Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Це в школі Олеся робила листівку і тримала її аж до Великодня. Лише за Великоднім сніданком нам показала.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Таку листівочку робила на Великодній сюрприз для misss щоб листівка гарно стояла, зробила підпорку всередині
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Таку листівочку робила на день народження А ця для мого дідуся та бабусі А ця для подруги
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Нова спроба зробити листівку за ескізом
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) А я аж одну великодню листівку спромоглася зробити:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Останніми днями бавлюся шаблонами. Слоненя я вам показувала у відповідній темі. Ось моя листівка за цим шаблоном. Ну і ще ось такі штанята. Листівочка для маленької дівчинки. Листівки такі солодкі трохи, бо робила одну для 5-річної дівчинки, а другу теж планую подарувати якомусь файному дівчаткові.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) В мене сьогодні перша весільна листівочка вийшла Всередині прошита кишенька для грошей, шила вручну Ну і відштампована парочка
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Мої Великодні листівки, ті що встигла сфотографувати
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Завдяки порадам дівчат вдалося листівку "реанімувати". Дуже дякую!!
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) листівка для дуже хорошого друга, з найкращими побажаннями (і гніздечко на листівці має символічний зміст) Використала тільдо-папір, 2 наліпки срібного кольору, штампи від Штампувальні (усі використані у техніці гарячий ембосінг), паперову квітку.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Якщо не туди запостила, то наперед вибачаюсь. Листівка для свекрухи. Трошки той метелик не в тему, але без нього дуже пусто було.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) ідейку взяла у "шпаківні" з МК по зав`язуванню бантиків.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Отаке щось. Важко в стресі творити (((