Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Що читаємо?

Дя любителів легкого і веселого чтива у дорозі - Анна Джейн "Мій ідеальний смерч".

2. Сонечко

Сонечко New Member

Люко Дашвар "МАТИ ВСЕ" - коли гуляю з малим - читати легко, але іноді бридко, іноді сльози виступають..., а зараз слухаю аудіокнигу Скрябіна - супер!!!

3. Yaryna Yarko

Yaryna Yarko New Member

Фредерік Бегбедер "Любов живе три роки"

4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

фантастичні 1984 Оруела
    неймовірної сили і краси книга, добре, що саме зараз вона мені втрапила до рук

5. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Недовно лише для себе відкрила цю гілку і безмежно вдячна усім дописувачам. Завдяки Вам прочитала стільки цікавих книг:).

Серед останнього прочитаного мною на відпочинку: "Шоколад на крутому кипятку" і "451 по Фарингейту". Від останньої взагалі в захваті - настільки Бредбері цікаво описав майбутнє, як пророк. Аж страшно, що це може статися із нами. Від першої книги очікувала більшого, хоча кінцівка сподобалася, досить непередбачувана.

І ще за порадою форумчанок скачала Скрябіна "Я, побєда і Берлін". Три частини із страшенним реготом прослухала, а дальше не йде якось. Надоїдають ці тупі пріколи, матюки і т.д.

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

почала читати Бредбері "Перша любов", мене захопило, жаль тільки що я скачала якусь криву версію програми, тому довелось зробити паузу. Щойно подивилась, що то короткий твір, значить я все добре скачала. А жаль, я б хотіла прочитати продовження :girl_in_dreams:
    Прочитала "Тілесний хлам" ("body clutter"), який радили в іншій гілці - класна книжка, справді розставила все на свої місця, в моїй голові витали схожі думки, тільки важко було все зібрати до купи. Тепер треба діяти, щоб потім не шукати відмазки ;)
    Зараз до моїх рук потрапили "Пригоди Бравого вояка Швейка" в українському перекладі, почала вже читати.
    Ну і потихеньку підчитую Цареградську "Ребенок от зачатия до года", хоч планувати дитинку ще не починали, вирішила хоч почитати :)
    Може трохи не в тему, але тут Задерушка радила почитати "Ритуал" Дяченків. Ми ж з чоловіком слухали аудіокнижку. Нам дуже-дуже сподобалось. Під час прослуховування в мене в голові наче фільм ішов, настільки класно було озвучено книжку.

7. kristas

kristas Well-Known Member

А я домучую Шкляра "Ключ".Хоч читала багато позитивних відгуків-мені не сподобалась, якась дипресивна,нема інтриги,написана важко,а ті типу інтимні сцени-то якась збочена вульгарність.

8. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Читаю Ремарка "Три товариші" - захопило.. І взагалі, я люблю Ремарка, в нього неповторний стиль написання..

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

одна з найгрубших книжок в мене вдома. постійно купую нові, перечитую, а та все чекає своєї черги)

прочитала О.Токарчук "Веди свій плуг понад кістками мертвих". незважаючи на мрачнякову назву, дуже хороша книжка, гуманна (точніше тваринна)) про місце тварин і МІСЦЕ ЛЮДИНИ на нашій землі.
    була дико рада,що справедливість перемогла (браконьєрів і мисливців вбивали:eek:
    да да, я за тварин

п.с.. автор напевне антикатолик, але мені її позиція дуже сподобалась. бо милосердя не в любові до Бога, а в любові до ближнього, слабкого і беззахисного.

10. Анута

Анута Well-Known Member

Ремарк гарно пише, але важкувато - війна все таки :sad:

З "Трьох товаришів" на все життя засіла фраза: лучше умереть тогда, когда хочется жить, чем дожить до того, что захочется умереть...

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Хапнула собі в дорогу Дяченків. Прочитала "Відьмин вік" і "Долина совісті". Відьмин вік, дуже сподобався. Чудово змальована альтернативна реальність сьогодення, де існують і відьми і інквізиція. Словом, "що таке відьма і як з цим борортись".
    Долина совісті ніби і не погана, але менш захоплююча. Мене страшенно денервувала головна героїня і трохи "приторможений" головний герой. Хоча, може то так і мало бути за задумом, для ефффекту.

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я Дяченків читала тільки Лану. Щось мені воно таке тупе здалось, хоча може то пісял кліпу Руслани такі враження...

13. oksumoron

oksumoron Active Member

минулого тижня прочитала, що трилогія E L Jamesб перші місця по продажах на амазоні! купила цього тижня вже першу книгу Fifty shades of gray, молода незаймана дівчина 21 років, ну і звичайно ж незнаної краси молодий мільярдер, який закохується в неї! тільки, він має схильність до садомазохізму, чому і хоче навчити свою партнерку!
    відгуки на амазоні дуже різнобіжні
    багато скаржаться на постійні секс сцени і повторюваність! інші ж, хто прочитав всю трилогію пишуть про цікаву історію кохання між різними людьми! я прочитала лише 100 сторінок першої книги! досить цікаво!

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Ну, поки для мене то найгірша їх книжка. Ще в універі взяла читати і зробила висновок, що Дяченки, то глупість. А не так то все просто виявилось.

15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Прочитала зарекомендований тут *Шоколад на крутому окропі*. Дуже сподобалось :girl_in_love:. А ще дочитала сьогодні Катажину Грохолію *Пані Юдіта*. Яка то класна книга, ммм...

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

Токарчук взагалі дуже цікава авторка. І її українські переклади дуже непогані. А "Веди свій плуг понад кістками мертвих" дуже захоплююча, такй заплутаний детективно-містичний сюжет

17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

для мене вся фантастика отакою і є. сподіваюсь, що колись скажу
    Зараз читаю *Шопоголик і бейбі*. Кльово так))така собі американська кіношка, тільки в книжці))

18. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А я захопилась Лесею Романчук, прочитала 8 книг "Софія", тепер дочитую "Місто карликів" в 3 книгах, на черзі "Гравітація". Поки жодний автор не був мені таким близьким, в захваті від творчості цією незвичайної жінки.

19. natorella

natorella Well-Known Member

міхаель енде Момо - така добра дитяча казочка. фентезі. з дорослою мораллю

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Сідні Шелдон "Інший бік півночі". В оригіналі. Поки прочитала чверть і мене верне від головної героїні. І від розпущеності на фоні війни. Так що поки не подобається, але читаю, бо файно йде англійське чтиво після двохрічної мовної паузи.

Статус теми:
Закрита.