"Весільний рушник для сестрички" моя перша мега робота вишитий рушничок який був подарований сестричці на весілля історія цього рушника цікава і заплутана... на ньому є навіть пару вишитих хрестиків Мар"ясиними руцями... але можу сказати точно, що вишито з найкращими побажаннями тканина "панама", нитки ДМС.
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana. "Біскорню та маячок для ножиць" Моє перше вишите біскорню та маячок. Презентик для Мар"ясі тканина аїда, нитки ДМС
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana. "Гольничка для Мар"ясі" казали мені кумася що не мають гольнички... сказано - зроблено тканина аїда 14, нитки ДМС
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana. "Біскорню для Вероніки" У часть у грі "Рукодільні миколайчики", подарунок зроблений для NikaLovely з задоволенням ще приєднаюсь до таких авантюр фото "позичені" у Вероніки тканина аїда 18, нитки ДМС
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana. "Серцеманія" Дякуючи МК Вишиваночки в мене вийшли отакі сердечка назбиралось їх в мене аж 7 люблю я їх вишивати переважно вишивала на подарунки знайомим та рідним, а також одненьке поїхало до Фіянки, як презентик на ДН тканина рушникове полотно, нитки ДМС мультиколор та меланж
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana. "Листівки ізонитка" Окремо виділила листівочки зроблені для Оленки-М, Мучачі та Фіянки (дуже сподобалось як Фіянка листівочку назвала, тому назва "позичена")
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana. "Листівочка для Лілі" участь у грі "Пасхальна листівочка", листівочка зроблена для Liliyah Romanova
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana. "Серія листівок до Великодня" пи.си. Коли робила для Лілі листівочку, то зробила дві подібних, і довго не могла вирішити яку відсилати, чоловік обрав листівку в біло-рожевих тонах, вона йому більше сподобалась
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana Листівка з серії "Весняний настрій... Смужечки..."
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana Листівка з серії "Весняний настрій... Горошок..."
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana Листівка з серії "Весняний настрій... Клітинка..."
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana Серія "Весняний настрій... Квіти..." пи.си. Лілю, дякую за пораду
Відповідь: Зроблено з любов'ю... Галерея від Velana "Коробочка для шоколаду" до подарунку для Вікторії - octavia