Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Усі хрестики і півхрестики уже на місці, залишився лише back stitch, але хоч тепер є уявлення як то має виглядати бузкова альтанка: дуже подобаються переходи світла, так наче на воротах сонячні промені зупинились
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Давно мене тут не було. Виправляюсь. Спершу викладу фото, а потім йду дивитися всю гілку з кінця на початок
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось доказ )) у Сезон дощів на дачі було темно і не було фотоапарата
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) мій новий процес - картинка Гапчинської)))))дівчата збирались-збирались вишивати, я не витримала і почала))) листочки повишивала ще тре одним кольром пройтися перша квіточка, правда кольри поміняла, я хотіла чогось яскравішого
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Щось я геть відкололася від Вернісажу. Пора би чимось задобрити вас. Окрім двох котів маю вже трохи фону, метелика, якусь жовту шматку і чоло сірого блохастика.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Маю натхнення на щось маленьке. І на меланж... Що то буде, не скажу. Думаю, легко вгадаєте.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Попросила мене сестра вишити для неї качечок-мандаринок - це символ вірності подружнього життя, або ті хто ще немають пари вишивають щоб її знайти. Ну як можно сестрі відмовити??? Ось така картинка має получитися в результаті а ось що в мене вже є
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Зашилось не багато, позашивати місця, де є невеличкі пропуски
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) покажусь трошки і я. вишиваю дуже мало і вкрай рідко (як і відвідую Вернісаж) але таки вдалось завершити мої "кувуськи" (четверту вишивати не буду - вона буде зайвою). залишилось лишень попрати, попрасувати та оформити