Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

хіба є різниця львівські вони чи не львівські-то є гаїшник (я мєнтів і військових на нюх не переношу)

ми з сестрою взагалі дуже чемно їздимо, бо житт любимо більше, ніж швидкість, а правила так засушила на курсах-викладати можна йти
    +маю ПДР в бардачку-шось не знаю чи забула чи сумніваюся-завжди можна піддивитися.

2. bora

bora Well-Known Member

Чортеня, Ольго, вітаю!
    Яке чудове поповнення наших рядів! Представниці автолюбительок якими, впевнена, можна буде пишатись;)

Я зайшла власне в гілку, щоб поскаржитись на панєнку на Міцубісі - вона так летіла, що мало мене не протаранила. В мене був шок. Певно з джіпу не видко решти машин.((( Вона хаотично летіла зі смуги в смугу в тянучці. А якби я теж така вар"ятка була - так газувала? Вже б не позбирали нас. З такою їздою певно доїздиться, але шкода тих хто їй на дорозі зустрінеться.
    Згадала Мамочку, яка говорила, що нема чого літати в місті - от в такому контексті - дуже вірно.

3. мамочка

мамочка Well-Known Member

Після цих слів я стала мякокажучи багрового кольору...
    Вчора відвозила бабу на поїзд на машині чоловіка, трохи спізнювалась, нагліла на дорозі, дуже каюсь...Але то точно була не я, бо в нас не "джіп"

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я нині тільки поденервувалася за кермом, покупляли люди права, тільки почав сніг падати так почали таке витворяти зі страху певно. І то незалежно хто за кермом чоловік чи жінка.

5. Ann

Ann New Member

І шо витворяють? Може то через маски?

6. Zoryanazirka

Доречі, а пошо в авті маска?? :)

А витворяють різне - таке відчуття що втратили адекватність.

7. Ann

Ann New Member

от і я себе питала : А нашо в авті маска?))))
    Бачила вчора і довго сміялася)))

8. Liona

Liona Well-Known Member

я ходжу в "Джет-авто плюс". Дуже подобається )) І викладач хороший, і з інструктором пощастило ))

9. malibu

malibu Well-Known Member

ПРИВІТ ВСІМ АВТОЛЮБИТЕЛЯМ!!! :girl_bye2:Дівчата прошу вашої поради, права я отримала ще в школі, а от водіння вже не памятаю, за стільки років без практики, забулося. Хочу поновити навики водіння (може тоді,муж доручить кермо і мені). Підкажіть хорошого інструктора, якщо можливо вартість уроків водіння. Так хочеться водити авто, а чоловіка зробити пасажиром, хоч іноді. :girl_in_dreams:

10. Аліса

Аліса Well-Known Member

А я от перебуваю в депресивному стані, вчора тільки забрала машину з сервісу, така ляля, їду повільно ( десь 30 км год) бо тільки зі світлофору виїхала, їду прямо по голвнгій, а тут з другорядної дороги викатує паджеро прямо переді мною, я по гальмах, а він бах з перелґяку і переднім колом зупиняється переді мною, втекти не було куди, бо були машини з лівого боку, а вліво б не встигла, бо він всю дорогу зайняв. Я в шоці. Я просто йому в коло влупилася. І саме образливо, що йому нічого, а у моїй машигі і крило і бампер передній і фара, (((((
    Я вилітаю, кричу, що ви робите??? А він ще й виходить і такий довольний: котику, та я тобі заплачу, та тобі тут нічого немає... Корче Даі протокол офрмили, але мені машинку так жаль, я дуже залежна від авто, а тут не менше напевно ніж місяць без авто сидіти. Ніж запчастини прийдуть, ніж страхова оформить...Хоть плач!

11. Аліса

Аліса Well-Known Member

Я раніше думала, як то так не відреагувати вчасно -та тисячу разів на дорогах бувають такі ситуації, що хтось собі щось вижене, а ти викручуйся, а тут от сама аналізую, що не встигла б нічого зробити, нікуди втекти, ні навіть посигналити...якось аж страшно стало, на скільки іноді ми стаємо заручниками ситуації.

Я вожу три роки, причому досить активно намотую км по Львову, але подумала, може то піти на курси екстремального водіння? Хтось чув може якійсь відгуки?

12. MORTICIA

MORTICIA Member

Екстремальне водіння - штука хороша..Самооцінку піднімає однозначно,та й цікаво ж як))Але при 30 км на головній дорозі - я б сприймала це як жест долі..Ну не всесильна людина,що поробиш..Це просто як нагадуваня...І щоб не бути голослівною - теж "поділюся" досвідом тижневої давності - машина звечора тихо мирно припаркована на звичному місці під балконом..Зранку дивлюся - а в мій бампер хтось вночі запаркувався..сигналка мовчала..Так якось мені противно стало,наче мене обдурили..Все від цього відчуття позбавитись не могла цілий день..ввечері - знову звичайна парковка..а на ранок - бамперу каюк,протитуманці - нажаль теж..сигналізація знову не спрацювала..Присіла я коло того бампера,як маленька,сльози на очах..Аж тут виходить сусід - не скажу що такий вже аж дружній,скоріше навпаки))(песик у нього злосний просто)),вже йде до свого "катафалка"(це я так по-доброму його чорний форд мондео називаю),і..помічає мене невже підійде?хм,а таки йде..присідає коло мене,а я вже плачу по повній..-Що в тебе? - мовчки показую..І тут цей дядько віку мого тата,при повному параді,присідає коло мене,дістає хустинку і починає витирати нещасний бампер,і,виколупуючи залишки протитуманки,розповідає,що закордоном це розхідний матеріал,машини там на нейтралці лишають,щоб вразі чого"посунути"..І тут я бачу ситуацію збоку - ранок,всі спішать,метушня,а я сиджу з дядьком в костюмі і блискучих мештах,плачу над фарою,і він серйозно так мені розказує)коротше,після цього мені вже совість не дозволила далі нюняти...Таке,зліша стала,чи що..А з сусідом подружилась..непоганий чоловік виявся...)))Це я до того - в часи смути і загальної шизи багато неймовірних речей трапляється,а може то був ваш ангел-охоронець і місяць без машини - то на добре вийде))

13. Ніка

Ніка Well-Known Member

чоловік мій ходив. замість звичайних курсів!!! :girl_crazy:
    казав, що класна штука. добре вчить орієнтуватись і екстримальних ситуаціях! ну і ще задом можна класно навчитись їздити!!!
    до речі, більше люблю задом їздити!!!:girl_cool: і легше,і практичніше (це про паркування)!!!

14. Аліса

Аліса Well-Known Member

Десь так приблизно я собі і подумала. І вже купу вчинків свого житті проаналізувала - навсяк випадок. ))) Але то таке - то життя, буває по-всякому. Коротше ремонт на Галавтосвіті ( у мене ніссан мікра ) мені порахували на 30 тис грн. Ехе-хе, єдине що втішає ( хоч трішечки) що не я винна, тому хай собістрахова то все рахує і стягує, а мені бампер скотчем заклеїли і так що я по потребі їзджу. Так що хто побачить бампер на ніссан мікрі світлим скотчем заклеєний, це я в страхову або на сервіс їду.

15. Аліса

Аліса Well-Known Member

Настрій був жахливий, але я себе в руки взяла і подумала, що все, що сталося, це вже сталося, треба тепер щось робити, щоб ситуацію виправити.

16. MORTICIA

MORTICIA Member

Справжня машина має мати бойові шрами)))

17. MORTICIA

MORTICIA Member

Он Сирник з "Тачок" взагалі без капота їздив(мого малого любимий герой!)))так що не беріть дурного до голови а тяжкого до рук ..Відтепер починається світла смуга:girl_curtsey:!!

18. Lerusja

Lerusja Member

Хочу теж на курси екстремального водіння.ХТО знає де їх щукати і скільки вони коштують?На своїй машині чи на учбовій?

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мені не треба екстремального водіння, вистарчить кілька раз в Нью Йорк поїхати. Там індуси-таксісти як у себе в Бумбаю на роверах їздять ні на кого не зважають. Просто кидаються під колеса, може ніз того ніз сього шарпнути рулем і перерізати три лінії поперек дороги. Він клієнта побачив. Нема ради.

На рахунок аварій, то вони трапляються навіть на пустій дорозі. Он недавно тато розказував, що сталась аварія в 6-тій ранку на пустій дорозі бо один ще хотів проскочити на кінець жовтого а інший вже рушив на кінець червоного. В результаті занигуло троє людей. :sad:

20. Zoryanazirka

+100000 А ще якщо навігатор заглючить.. От тоді зовсім екстрім