сину вишиванку,не пройшло і року.Ледь встигла на остонній дзвоник.Мережку робила перший раз- виявилось дуже легко. Але закріпками і зубцюванням дуже намучилась.
Відповідь: Вишивана сорочка Нарешті закінчила синові сорочку. І на моделі Трохи зле видно, бо моделя тільки прокинулась і не хотіла позувати
Відповідь: Вишивана сорочка на прохання кількох форумлянок виставляю фото свого "бісерного скарбу" - на форумівку цю сорочку точно не принесу, бо вже надто складна і вимоглива у догляді (що поробиш - краса вимагає жертв...)
Відповідь: Вишивана сорочка А можна я тут похвалюся вишиванкою з бабусиної скрині? Кому цікаво, тут трошки написала про неї та про сокальську вишивку взагалі: http://e-korali.com/articles/sokal-embroidery/.