Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

Discussion in 'Форумні обміни' started by LuBimaya, Dec 14, 2012.

1. LuBimaya

LuBimaya New Member

Форумівочка вдалася на славу! Вже багато форумлянок одержали подарунки! І, як я і обіцяла, відкриваємо галерейку наших подаруночків! Усім дякую за участь в грі!!!!

Примітка. Тут тільки фото і описання. комінтарі інших форумлян в основній темі!

Last edited by a moderator: Dec 15, 2012
  2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

я першенька, я першенька :girl_dance:

моїм Миколайчиком була Сихівчанка (то вже можна казати, правда?)
    маю всякого добра, дивіться!!!!!

ЯЛИНОЧКА, вафельки і шоколадка, ням ням, ялиночка вже стоїть у спальні і нагадує мені про прихід різдвяних свят

МЕГА класнюча ТОРБИНКА!!!!!!!!! нов коментс

ну і улюбленці Насті - іграшки на ялинку :girl_dance:

Дякую, Марянко, ще раз!!!!!!!!!!!!!! тішусь ненатішусь (а муж мій все одно не вірить, що то люди руками таке роблять:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: )

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Моїм чудовим Миколайком була Оля-madchen! Видно я була чемна цього року або то такий кльовий аванс від Миколайка. Довго-довго наша пошта не хотіла пересилати мені подаруночок, як відкрила посилочку, то зрозуміла чому. Бо подарунки такі файні, що я б сама їх захотіла "загубити", щоб собі залишити.
    Групова фотка подаруночка: підсвічник-сніговичок, набір ароматичних свічечок, паличок і конусів з дуже граними підставками, ялинкові прикраси-сніжинки, солодощі на ялинку (сумніваюсь, що вони доживуть до ялинки) і рукодільна відкриточка з купою приємних і таких щирих побажань!
    А тут сніговичок, який цього року буде жити біля ялинки, маю саночки, то він він буде суперово пасувати. Тицяєм на зображення і роздивляємся детально.
    А от мій ароматичний набір. Замовляла собі свічечки на форумі, а вони не прийшли, і добре зробили, бо маю супер-набір, щоб створити чудову атмосферу на свята!
    І відкриточка. Насправді вона темно-зелена і насиченого кольору і гарно преливається на світлі.
    Олю, дякую дуже, тішусь подарунками і тим, що у мене такий гарний Миколайко!

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

Моїм миколайком була Катя-MILITARIYA. Як тільки побачила на пакунку адресу, чомусь так і подумала на неї. І наступна думка "о, там має бути рукодільна листівка". Не помилилась.:girl_smile: Мені все дуже-предуже сподобалось:girl_dance:. Дякую:kiss:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

5. natka75

natka75 Well-Known Member

Ось і мій подарунок від Миколайка - форумлянки Юлі (Kalina):girl_dance:
    Оце я ніколи не відгадала б, хто мій анонімний Миколай, бо до мене на сторінку вона не заходила, зашифрувалась дуже. А в посилці було все таке Новорічно красиве:
    дуже красивий рожевий шарф(буду тепер модно собі його зав"язувати:girl_curtsey:), кулька на ялиночку, ароматизована свічечка та три золоті довгі свічки, рукодільна частина у вигляді розмальованої баночки повної різних цукерочків :girl_dance:та баночка з мильного конфетті , ну і само собою Новорічна відкритка з вітаннями.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Дякую тобі, Юлечко,за такий сюрприз:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

6. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Мій Миколайко від Т@нюшк@

Такий хендмейдний, такий класнюююючий!! Таня, ВЕЛИКЕ Д-Я-К-У-Ю!

7. natorella

natorella Well-Known Member

прийшла я вчора на форумівку, знадючи шо мій миколай буде там (мене переконали на 99,99:wacko:
    сіла до столу і чую над вухом - ой, хто, хто миколая любить?
    хто, хто - я!!!!
    миколайкой мій - доната
    вручила мені пакунок, котрий я розгорнула аж вдома
    а там............
    книжечки для моїх малючків, листівочка, шоколадна ялиночка від львівської майстерні шоколаду, в*язка (а-ля гірланда з мандаринок) і ............ тадаааааааам - лампа для кіндла
    то мрія, котру я постійно відкладала і відкладала

ну і фото ін-екшн. саша казав, що і на його книжки вона може вчепитись))) ага, хто тобі її дасть
    вчора до 3 ночі читала

дякую всім за чудову гру і дитяче передчуття свята
    люблю вас

8. LuBimaya

LuBimaya New Member

Ну і я мушу похвалитися своїми просто фантастичними подарунками! [​IMG]
    Моїм основним Миколайком була DesperateHousewife. Я вже розповідала історію отримання тої нещасної коробки, якою вона стала в наслідок "делікатного і обережного" поводження працівників поштових служб. Але, дякувати певно св. Миколаю, там все було цілісіньке.
    В коробці було ще три пакунки, загорнуті в гарнюсінькій папір, який мені було шкода навіть розгортати. А в тих пакуночках було таке:
    В першому гарненький набір сіль/перець у вигляді символічних англійських автобусиків. Тепер вони стоять на кухонній поличці, бо користуватися ними кожного дня просто шкода!

В другому свертку були новорічні заколочки для моїх дівчаток і ароматично-лавандова подушечка, яка посіла почесне місце в моєму робочому куточку.

В третьому пакунку була шоколадна ялиночка. Її ми вирішили відкласти до свят. І тут на фото ще зефірки, які були просто в коробці.

Також в коробці були ось такі хлопавки з сюрпризами в серединці. Як мені пояснила Наталя в записочці, це англійські національні штуки типу наших хлопавок з конфеті (Ну, ясне діло, ми їх вже похлопали, бо цікаво було, що воно таке! :girl_crazy: )
    І листівочка з дуже теплими словами і привітаннями!

І остання вихвалялка цього подарунка, це мега-кльові-теплі капці!!!! Це просто відпад, я вам скажу. Я не знаю, звідки Наталя знала, що я мерзлячка в ноги, і що я ніяк не можу собі вибрати щось подібне. А тут ще й червоні і зі сніжинками! Я тепер їх посйно ношу і тішуся як слон, а чоловік дражнить мене казковим гномом :girl_haha:

Дякую тобі, мій Миколайко за такі красиві і потрібні речі, і за святковий настрій!!!! Іще хочу зауважити, що все дуже ретельно підібрано за кольорами, така червоно-біла гамма. Супер!!!!

А тепер переходжу до абсолютно неочікуваного подарунка від Мартуськи-Музик! Вона просто ввела мене в ступор цим сюрпризом-несподіванкою. Я теж зробила їй маленький презентик - це тільдо-равлик. Але це ніщо, порівняно з тим, що подарувала мені Марта.
    Отже:
    це скринька для рукодільних всяких прибамбасів. Я мріяла про таку вже давно, але мене реально дусила жаба то купити, бо завжди грошенята потрібні на щось інше, більш необхідне, а на свої мрії все не вистачає. Сказати, що я в захваті, це нічого не сказати! :khomyak: Але ж скринька не була порожня, як виявилось! Мартуська поклала мені туди баночку медку з горішками (як взнала, що я таке люблю???), моток декоративної стрічки, і гарнющу брошку із сутажу, яку я давно хотіла придбати в Марти, але все ми не могли то організувати (то я забуду нагадати, то ще якось не так зійдуться зірки). А тепер вона в мене є, і займе почесне місце на пошитому мною чорному кашеміровому пальто!!!
    Марточко, я дуже вдячна тобі за здійснення моїх бажань! Ти суперова!!!! [​IMG]

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

Мене цього разу обдаровувала Роксолана-Tyfelka, за що їй велике дякую!

В коробочці був дуже гарний підсвічник, ангел на ялинку, книжечка з добрими казками для доці, листівка з теплими побажаннями, рукодільний подарунок - вишита картинка-квіточка і солодка частинка - смачнюча шоколадка і миколайко - яка дожити до фотосесії при моїй любові до солодкого шансів не мала:girl_smile:
    Дякую Роксолані за подарунок, за старання і за подароване відчуття свята!

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

І я сюда хвалитись!!!!!!! Моїм Миколайчиком була Наталя -oksumoron! Про те , що саме вона буде моїм Миколайком я здогадувалась, але на 100% впевнена не була. А от коли подзвонили і сказали, що мені приїхав подаруночок з Італії, то я одразу зрозуміла ,що моя інтуіція мене не підвела. Подаруночок гарний, потрібний і смачний. Все , що смачне залишилось лише на фото. Дітки згризли:), ну і я кусочок спробувала;). А кухонні приналежності вже святково висять на кухні! Витинаночки (заготовки для ялинкових прикрас) на ялинку ми з Лілею плануємо оформити на наступний тиждень і тоді покажемо ,що у нас вийшло:). Дякую Наталочка за гарний подарунок і за теплі слова!!!!!!!!!!
    [​IMG][/url] :kiss::girl_in_love:

11. Donata

Donata Active Member

ось і я розпочну свої вихвалялки
    Ця гра стала для мене суцільною приємною несподіванкою, отримала стільки всього доброго та теплого від неї :girl_in_love:
    Влаштовуйтесь позручніше, фото буде багато

Моїм основним Миколайчиком була solomka. Дуже дякую за презент, від рушничка я аж пищу, там такі кумедні змійки, то що треба. А підставки для горняток - то те, чого явно бракувало і вічно використовувалось що першим під руки попаде. Книжечка та розмальовка діткам, ледве відібрала для фото, шоколадні Миколайки (теж вже ними зарезервовані), відкриточка підписана вручну :girl_claping: (як я люблю, коли не друковане, а ручками написано, то таким теплом віє). Ангелочка Ія теж зі скрипом віддала до фото, тішилась і заявила, що то їй тьотя передала. Мандаринки не всі дожили, а за чорний шоколад окреме спасибі, тільки недавно в мене різко помінялись смаки, я тепер за чорним гинууууу.
    Витягувала речі для фотосесії і так приємно було від того, що хтось старався, шукав, витратив час на тебе :girl_dance:.

далі був несподіваний презентик від natorella: чай (я то діло люблю дуже :give_heart:) і чорний шоколад (ну везуча я, нє?)

далі був зшито-запечений пряничний чоловічок від LuBimaya :kiss:. Який ж він пахучий :girl_tender:

а потім прийшла Марта Музик і я впала від несподіванки :khomyak::khomyak::khomyak: Хто не сидить, то примощуйтесь :girl_yes2:

використовуючт метод дедукції я дійшла до висновку, що була просто еталоном чемності цього року :girl_curtsey::girl_cool: :girl_dance:

12. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Моїм Миколайком була Наталя-Fleshka:girl_smile: Отримала я багато гарненьких речей:girl_dance: Ось що було в коробці: гель для душу з чудовим запахом зеленого чаю і бергамоту, який був дуже оригінально і святково запакований, різдвяна шкарпеточка з гарненьким сніговичком, бенгальські вогні, які ми запалимо на Новий рік, гірлянда на ялинку, цукерочки, чобіток для творчості і чудова листівка з теплими і щирими привітаннями:girl_in_love:
    Ручки загребущі не давали нормально сфотографувати:girl_crazy:

Покажу ще листівочку зблизька

І шкарпеточка різдвяна:)

Все дуже гарне і таке святкове!:girl_in_love: Дуже дякую Наталі за такі чудові подаруночки і за створений різдвяний настрій!:girl_dance::girl_dance:

13. kati

kati Well-Known Member

Я була чемна-чемна і тому мені попався супер файний миколайчик -Оля Усмішка, яка обдарувала нас дуже гарними презентиками, потрібними і дуже смачними! Ольчик,величезне дякую!!!

Ось в такій гарнюні коробці був наш подаруночок

Солодка частинка, яка вже майже згамалась..

Презентики для мене- форма-ялиночк адля випічкаи,паперові формочки під мафіни, щітка для волосся і олійка для кінчиків

Дитяча частинка- лего нінзяго для Саши і вертольотик для Діми, а ще дуже гарні ялинкові прикраси і святкова свічечка!

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я хвалитись:girl_dance:.
    Ось таку красу я отримала від Trumbumbulja.
    Перше враження на мене справив ....-пакет! Він такий великий і такий рожевий))). А в ньому ось така краса.
    Святковий віночок. Давно хотіла придбати чи зробити самостійно, а тут -опа і він в мене. Дякую велике.
    Ще чайок, ммм який пахучий. Люблю такий. Буду його і пити і думати про свого Миколайка.
    Ще було печиво в коробочці, яка мені дуже пригодиться для мого ж печива. А печиво, ммм, вже майже нема завдяки моїм хлопцям-солодкоїжкам))). Я ледве на сніданок пару штук собі заникала.
    І листівка з привітанням.
    Дяую велике від усіх нас за свято та такі чудові подаруночки!

15. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

Тепер моя черга хвалитися - вихвалятися (наперед прошу вибачення за якість фото - маю можливість фотографувати хіба мобілкою :sad: )
    Отже - моїм Миколайком була Марта - Музик! Мартуська десь певно вміє читати думки, бо вгодила мені по повній програмі. На форумівці я отримала ось такий величезний пакунок гарного рожевого кольору
    А там...купа гарнезних подарунків
    1) гарнезний білий в"язаний шалик (люблю -люблю всілякі шалики!)
    2) баночка смачнючого гречаного меду
    3) піна для ванни з бомбезним запахом троянди ( ггг, за баночку з піною була окрема хохма на форумівці - я подумала, що то пляшка коньяку:girl_crazy:)
    4) чудесний записничок (канцтовари, а особливо записники - то моя слабість:))
    5) коробочка декоративної стрічечки
    6) неймовірно красива сутажна брошка ( вперше побачила вживу речі з сутажу, краса!)
    7) ну і чудесна різдвяна торбочка
    Мартуся, я вражена подарунками і тим, наскільки Ти вгадала мої смаки. Дякую величезне!
    Але це далеко не все:) Отримала два дуже приємні незаплановані маленькі подарунки від двох чарівних форумлянок - Любімої і Альго (дівчата, люблю вас - дякую за настрій!)
    Від Лідуськи отримала такого от пахучого чоловічка
    А від Альго такі міні - презенти (там ще була смакота для моєї кицюні, але сфотографувати не встигла, бо наглі лапи стягнули свій подарунок геть:)))
    Ну і всі подарунки разом
    Дякую вам, дівчатка!!!

16. natorella

natorella Well-Known Member

яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя забулааааааааааааааааааа
    в мене ще також був подаруночок від олі-алго
    такий же маленький пакетик зі схожим набором (шоколадка, дзвіночки на ялинку, брелочок і мандаринка))
    шоколадку мої хлопці витягли зразу як побачили
    дзвіночки я встигла заховати від загребущих ручок
    ольчик - дякую, з мене кава на наступній форумівці

17. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Зібрала всі фото докупи то ж можу хвалитись)
    Моїм офіційним "миколайчиком" була Уляночка). Вручила мені подаруночок особисто. А подаруночок просто надзвичайний, все таке гарненьке, новорічне, яскраве, з гумором, зі смаком, вобщем дивіться самі
    Тут набір прикрас на ялиночку, скатертина, листівочка і два мішечки подарунків для чоловіка і синочка.

Для чоловіка Уляночка залишила за мною право вибору, бо не знала на скільки чемним мій чоловік був цей рік, тому обирати між різкою і пряниками довелось мені) Подарувала звичайно ж, пряники, а різку біля компа поставила)

І мішечок Артемчика. Цекерки, чудова книжечка, шоколадний Санта з іграшкою і надзвичайно гарні святкові шкарпеточки.
    Дякую, Уляночка, за свято, за настрій, за такі чудові подарунки!

А ще мені посилочку з подарунком надіслала Терезка. Не скажу що сам факт подарунку був для мене несподіванкою, але його вміст, був для мене таааким сюрпризом)
    Ось що було в пакуночку.
    Навушники тепленькі, пухнасті, про які я давно вже мрію, до них м"якусенькі мітенки. Дерев"яні прикраси на ялиночку, такі незвичайні маленьки пріщепкі з ялинками, дві пахнючі свічечки, та велика кількість всяких прикрас і скрап-паперу. Дві книжечки для Артемчика, два види смачного чайочку і 2 коробочки чукерок). Та що "Корона" фотографується вже порожня, а ті бельгійскі мушлі (вони просто неймовірно смачні), то я розтягую задоволення, розділила по три штучки на день.
    Трошки ближче

А ось малий шкодник який "допомагав" мені робити фото читає свою нову книжку і приміряє мамин подарунок)
    Терезко, сонечко, дякую тобі!

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як то кльово отримувати подарунки!!!!
    Моїм миколайком була красуня Злюка!!! Заанонімилась вона на повну-зранку чоловічим голосом Миколай призначив зустріч на вечір,а коли погода стала жахливою і я вирішила заманити Миколайку в гості - він підло не брав трубку. Як побачила Злюку - так їй зраділа,що за подарунок забула, висіла в неї на шиї!
    До речі,навіть не здогадувалась що вона мій Миколай, незнаю як інші дівчата вгадуюють... Але коли читала список учасників гри - ще подумала - от кльово було, якби мені Злючка попала - я її знаю ще й живе недалечко.
    Так от мої подаруночки - загальний вид
    А це рукодільна частина - прикраси і нямнямка,ще є листівочка на першому фото.
    Просто красота - свічка,які я збираю і горнятко з символом року змією,мені якраз на роботу треба!
    А ось це просто скарб - минулого року мені з дверей поцупили мій різдвяний вінок і - вуаля, маю красивий новий ось такий!

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Моїм Миколаєм була моя любима-кохана Лесюня Zvizda. Я була надзвичайно здивована, бо знаючи Лесю і її підвішений язичок ;) , дивуюся, як це вона не розкололася, тим більше, що кілька днів перед тим ми переписувалися в скайпі. І хоч би словом :) А в темці гри лиш припускала, що мій Миколайко певно польської не знає :D , комедіантка.
    Ну але про подаруночок. Леся точно знала чим мені вгодити-теплий шалик якраз мого-мого улюбленого кольору. Я вже у ньому ходжу, теплюсенький Шоколадки вже нема, то муляж :girl_crazy:, наказала мужу обгортку лишити в цілості саму шоколадку ми вже згамали-заскучили за смаком львівського шоколаду, гарнюське і щире привітання в листівці і це все було в кольровому новорічному пакуночку.

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А мене обдаровувала та, кого я дуже бажала побачити у ролі свого "миколайчика". Правда, я тепер інтенсивніше мушу в спорт-залі працювати, бо ті смакоти,що Оленка-Corena приготувала нам, такі були ароматні, що я виявилась слабкою .....
    Отже,любуйтесь і дивуйтесь,як людина з душею та інтузіазмом (а головне бажанням..не то шо я- пряники купила:girl_crazy:) підійшла до їстівної частини презента.
    Смачнючий велетенський штолен та мішечок імбирного різдвяного печива з глазур"ю як прикраса на ялинку (до речі, те, що залишилось нині почіпили:girl_dance:).
    А далі були милі серцю подаруночки- гарненька лампадка-підсвічник гарно вписалась в наш білий інтер"єр, книжечка "Івасикове Різдво" з милим підписом "Для приємного читання вобмінку зі синочками":d25:і листівочка з найкращими побажаннями у Новому році.

Дякую, Оленко..тільки наступного разу таки хочу покавувати з тобою!!!!!:give_rose::dance2::drinks: