Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid Нова зая з лизаком))) А це вже оленя Санти) і ще одне сонечко)
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid Попросили мене зробити котенят) не знала, що мені та ідея дуже сподобається)
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid Зайченята зроблені для подарунку до святкування 16-ліття двох дівчат, одне рожеве, а друге яблучно-зелене.
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid Ще один дракончик, він разом з оленятком полетів до сусідньої держави
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid Попросили мене зробити поросятко і пінгвінчика і летять вони до України пінгвинчик дівчинка
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid поки моя феєчка( яку бачили в полімерці) чекає на волосся, зробила ще манюню феєчку "Лаванду" вона правда любить усі квіти правда не встигла її сфотографувати з усіх боків, розрядились акумулятори.
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid нарешті вона!!!! Фея муза, яка залетіла до домівки митця, вибрала собі зручненьке крісло і почала випромінювати якісь свої магічні штучки для натхнення ну і одяг звичайно собі підшукала домашній не голенькою їй ходити
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid не втрималась трохи фоток без крил і троха зблизька фото для дорослих
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid З наступаючим всіх роком Дракона!!!! Не знаю як зробити гарно фото, вже навіть лайтбокс використала але тоя кийсь жовтий жах виходить.. Ідея зявилась випадково, побачила малюнок в інтернеті, і все дуже захотілось таке зробити.. Багато хто сумнівався, що ця ідея буде виглядати гарно у скульптурі... Але судити і вам так вона виглядала при денному освітлені ще до закінчення