Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

    Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

    Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

    -------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------
     
    Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. Shpunka

    Shpunka New Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    І я хочу поділитись враженнями!
    Надзвичайно задоволена тамадою - Олександром Цирульником. Нам їх порекомендували музиканти, тому не була до кінця впевнена. Але все просто СУПЕР! Весілля вів активно, але нікому не набридав, ДУЖЕ цікаві нештамповані конкурси. Все інтелігентно, організовано, весело. Як буду ще раз робити весілля обов'язково покличу його)))
    Музика - гурт "Імпреза". Тут вже було багато сказано, одне слово-професіонали. Всі були приємно здивовані репертуаром. Молодці!
    Фото - Вадим Лоза ...:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Написала, і аж шкода стало, що все пройшло...:girl_sad:
     
  3. Pobigaychyk

    Pobigaychyk Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    в неділю була на весіллі - весілля було маленьке, тільки свої. Співав хлопчина з кафе: стандартно польки і різні українсько-російські пісні. Я трохи розстроїлась, але старше покоління було задоволене. Але в 21.00 прийшла дівчина - Марта. Її запросили на 2-ві години. Співала суперово сучасні, швидкі, іноземні пісні. Тут вже оживилась вся молодь (особливо чоловіки).
     
    Останнє редагування модератором: 27 Вересень 2011
  4. marry carrie

    marry carrie Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    І ми вже відгуляли своє весіллячко.
    Поділюся враженнями: музики- гурт "Медоркестра" - не знаю, чи варто тут писати наскільки це класні музиканти, це треба чути, гості були в захваті, а я задоволена, що не прогадала з музикантами, бо це дійсно люди , які як виразилася наша тамада "люди, що знають ноти"))) Вони просто надзвичайні, репертуар в них пречудовий та ще й як вони бавлять людей, на танцмайданчику тамади не треба було.

    Тамада - Мирослава Сидор, дуже вписалася в наше весілля, оскільки воно було стилізоване. то вона підійшла під образ весілля, але як на мене в залі її було трохи забагато, правда все вона вела дуже правильно, ніяких пошлих жартів і таких подібних словечок, дотримувалася всіх наших побажань і вимог, своє намагалася нав'язати перед весіллям, але оскільки ми трохи переробили сценарій, то вона строго йшла за ним, за що їй велике спасибі.

    І нарешті - фото і відео. Ця людина нам запам'ятається надовго, наскільки це добра, чутлива і взагалі просто прекрасна людина, наскільки вона добре відчуває молодят і гостей, і просто працелюбна людина, що просто слів не вистачає, щоб подякувати за ту витримку, наполегливість і той чудовий настрій, який через неї передається всім на весіллі. Дуже дякуємо Ірі - La esposa, яка відчула нас, а ми надіємося, що добре вам позували. Окреме спасибі її чоловіку Назару, який разом з Ірою робили нам перед-весільну зйомку, тепер не можемо дочекатися фото і відео.
     
  5. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    АААААААААААА!!!!!!!!!

    як приємно такі речі читати, і чому я не побачила цього допису раніше?? :girl_cray:

    всіма смайликами Посиденьок не передати моєї радості і дитячого бажання стрибати на ліжку або йти всім хвалитися :girl_curtsey: :girl_tender: :girl_claping: :dance: :crazy: :preved: :dance2: стільки про мене файного написали, навіть більше ніж є насправді :girl_crazy: і тішуся, що вгодила (надіюсь), це ДУЖЕ-ДУЖЕ приємно!!

    а після слів
    я спочатку стерпла.. потім стала дочитувати :girl_crazy:

    Чесно кажучи, з вами було дуже легко працювати, бо ви давалися до того, ви самі ХОТІЛИ, і вас не треба було "мучити" — респект вам за витривалість і невимушеність - ви молодці просто!
     
  6. чоня

    чоня New Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    у нас на весіллі був фотографом Борис Гудима--мега професіонал і як людига дуже приємна, відео--В.Ніколишин (NV Design Studio--одні знайкращих у Львові)...

    тамада дует--Бонжур...дуже класні і допомагали мені організовувати весь день весілля...
     
    Останнє редагування модератором: 15 Листопад 2011
  7. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    Наше весілля вела тамада Олександра Андрієвська. Ми нею дуже задоволені, тому що саме такою уявляли собі ведучу нашого свята, сподобалися її організаторські якості, а також уміння романтично і по-сімейному провести наше весілля. Нам з нареченим і нашим гостям дуже сподобалося тамадування, найголовніше, що тамади було не забагато і не замало - золота серединка. Багато уваги вона приділяла на поєднання двох родин, це було дуже помітно і приємно. Раджу її тим, кому підходить романтичне проведення весілля без гуморезок і т.д.
    Музикантами на нашому весіллі був гурт "Імпреза", які просто підкорили усіх наших гостей, мене всі питали, де ми таких класних музикантів знайшли, що задовольняють усі смаки - і старше покоління, і молодь! Ми з ними готували кілька особливих пісень за кілька тижнів до весілля, і нам з нареченим було дуже приємно, що солістка Наталя усі наші побажання виконала і пісні для батьків, і наші особливі пісні прозвучали у наш день. І коли музиканти ходили між столами, то також співали ті пісні, про які ми раніше домовилися. Раджу їх особливо!
    Фотографом у нас був Юрій Помажак. Як людина - дуже-дуже приємний! Добрий, терплячий, позитивний - роботи його нам з коханим одразу припали до душі. Як тільки отримаємо наші фото, буде більше коментарів його роботи.
    Відео - Віталій Николишин. Це окремо можна довго розповідати, як з ним приємно працювати, і яка це талановита людина! Весільного відео ще не маємо, але маємо суперове і драйвове відеозапрошення, лав сторі, яку ми з гостями побачили на нашому весіллі (на проекторі) і вкінці...неочікувано і тааак приємно було отримати монтаж усього нашого весільного дня, який в окремій кімнаті змонтували для нас за 4 години і також показали на весіллі. Так сумно, що вже весілля закінчилося, і всі зйомки...Хочу ще!:girl_claping:
     
  8. SvitLana

    SvitLana New Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    А в нас були Марічка і Андрій Погорілко. Кращих музикантів я не бачила на жодному весіллі!!! З ними хочеться святкувати ще і ще... Крім того вони дуже позитивні, світлі люди, дай Бог кожному зустріти таких людей на своєму шляху!
     
  9. dim45

    dim45 New Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    Фотооператор - Борис Віктюк назвичайно безвідповідальна людина. За фотозйомку бере досить дорого, знимки так собі , нічого особливого, з 2 тисяч фоток лише з десяток які реально цікаві, усі інші в одному і тому ж ракурсі. Але це не головне. Головне шо той так званий "фотограф" дуже довго то все робить, домовляється про зустріч і за пару годин до неї дзвонить і каже що не можу прийти. І найголовніше - буває взагалі зникає і тиждень-два до нього не додзвонитись ніяк. В результаті фотки отримали аж через півроку після весілля!. Нікому не раджу його брати бо є багато кращих і дешевших за нього!!Дуже пожалкували що його взяли....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    Що можу про них сказати - вони справжні професіонали! і це сказано не тому,що грали в нас на весіллі, знаю багатьох людей, які дуже задаволені як вони грають. А оскільки мешкаю недалеко винник, знаю точно що це не прості лабухи, а хлопці з вищою музичною освітою, той, хто розуміється в музиці зможе їх відразу оцінити, тому коли нам поставили аналогічну умову ми навіть не задумувались. До того ж за бажанням можуть вести весілля, виходять в зал, правдв в нас був тамада, тому вражень не можу розказати, хоча чула схвальні відгуки від знайомих.
     
  11. pchilka

    pchilka Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    Якби мені б зараз повернути той час коли ми одружувалися....Оскільки не планували робити гучної забави, то й ні про що тоді не подумали. Результат: тамади не було, гості ходили як вівці, годі було до купи зібрати....музикант з кафе де ми святкували, не дуже хотів забавляти. Фото робив не професіонал (любитель, повезло що професійним фотіком), в результаті зі всіх, фотографій, де ми з чоловіком назбиралось аж 8..(всі решту з родиною іт д.) Хіба відео непогане вийшло, звичайне без всяких ефектів, але досить цікаво. (знімав оператор з телебачення). Як би повернути час, точно все по-іншому зробили б, мінімум цю тему перечитали:girl_yes2:
     
  12. trilka

    trilka New Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    Розкажу враження із власного весілля, яке було на початку літа 2011 року, можливо комусь стане в пригоді....
    1. Тамада - Юрій Федечко (Професіонал свого діла, всі дуже задоволені, було всім дуже весело і цікаво, купа нових креативних ідей, одним словом дуже задоволена).
    2. Фото - Юрій Бащук (Суперові фотографії, бомбезне слайд-шоу ну а фотокнига надрукована і зроблена в Італії взагалі щось неймовірно якісне і красиве).
    3. Відео - Назарій Стадник (Молодий, креативний і веселий хлопчина. Фінальним результатом більш ніж задоволені... суперова якість відео, звуку, гарний монтаж, цікавий ненабридливий сюжет... все просто супер).
    4. Музика - брати Кунтії (Загалом все пройшло класно і всі залишились задоволені, але я чекала трішки більшого... Хлопці звичайно молодці, але я не зовсім ними задоволена... десь на 80%.)
    Сподіваюсь, що комусь змогла допомогти :girl_curtsey:
     
  13. OlkaBarabolka

    OlkaBarabolka Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    плануємо весілля наступного літа, але фото, відео, музику замовили вже...
    Фотограф Роман Жук, балдю просто від його фоток, тому довго не думали :girl_curtsey:
    Відеооператор Микола Походжай, роботи сподобались, хлопці молоді і креативні + не кусюча ціна...
    Музика Лео Сіті, менший склад.. хотіли одразуу кавер групу якусь, тому вибрали їх... але зараз підкрались сумніви чи добре буде не повний склад.. Може в когось були вони, чи десь чув хтось? цікаво почути відгуки... :confused:
     
  14. krab

    krab Well-Known Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    Фотограф- Вадим Шевцов (молодий, талановитий, фахівець своєї справи,). Я дуже задоволена його роботою, фотографії получилися живі, а не штучні.
    Відеооператор- ми з Коханим вирішили,що не потрібно.(бо зйомку знаю по друзях і знайомих дивляться після отримання диску разів 50 і все) Нас знімав родич на камеру, головні моменти.
     
    Останнє редагування: 5 Грудень 2011
  15. milkozavr

    milkozavr New Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    в Нас фотографом був Олег Добрянський- ми отримали дуже позитивні емоції він процесу фотосесії - і фогографії вийшли дуже живими. Навіть коханому сподобалось -Хоч він дуже скептично до того ставився. в нас навіть була ще додаткова фотосесія в Підгорецькому замку (правда через місяць після весілля і після моря з загаром :)) . Фотографії звідти навіть не треба було обробляти.
    Оператор -Володимир Фельбаба - теж все сподобалось - саме те , що ми хотіли і навіть більше.
    Рекомендуємо всім!
     
  16. MyDream

    MyDream Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    Наше весілля багатьом гостям запам"яталося музикою. В нас грав рок-гурт Rimake (їх можна зустріти в Мі100). Сказати, що ми були ними дуже задоволені - це нічого не сказати. Хоча весілля не було молодіжне, відсотків 50 було старших людей, але хлопці догодили всім. Музика якісна не заїжджена для такої події.
    Фотограф - Юрій Бащук. Він для тих, хто любить природнє фото: максимум емоцій, гарні ракурси і ніякого домальовування фотошопом. І людина приємна.
     
  17. rikusya

    rikusya Well-Known Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    не правда, два рази цього року була там на весіллі з іншими музикантами-просто домовляйтесь якось інакше:))
     
    Останнє редагування модератором: 7 Січень 2012
  18. invisible

    invisible Well-Known Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    У наших друзів кілька років тому були музикантами Марічка і Андрій Погорілки. За всі решта років ходіння на весілля кращих не зустрічала! Подобається, що в них багато в репертуарі пісень і зарубіжних, і молодіжних, а не лише вальси-польки. Тепер замовили їх собі на весілля, сподіваємося, що лишимося задоволені. Правда недешеві вони стали, але вирішили не ризикувати і брати те, що знаєм...
     
  19. Fergie

    Fergie New Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    і правильно зробили!! Погорілки не дешеві, але ті гроші відпрацьовують на всі 200%. недавно вони грали вони в мене на весіллі. також брала на власний страх і ризик, але лишилась повністю задоволена. весілля відбабахали так як має бути!!)) всі гості тільки про них і говорять!!! P.S. гроші грошима, але весілля раз в житті) а вся забава і атмосфера на весіллі залежать в більшій мірі від музикантів))
     
  20. mamaMari

    mamaMari New Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    підкажіть , будь-ласка, які гурти гарно виконують зарубіжні хіти , хіти 80
     
  21. invisible

    invisible Well-Known Member

    Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

    Погорілки мають у репертуарі багато зарубіжних пісень (англійські, італійські, французькі, польські). Це молоді брат з сестрою, відповідно грають більш молодіжний репертуар.