акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

  1. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Діток у львівській лікарні і, відповідно, потреб останнім часом так багато, що просто не встигаємо дописувати новини ...

    Гринчишин Святослав знову поїхав до Києва, «задувати» око. Величезне спасибі людям, що передали мамі в лікарні 400 гривень для малюка, завдяки цим коштам Святослав зміг поїхати до Києва. Після процедур у Києві, малюкові стає краще, значить на процедуру «задування» ока доведеться їздити ще не одноразово.
    З понеділка дитину чекають у лікарні, йому планують починати хіміотерапію. Для проведення хіміотерапії потрібен препарат ломустин 40 мг. Одна упаковка в 20 капсул коштує 1750 гривень. На рахунку фонду після купівлі чергової порції мазей, гелів і розходників для Святослава залишилося 875 гривень. На упаковку ломустина потрібно зібрати рівно стільки ж - ще 875 гривень, плюс близько 350 гривень на діакарб, торбекс, корнерегель, шприци, серветки та інші «дрібниці», які купуються кожні два тижні ...
    Останнім часом малюк повеселішав, став більше посміхатися. Око запалюється менше, вдома, за словами мами, буває взагалі не запалене.
    Святославу, як і раніше, потрібна допомога. Зараз важливо з наступного тижня почати хімію. Мамі препарат за 1750 гривень не по кишені. Втрачати час не можна.


    Особа Володя продовжує приймати вінорельбін. Вже 5 місяців раз на тиждень він їздить до лікарні на введення - три тижні введення препарату, на четвертий перерва.
    Почуває Володя себе добре, правда в таку спеку гуляти йому не можна, тому, в основному сидить вдома.
    Планові обстеження, які Володя проходить перед кожним курсом хімії, показують, що всі органи в нормі, з серцем порядок, на місці, де була пухлина, на щастя, все без змін.
    У Володі залишився останній шостий курс вінорельбіна. Препарат частково купували ми, завдяки пожертвам небайдужих людей, більшу частину - 5 флаконів по 50 мг - для дитини передав фонд «Допомоги і розвитку дітям Чорнобиля». Тоді, майже пів року тому, лікарі не знали, як Володя буде реагувати на препарат і скільки курсів йому знадобиться.
    Зараз вже відомо, що потрібен шостий курс і на нього не вистачає одного флакона вінорельбіна 50 мг. Вартість флакончика 2387 гривень. На рахунку фонду для Володі є 1867 гривень. Залишилось зібрати всього 520 гривень!
    Допоможіть Володі закінчити курс лікування!
    А ще, по секрету - 26 липня Володі виповнюється цілих 8 років! Поздоровлення та подарунки вітаються ;-)

    Пигитяк Марічка пройшла третій блок хімії - перший після вітрянки. Все Марічкіне лікування для нас тепер ділиться на «до вітрянки» і «після вітрянки». Хімію перенесла важко, хоч аналізи ніби й не падали сильно, Маруся все одно дуже слабка. Зараз їх до понеділка відпустили додому. Дівчинка млява, їсти не хоче, мама з перемінним успіхом годує її бульйоном.
    Тільки недавно ми написали, що у Марічки все нормально, як у дівчинки з'явилася нова проблема - після операції у Марійки почалося викривлення хребта , зараз його вже видно, що називається, неозброєним оком. Дівчинка дуже сильно і неприродно горбиться.
    Марічці потрібен корсет жорсткої фіксації. Коштує такий корсет 2500 гривень. Так що у нас нова стаття витрат ... Корсет необхідний, рентген хребта вже зробили. Сам корсет буде виготовлятися на початку серпня. Грошей у батьків немає.
    Так само грошей немає і на уромітексан, препарату знадобиться мінімум 4 упаковки на наступну хімію, яка буде теж на початку серпня. Уромітексан коштує близько 400 гривень упаковка - це ще плюс 1600 гривень. Якось у Марічки все виходить терміново і дорого ... Я навіть не уявляю, що б робили батьки і що б було з самою Марічкою, якби не така величезна кількість чуйних людей, які вирішили, що Маруся повинна жити! Адже без Вашої допомоги продовження лікування могло і не бути. Але допомога потрібна знову. І знадобиться, швидше за все, ще не раз. Марічка дитина, викривлення ще можна зупинити і усунути, адже напевно воно загрожує не лише зовнішніми ознаками, а якщо запустити зараз - потім може бути пізно.
    Корсет і уромітексан обійдуться в 4100 гривень. На рахунку фонду для Марії Пигитяк є всього лише 200 гривень. Терміново потрібно ще 3900!

    П.С. У відділенні хірургії, як і раніше, немає дуже потрібних препаратів. Ні уромітексана, його йде упаковок 10 на місяць - це близько 4000 гривень, ні карбоплатини - теж близько 10 флаконів по 50 мг на місяць - 1580 гривень. З протиблювотних у відділенні є тропісетрон, але він допомагає далеко не всім діткам, на старших в основному, він не діє, отже, потрібен осетрон 4 мг і 8 мг в ампулах упаковок по 10 - це ще близько 1700 гривень.
    За скромними підрахунками, на купівлю найнеобхіднішого потрібно 7300 гривень. Це без урахування грасальви - хоча цей препарат потрібен після хімії всім! Так само у нас стоїть відкритим питання щодо забезпечення відділення вшивними катетерами Бровіак, а краще - Грошунг, вартістю близько 2000 гривень за штуку. Ми давно мріємо про те, щоб ці катетери ставили всім діткам відділення, а не тільки самим важким - вони дуже полегшують проходження хіміотерапії, не тільки нашим маленьким друзям, але і лікарям, і медсестричкам, однак цей проект, як і раніше, тільки в мріях ...
    Зараз у нас на все про все є всього лише 3500 гривень. Потрібно терміново знайти ще 3800. Найбільше лякає те, що поки ми зберемо кошти на поточні потреби - з'являться нові.
    Ми дуже просимо допомогти забезпечити препаратами відділення хірургії. Ці дітки не можуть чекати кращих часів. І величезне спасибі всім Вам, за те, що ви з нами, за те, що читаєте наші новини і за те, що знаходите способи допомогти!

    реквізити для надання допомоги
     
  2. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Терміново потрібно 300 гривень для Свистун Ані!

    Анічці 2 роки. ЇЇ діагноз - гангліонейробластома. Анічка в червні перенесла операцію і зараз вже пройшла перший блок хіміотерапії. Хімію перенесла досить важко, а сьогодні почалась сильна діарея. На понеділок птрібно 5 флаконів нейроміцину - це антибіотик. для Анічки поступило 150 гривень на рахунок фонду. Флакон нейроміцину коштує 90 гривень, отже на 5 флаконів потрібно 450 грн.
    Терміново потрібно ще 300 гривень.
    Дітки після хімії дуже вразливі до будь-яких інфекцій. Допоможіть дитинці подолати таку прикрість...

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для Свистун Анни.
     
  3. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Калиневич Анічка - СОС! Не вистачає 2130 грн на карбоплатин!

    На понеділок для Ані Калиневич потрібно 800 мг карбоплатину Ебеве! 800 мг - це 1 флакон 450 мг вартістю 1200 гривень і 7 флаконів по 50 мг - вартістю 200 гривень за флакон. І того - 2600 гривень! На рахунку фонду залишилося 470. Терміново потрібно ще 2130 гривень!

    Зараз Анічка вдома, аналізи піднялися і дівчинку відпустили з лікарні на кілька днів. А в понеділок знову на хімію - якщо встигнемо придбати карбоплатин ... Мабтера, на щастя, для Ані є. А ось карбоплатину немає. До останнього сподівалися, що препарат буде в лікарні, але препарату немає, і не передбачається ... Обидва відділення Львівської лікарні, і хірургія, і гематологія вже довгий час без карбоплатину.

    Попереду залишилося ще чотири блоки хіміотерапії. Допоможіть Анічці пройти лікування. Позаду цілих 5 курсів, які батьки тягли самостійно, фінансові можливості родини дуже виснажені!
    Дуже потрібна допомога!

    Телефон мами: 096471 75 06, Уляна.

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Калиневич Анни.
     
  4. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    17 серпня у Гедзовича Максима чергове обстеежння в Ессені. Ми отримали листа від мами хлопчика:

    «6 Липня в німецькій Університетській клініці м. Ессена Максимко пройшов чергове
    обстеження, яке показало, що на хворому оці немає активності пухлин. Операція,
    яка відбулася в травні, по підшивці бета-аплікатора, дала хороший результат. Від
    пухлини залишився рубець. Стара пухлина на даний момент ось уже півроку не дає
    про себе знати. Майже рік Максиму не капають хімію, а він тільки спостерігається
    спеціалістами. Звичайно, шкода що кожен раз потрібно обстеження під наркозом, а
    в нашому випадку це вже 12-й наркоз.
    На даний час мови про видалення та оперативне втручання немає. Але проходити обстеження потрібно регулярно кожні 2-3 місяці до 7-9 років, так як пухлина може поводитись не прогнозовано та проявляти активність, а до головного мозку зовсім близько.
    Молимо Бога і всіх святих про подальше одужання та зцілення нашого синочка. Наступне обстеження призначене на 17 серпня. Попередні поїздки обійшлися дуже дорого. В літній сезон відпусток та канікул білети обійшлися майже 7 тис. гривень за одну поїздку,
    Загалом разом з витратами на житло, обстеження, перекладачів та інше пішло близько 900 євро.
    Просимо благодійників, добрих та чуйних людей не залишати нашого синочка без надії та молитов, допомогти здійснити нам планові обстеження.
    Фінансова допомога дуже потрібна! Будь ласка, допоможіть Максимкові до кінця
    пройти цей складний шлях боротьби з жахливою хворобою та перемогти її
    остаточно!

    Лида Гедзович, мама Макса
    Тел. 097 404 52 84 »

    Реквізити для надання допомоги:

    Реквізити для надання допомоги в гривнях:
    Банк ПЛФ ВАТ «Кредо Банк»
    Рахунок 2620101047201
    Ідентифікаційний код 2724611926
    МФО 325365
    Одержувач Гедзовч Лідія Мирославівна
    Призначення платежу: благодійна допомога на лікування сина

    Реквізити для надання допомоги в євро:
    (Для переказів по Україні)
    Банк ПЛФ ВАТ «Кредо Банк»
    Рахунок 2625702047201
    Ідентифікаційний код 2724611926
    МФО 325365
    Одержувач Гедзович Лідія Мирославівна
    Призначення платежу: благодійна допомога на лікування сина

    Банківські реквізити для розрахунку в євро
    (Для надання допомоги із-зі кордону)
    Beneficiary name: НEDZOVYCH LIDIYA
    Lviv Branch, 67 Levytskogo st., Lviv, Ukraine
    Beneficiary bank: acc. # 2625702047201 (номер рахунку одержувача)
    Beneficiary bank: JSC "KREDOBANK" (formerly JSC "West-Ukrainian Commerciak
    Bank "), Lviv, Ukraine
    SWIFT CODE: WUCBUA2X
    Correspondent bank: KBC Bank NVBrussels, Belgium SWIFT CODE: KREDBEBB
    Correspondent account: 480-9589677-71
    ідент. код 2724611926
     
  5. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Не стало Насті Микитинець

    Вчора ввечері мені подзвонив тато Насті Микитинець і повідомив: «Ми повернулися». Серцем я майже повірила - всеполучилось, все добре, все закінчилося! Але розум підказував - тільки одна причина могла пояснити передчасне повернення сім'ї ...

    27 липня в реанімації Білоруської клініки зупинилося серце Настуні Микитинець. Мила, світла, чиста дівчинка ... Вона їхала до Мінська боротися і перемагати, вона збиралася повернутися живою та здоровою.

    Пересадка пройшла успішно, але вливання донорських клітин це тільки початок, найскладніше починається після дня «0». Через ускладнення Настю відразу підключили до штучної нирки, їй кілька разів робили очищення печінки, більше двох тижнів дівчинка провела в реанімації. У Насті розвинулася інфекція, з якою вона не впоралася. З волі долі, за день до того, як Настуня покинула нас, на рахунок клініки поступили недостаючі 45 тисяч доларів, які ми так і не змогли зібрати повністю.
    Настя була дуже доброю дівчинкою, вона дуже хотіла жити. Перед операцією було стільки надій і стільки тривог ... Тепер все закінчилося.

    Я не знаю, де батьки знаходять сили ховати своїх дітей ... Майже відразу після похорону, батьки Насті зателефонували, щоб повідомити, що кошти, які залишились в них на рахунку - близько 2 тисяч доларів - вони віддадуть дівчинці з України, яка проходила лікування з Настунею в Білорусії і в якої ще є шанс. Гроші, що залишилися на рахунку фонду, також будуть використані для інших діток. Батьки Насті дякують всіх, хто не залишився байдужим до їх горя і допомагав їм, чим міг. Настуня теж знала, як багато людей хотіли, щоб вона жила.

    Тепер вона Ангел. Чистий і світлий, як усі наші Ангели. Пом’яніть у своїх молитвах Настю і її батьків, Олену та Юрія.
    Вічна пам'ять.
     
  6. Coffe13

    Coffe13 Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Господи...
    ... упокій маленького Ангелика в любові, і батькам не зневіритись...
     
  7. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Знову потрібна допомога для Федіса Іллі. Так вийшло, що малюк, здавалося, майже вислизнув з лап підступної хвороби ... Виявилося, що тільки здавалося. Навесні сім'я з хорошими новинами повернулася з Москви - сканування показало, що все чисто. А через кілька днів, МРТ у Львові показало новоутворення. Відповіді на запитання «як так?» на жаль немає. А сканування в Польщі, де вирішили зробити повторне обстеження, підтвердило наявність новоутворення, хоча залишалася надія, що це післяопераційний рубець. З висновками поїхали до Києва, і, на жаль, таки пухлина ...
    У Іллі нейробластома - одне із самих підступних дитячих онкозахворювань. Шалено хотілося вірити, що Іллюша зміг, поборов, переміг! Але дуже часто все не так як хочеться. Ілля з мамою знову у відділенні. Малюкові призначений гікамтин, він же топотекан. На курс піде 2 флакона, вірніше, піде тільки невелика частина з одного флакона в перший день та з іншого - у другій. Препарат не зберігається відкритим і не буває меншою дозування, ніж 4 мг. Але іншого виходу немає. Зараз вся надія на топотекан.
    На перший курс препарат є - 1 флакон був у відділенні, 1 флакон, вартістю 2100 гривень ми змогли купити. А на другий курс, який повинен бути через місяць - навіть думати не хочеться про ускладнення, які можуть його відстрочити - знадобиться ще 2 флакона вартістю 4200 гривень.
    Завтра Ілля заступає на хімію. Мав заступати сьогодні, але не змогли поставити підключковий катетер. Потрібен вшивний центральний венозний, його купівля відтягнула б хімію ще на кілька днів, але, на щастя, катетер для малюка знайшовся.
    Тепер залишається тримати кулачки і сподіватися, що препарат подіє. Дуже потрібна допомога на придбання 2 флаконів топотекана для Федіса Іллі.
    Допоможіть, будь ласка! Вони так вірять в перемогу!
    Кошти можна переказувати на реквізити БФ "Крила надії", вказавщи в призначенні : добровільна пожертва для Федіса Іллі.

    Так само дуже потрібна допомога для Рягіной Надійки. Сьогодні наша красуня заступає на останній блок хіміотерапії. Основна хімія є. І дуже потрібен уромітексан, вірніше, сам уромітексан теж вже є у мами на руках, але за нього потрібно заплатити.
    З якоїсь невідомої нам причини препарат тимчасово зник з продажу, ми не змогли закупити необхідну кількість препарату для відділення хірургії. А так як блок затягувати не можна, препарат замовили в Росії, і він приїхав. За 3 упаковки потрібно заплатити 1500 гривень готівкою - ми не можемо оплатити препарат по перерахунку, а готівкових є тільки 350 гривень ...
    Допоможіть зібрати суму, якої бракує - всього лише 1150 гривень, і вони потрібні готівкою. Мамі Надійки буде дуже складно зібрати цю суму, вся надія у нашій Надії на допомогу небайдужих людей ...
    Гроші можна передати мамі в лікарні, або через волонтерів БФ «Крила надії».
     
  8. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Бистриченко Саша - наш новий підопічний. До грудня 2009 Саша лікувався у Львові, у Західноукраїнському дитячому спеціалізованому медичному центрі, у відділенні хірургії. А в грудні йому виповнилося 18 років, він більше не вважається дитиною, і його перевели у дорослу лікарню.
    У Саші пухлина спинного мозку, за 2 роки лікування він переніс три надзвичайно важкі операції. Хлопець не чує одним вухом, не бачить одним оком, він не ходить, насилу говорить. Навіть важко повірити, що до 16 років він був звичайним хлопцем - спортивним, розумним, здібним. Втім, розумним і здібним він залишається і зараз. Саша заново навчився говорити, писати, ковтати, володіти власними руками. Він вправляється, розробляє руки, вчиться себе обслуговувати. І він би досяг успіхів, він уже багато чого досяг, але є дещо, що Саші не під силу. Пухлина знову виросла і, на жаль, її не знищити вправами і одним бажанням жити ...
    Ще одне хірургічне втручання Саша може не перенести. Єдиною надією для нього зараз є кібер-ніж. В Україні такий апарат є лише у клініці Спіженка, і звичайно ж, Сашу там чекають, його готові прийняти, але клініка приватна. Обійдеться лікування в 15 тисяч доларів. Для батьків сума захмарна, за роки лікування вони змогли зібрати лише борги ... А жити хочеться дуже-дуже сильно ...
    У понеділок по каналу НТН пройшов сюжет про Сашу, за що величезне спасибі Вікторії Балицькій та Михайлу Заярнюк. Саша не перший про кого НТН знімає сюжет, ці люди вже допомагали багатьом дітям. Після програми минуло три дні, і за ці три дні зателефонували надзвичайно багато людей, які хочуть допомогти хлопцеві. А сьогодні ми перевірили рахунок і не повірили своїм очам - за три дні зібрано 17 158 гривень! Це 2145 доларів! Це чудовий старт! Так хочеться вірити, що у Сашка ще все попереду, все життя, сповнене радості і перемог, і за ці три дні віра в Сашкове світле майбутнє зміцніла.
    Величезне спасибі всім, хто не пройшов повз Саші, ви навіть не уявляєте, що означає для його батьків розуміння того, що їхній син комусь потрібен, що вони не одні у своєму горі. А Сашко такий молодець! Він справжній життєлюб! Він дуже старається, він щохвилини працює над собою, не розкисає, не опускає рук, і навіть якщо він і задається питанням «чому я?", то не зациклюється на ньому, а намагається жити далі. Всі разом ми подарували Сашкові надію.
    Але часу на збір грошей мало. Чим швидше Саша пройде лікування - тим більше шансів, адже пухлина росте ... Через тиждень Саші призначено МРТ, дуже сподіваємося, що у нас виявиться ще хоч кілька тижнів щоб зібрати 12855 $. Надто страшно думати, що ми можемо не встигнути ...
    На даний момент відомо одне - Сашко не самотній! І дуже багато людей хочуть, щоб хлопець жив!
    Час проти Саші. Допомога ДУЖЕ потрібна!
    Телефон мами: 095 473 43 56, Ірина Бистриченко.

    Кошти можна пеерказувати на реквізити БФ "Крила надії" , вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Бистриченка Олександра
     
    Останнє редагування: 13 Серпень 2010
  9. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Федіс Ілля - СОС!

    Федіс Ілля пройшов перший блок топотекану (Гекамптін). Почувається малюк нормально, аналізи в нормі і в цей четвер Іллюші потрібно заступати на другий блок. Але купувати препарат нема за що!
    На сьогодні для Іллі зібрано 1398 гривень, а вартість 2 упаковок Гекамптіна становить 4200 гривень. Терміново потрібно ще 2802 гривні!
    Будь ласка, допоможіть дитині продовжити лікування. Ілюшині митарства тривають вже дуже довго... На жаль, Гекамптін зараз є останньою надією для малюка. Це шанс, який обов'язково потрібно використовувати - ну не можна зараз затягнути з блоком, ніяк не можна ...
    У батьків грошей немає - поїздки, обстеження повністю з'їдають сімейний бюджет, на останню поїздку до Польщі кошти збиралися по всім родичам ... Але ж у родині є ще одна дитина.
    Всі разом ми вже дуже багато зробили для Іллі. Але допомога малюкові все ще потрібна. Зараз головне завдання - не спізнитися!
    Терміново потрібно 2802 гривні!
    Кошти можна переказувати на реквізити БФ "Крила надії", вказавши в призначенны : добровільна пожертва для Федіса Іллі
     
  10. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Калиневич Анічка закінчила передостанній блок хіміотерапії - залишився ще один. Сьогодні відкапались і вже сьогодні почали вводити грастим - надто впали аналізи. На «сьогодні-завтра» є два флакончика з попереднього блоку, а ось на четвер вже немає нічого.
    Аня дівчинка доросла і велика, парою флакончиків справа не закінчується ... Потрібно ще флаконів 7, а коштує один флакон вже 850 гривень. На всі 7 знадобиться 5950 гривень!
    Цей блок Аня перенесла важко, і за фізичними показниками, і за моральним станом. Позаду вже стільки блоків ... Так хочеться додому і лікарняні стіни так тиснуть ...
    Допоможіть Ані купити грастім - без факторів росту перенести блок просто неможливо.
    Так само на останній блок хімії Ані знадобиться 21 ампула уромітексана, вартістю 800 гривень і 800 мг карбоплатину, вартістю 2600 гривень. Уромітексан «пропав» з продажу, сьогодні його ще можна купити в аптеці поруч з лікарнею, але грошей на її придбання немає.
    У загальній сумі для продовження лікування Анечка потрібно 9350 гривень і 5950 з них - на післязавтра.
    Будь ласка, допоможіть Ані! Вона дуже хоче повернутися додому!

    Яромко Христинці потрібно 1080 гривень!
    Всім привіт від Яромко Христинки та її мами. Дівчата зараз удома, Христинка посилено займається на тренажері, який вони змогли купити завдяки небайдужим людям. У цьому плані у нашої красуні справжній прорив - Христина стала значно самостійнішою, вона вже не така безпорадна і без мами може робити деякі хатні справи, обслуговувати себе, трохи готувати. Це дуже добре.
    Христинці дуже подобається займатися - і результат помітний, і енергію можна викинути, і від сумних думок відволіктися. А вони є, ці самі сумні думки ... Адже подружки роз'їхалися вчитися, виходять заміж, деякі вже навіть заводять дітей.
    Мама Христинки старається зі всіх сил - завдяки допомозі небайдужих людей вони не тільки змогли купити тренажер, а й провели в будинок газ, зробили металеві поручні в саду і біля будинку - тепер Христина може прогулятися самостійно.
    Але фінансовий стан сім'ї залишається дуже важким. Христині продовжили курс остеогенону і кальцію Д3 Нікомед ще на 4 місяці - це 12 упаковок остеогенону і 300 таблеток кальцію. 6 упаковок остеогенону ми змогли купити, а на решту препаратів знадобиться ще 1080 гривень. Так само постійно потрібні гроші на заспокійливе для Христинки - іноді доводиться дуже не легко боротися з нервами ...
    Христині та її мамі дуже потрібна підтримка. Одного разу ви вже дуже допомогли їм. Будь ласка, не пройдіть повз і на цей раз - адже сподіватися їм більше абсолютно ні на кого!
    Дуже потрібна допомога.

    кошти для дівчат можна переказувати на реквізити БФ "Крила надії", вказавши в призначенні: добровільна пожертва для ПІП дитини.
     
  11. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Хірургія Львівського спеціалізованого центру - СОС!

    Пів року тому до нас звернулися лікарі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру з проханням придбати реактиви для визначення рівня метотрексату в крові для маленьких пацієнтів відділення гематології. Вартість набору реактивів склала 12192,25 гривні. Тоді ми змогли придбати його завдяки небайдужим людям, які читають наш сайт і які допомагають дітям.

    Сьогодні набір реактивів потрібен ще й для відділення хірургії.
    В хірургії метотрексат капають рідше, ніж в гематології, проте дозування його більше. Метотрексат - «важкий» препарат. Його рівень у крові постійно потрібно контролювати, без контролю капати хімію просто не допустимо, а не капати взагалі - позбавити дітей шансу на одужання.

    Зараз у відділенні знаходиться двоє дітей з діагнозом Остеосаркома, обом призначений метотрексат, обом потрібно буде часто і регулярно робити аналіз на рівень метотрексату в крові. Сторінки дітей незабаром з'являться на сайті, зараз оформляються документи. Наступного тижня двоє заступають на хімію, і обом знадобиться контроль аналізів.

    Батьки дітей прості сільські люди, в одній із сімей цілих п'ятеро хлопчаків (!!!), але про це потім. Купити реактиви самостійно вони не в змозі, адже окрім реактивів потрібно ще дуже багато всього, а попереду ще тривалий тяжке лікування.
    Ми звертаємося з величезної проханням до всіх: допоможіть закупити реактиви для відділення хірургії! Вони необхідні в лікарні - просто немислимо, щоб після кожного блоку дитина їздила робити аналіз до Києва, а без аналізу немислимо капати хімію.
    Часу дуже мало. Ми дуже сподіваємося, що встигнемо придбати реактиви. Будь ласка, допоможіть нам у цьому.

    Зараз на купівлю набору реактивів у нас є 2000 гривень - величезне спасибі підприємцю Сіверському Б.О., завдяки Вашим внесках нам щомісячно вдається «прикривати» найгостріші і термінові потреби!
    Залишилось зібрати ще 10192,25!

    П. С. Спасибі всім хто жертвує гроші на потреби хворих дітей - сума буває великою і маленькою, але допомога маленькою не буває ніколи!

    Кошти можна переказувати на реквізити БФ "Крила надії", вказавши в призначенні: добровільна пожертва.
     
  12. natax

    natax New Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Не стало Федіса Іллі...

    В п’ятницю, 17 вересня, в реанімації львівської лікарні назавжди зупинилось сердечко Ілюші Федіса. Малюк більше року боровся зі страшним діагнозом, тепер всі страждання позаду – наш веселий и кмітливий непосида став Ангелом.
    Мила і ласкава дитина, неймовірно симатичний хлопчик із заворожуючою беззахисною посмішкою – скільки ж моїх не завжди простих буднів було освічені цією посмішкою…
    І врачи, і батьки робили все можливе, а може навіть і більше, щоб врятувати малюка, Ілюша завжди був ооточений увагою і турботою, мама Ліля завжди і попри все вірила, що колись Ілюша прокинёться здоровим. Його відхід став неймовірним шоком для всіх нас.
    Величезне спасибі всім, хто помагав Ілюші і його сім’ї фінансово і морально – Ваша підтримка була дуже потрібна, завдяки Вам Ілюша зміг використати всі шанси. Земний шлях Іллі завершено, йому більше николи не буде ні сумно, ні страшно, ні боляче… М’якеньких хмаринок тобі, моє улюблене котеняточко, ти назавжди залишишся в моєму серці.
    Сил и мужності батькам, і вічна пам’ять світлому Ангелу. Пом’яніть в своїх молитвах цю сім’ю.
     
  13. Coffe13

    Coffe13 Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Ще не дочитала хто, а серце вже скраялося... Господи помилуй...
    П.С. Часом думається, що в тих ангеличків на хмаринках друзів вже більше ніж залишилося тут :girl_sad:
     
  14. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Ілюша був надзвичайною дитиною, такий собі "неземний" хлопчик з мрійливим поглядом... Дуже, дуже важко повірити. Чотири години в реанімації, кілька зупинок серця і все. Лікарі боролись за дитину скільки могли - та, на жаль, дещо поза людськими можливостями і нашими бажаннями...
    Вічна пам'ять.
     
  15. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Трохи новин від Львівських діток

    Анічка Калиневич в лікарні, підіймає аналізи і готується до останнього блоку хіміотерапії. Так вже виходить, що після кожного наступного блоку хімії з аналізами все важче і важче, цього разу пішло цілих 10 флаконів факторів росту (грастим і філграстим), навіть думали переходити на дорогий нейпоген, але потім вирішили, що потрібно просто «відбути» ці важкі десять днів, Анічкін організм повинен починати сам відновлюватися. Зараз, на щастя, вже краще.
    Словом, ще до кінця не відійшли від попередньої хімії, як пора вже думати про наступний блок. А на наступний блок Ані знадобиться карбоплатин Ебеве 800 мг і грастим 8 флаконів. На карбоплатин потрібно 2600 гривень, а на грастім 6800 гривень. Всього 9400 гривень.
    Всі кошти, зібрані для Ані на рахунок БФ «Крила надії» були використані на купівлю грастиму тиждень тому. Величезне спасибі всім, хто допомагає Ані. Зараз Аня почуває себе більш-менш, береже сили, старається зайвий раз не гуляти по коридорах, хоча й хочеться. Але себе треба берегти, адже останній бій він самий важкий.

    Рягіна Надійка закінчила основну хіміотерапію і зараз вдома. Почувається чудово, проте попереду у Надійки ще обстеження в Києві, яке планується на початок жовтня. За результатами обстеження лікарі будуть вирішувати, що ж далі.
    Настрій в нашої красуні дуже гарний - ще б пак, адже Надя повернулася додому, в лікарню хоч і доводиться їздити, проте рідше, та й жодних болісних процедур. Надюша починає замислюватися, який би навчальний заклад вибрати і як би розпочати підготовку до вступу ...
    Дуже хочеться вірити, що результати обстеження будуть обнадійливими і що через рік Надійка поповнить студентські лави. А поки просимо всіх тримати кулачки за нашу дівчинку - у неї все повинно бути добре!

    Радецька Христинка новенька дівчинка на сайті, хоча вже встигла пройти три блоки хімії. У Христинки остеосаркома та до протоколу лікування входить метотрексат. Саме Христині та її сусіду по палаті Михайлику Ковенько потрібні будуть реактиви для аналізу на метотрексат. Так само Христині потрібен вшивний катетер Грошунг 7,0 вартістю 1995 гривень.
    Метотрексат - «важка» хімія, венки дитини просто не витримують частого встановлення катетера, що супроводжується справжніми муками для маленьких пацієнтів. Вшивний катетер ставиться на тривалий час, і з ним спокійні всі - і діти, і медсестрички, які проводять маніпуляції, і лікуючий лікар. А катетер Грошунг зарекомендував себе як самий зручний в експлуатації. В Христини попереду тривалий період лікування, а катетер зможе хоч крапельку його полегшити.
    Допоможіть зібрати 1995 гривень на купівлю катетера.

    Черкавський Михайлик сама непосидюча дитина відділення Ну просто живчик справжній! Михайлик дуже любить малювати, причому, чим незвичніша поверхня - тим краще, так стіни і простирадла йдуть у малюка просто, що називається, «на ура!» Але, дивлячись у ці очі, заперечити будь що , просто неможливо - Михайлик обеззброює всіх.
    З Михайликом ми знайомі давно, але на сайті прохань по ньому поки не було - справлялися самі. А зараз дитині потрібно пройти шестимісячний курс роаккутана. На перший курс потрібно три упаковки вартістю близько 700 гривень кожна. Усього близько 2100 гривень на місячний курс - 2 тижні прийом препарату, 2 тижні перерва. Починати курс потрібно через тиждень, але грошей на купівлю препарату абсолютно немає.
    Будь ласка, допоможіть хлопчику закінчити лікування.

    Кошти можна надсилати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : добровільна пожертва для ( П.І.П. дитини ).
     
  16. Coffe13

    Coffe13 Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Дівчата, а як поживають принцеси Лапчаки?
     
  17. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Минуло всього півтора місяці з тих пір, як з'явилося прохання про допомогу Сашкові Бистриченко. З тих пір відбулося багато важливих подій, і, озираючись на них, дуже хочеться сказати СПАСИБІ! Але, все по порядку.
    Писати про те, що Саші потрібна операція вартістю 15 тисяч доларів було просто страшно - страшно, що не зберемо, страшно, що не встигнемо. Але Сашко виявився небайдужим величезній кількості людей, серед яких ті, з ким Сашко знайомий вже давно, і ті, хто дізнався про хлопця тільки зараз. Статті в інтернеті, сюжет по НТН, величезна кількість дзвінків від різних людей ... За два тижні було зібрано 30000 гривень! Ми просто із завмиранням серця перевіряли надходження.
    Однак сума в 15 тисяч доларів, як і раніше, була недосяжною.
    Але Саша пройшов лікування в Спіженка, операція на кібер-ножі відбулася, обстеження і лікування повністю оплатила Марина з Києва. Дуже не просто писати про це, тому що Марина сама нещодавно втратила сина, саме кошти зібрані на його лікування і були передані Саші. Саме ці кошти допомогли повернути надію і Саші, і батькам, і всім, хто знає і любить хлопця. Операція пройшла успішно і ми твердо впевнені, що тепер у Сашка все буде добре! Спасибі Вам.
    До Києва Сашко вже їхав з обнадійливими новинами. МРТ, яке робили перед поїздкою, показало, що пухлина, яка за два місяці з нічого виросла практично до 2 см, припинила свій ріс після прийому препарату темодал. Зараз, після операції, Саші розписано 6 курсів темодалу,після кожних двох - контрольне МРТ.
    Загалом для Саші було зібрано близько 58000 гривень, 32000 з них - на рахунок БФ «Крила надії». Батьки хлопця досі не можуть прийти до тями, їм дуже важко повірити, що всі, хто коли-небудь стикався з Сашею, захотіли допомогти - це учні та викладачі львівських гімназій «Сихівська» і Євшан, інституту, де навчався Сашко, збори католицької молоді , батьки однокласників, сусіди, друзі, співробітники Іри та Андрія, батьків хлопця. А що вже говорити про допомогу, надану абсолютно незнайомими людьми. Величезне спасибі всім ВАМ, всім, хто допоміг давньому другу, і всім, хто не пройшов повз чужу біду.
    Сашу завжди відвідували друзі, але зараз відвідувачів стало ще більше, і це чудово, Саші просто ніколи хандрити і розслаблятися, потрібно весь час тримати себе у формі і продовжувати працювати над собою.
    Зараз за планом у Саші два курси темодалу, потім МРТ. Препарат вже куплений, два курси обійшлися в 26564,20. Кошти, що залишилися, підуть на покупку темодалу на подальші курси, купівлю супроводжуючих препаратів, обстеження та поїздки до Києва в інститут нейрохірургії, і до Одеси, в клініку Філатова.
    Ми впевнені, Сашко обов'язково використовує свій шанс!
    Величезне спасибі всім!
     
  18. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Гедзович Максим - наступне обстеження 16 листопада.

    Пише Ліда Гедзович, мама Максима:

    «17 серпня Макс пройшов черговий плановий огляд під наркозом в університетській клініці Ессена, Німеччина. Слава Богу, у нашого синочка все добре, стара пухлину в стані регресу, нових новоутворень немає! Завдяки стабільному і позитивного результату наступний огляд лікарі дозволили провести через 12-13 тижнів - 16 листопада.
    На цей раз нам відмовили у відкритті візи в Німеччині, доведеться їхати в Київ, переоформляти документи, а це додаткові витрати. Сподіваємося на позитивний результат і на відкриття візи строком на рік.
    Міська влада виділила нам 500 грн, обласної ради - 300 грн.
    Велике спасибі всім, хто був і залишається небайдужим до прохань про допомогу для нашого Максима. Просимо не залишати нашого синочка без надії і молитов.
    Планові обстеження дуже важливі. Допоможіть нам пройти наступне обстеження.

    СПАСИБІ.
    З повагою, Ліда
    Тел. 097404 52 84 »

    Від волонтера:
    Остання поїздка обійшлася родині в 810 Євро:
    Переліт - 410 Євро
    Обстеження - 165 Євро
    Проживання - 80 Євро
    Харчування - 55 Євро
    Телефон - 30 Євро,
    Переїзд з аеропорту і по місту - 70 Євро


    Вже замовлені квитки на наступну поїздку - 270 Євро, а от грошей на саму поїздку зовсім немає ... На рахунок батьків надходжень більше немає, 200 гривень передали з Харкова. На рахунок БФ «Крила надії» надійшло 300 гривень. На обстеження потрібно близько 900 доларів (~ 7200 гривень)
    Дуже потрібна допомога.


    Реквізити для надання допомоги:

    Реквізити для надання допомоги в гривнях:
    Банк ПЛФ ВАТ «Кредо Банк»
    Рахунок 2620101047201
    Ідентифікаційний код 2724611926
    МФО 325365
    Одержувач Гедзович Лідія Мирославівна
    Призначення платежу: благодійна допомога на лікування сина

    Реквізити для надання допомоги в євро:
    (Для переказів по Україні)
    Банк ПЛФ ВАТ «Кредо Банк»
    Рахунок 2625702047201
    Ідентифікаційний код 2724611926
    МФО 325365
    Одержувач Гедзович Лідія Мирославівна
    Призначення платежу: благодійна допомога на лікування сина

    Банківські реквізити для розрахунку в євро
    (Для надання допомоги із-зі кордону)
    Beneficiary name: НEDZOVYCH LIDIYA
    Lviv Branch, 67 Levytskogo st., Lviv, Ukraine
    Beneficiary bank: acc. # 2625702047201 (номер рахунку одержувача)
    Beneficiary bank: JSC "KREDOBANK" (formerly JSC "West-Ukrainian Commerciak
    Bank "), Lviv, Ukraine
    SWIFT CODE: WUCBUA2X
    Correspondent bank: KBC Bank NVBrussels, Belgium SWIFT CODE: KREDBEBB
    Correspondent account: 480-9589677-71
    ідент. код 2724611926
     
  19. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    влада бідна напевно розорилась як ТАКІ гроші виділила ...
    в мене волосся дибки встає! Та мер точно в ресторані за вечір більше лишає!
    *звиняййте то вже крик душі*
     
  20. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Потрібна допомога малюку з львівської хірургії!

    Левицький Владислав – нова дитина у відділенні хірургії ЗУСДМЦ. За останні 4 місяці він переніс три складні операції. У малюка пухлина мозку, оперувався він у клініці Бонна, Німеччина. Зараз Владік проходить хіміотерапію у Львові і попереду у малечі ще багато зовсім не простих блоків.

    Хіміотерапія не просте лікування, на долю дітей випадає багато різних випробувань - від банального пошуку венки для установки катетера, до вимотуючої слабкості, нудоти, падіння аналізів і просто постійного капризного стану, навіяного лікарняними палатами. Дуже хочеться хоч якось полегшити долю наших маленьких друзів з відділень, іноді допомагають заняття з арт-терапії, іноді маленький подаруночок і прояв уваги, іноді вчасно принесений препарат. А Владіку зараз дуже потрібен вшивних катетер Бровіак 4,2 вартістю до 2000 гривень.

    Останнім часом ми часто просимо допомогти придбати вшивних катетер для когось із дітей. Наявність такого катетера дійсно дуже полегшує процес лікування і для малюків, і для медперсоналу. Тому, лікарі ЗУСДМЦ все частіше звертаються до нас з проханням придбати вшивних катетер Бровіак або Грошунг. Ідеально було б ставити їх усім діткам, але забезпечити катетерами все відділення у нас не виходить ... Поки їх ставлять тільки самим маленьким або тим у кого «важка» хімія.
    Тільки сьогодні ми змогли оплатити катетер для Христинки Радецької, за що величезне спасибі читачам нашого сайту. І вже наступний на черзі Владік.

    Допоможіть придбати ще один вшивних катетер для малюка. Потрібно близько 2000 гривень.

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши у призначенні: добровільна пожертва для Левицького Владислава.