Мої перші в житті хрестики. Трохи важко воно мені дається. Картина складається з безлічі дрібненьких клаптиків дуже близьких за кольором. Вишиваю кольорами, вже вишила весь чорний, всі коричневі (6 відтінків) та кілька клаптиків чевонуватого та бузкового відтінку. "Вечірня Прага": Вишиваю на п'яльцях, - так в мене хрестики трошки рівніші виходять: Результат має бути таким:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі оце наколупала за місяць... грандіозно прям Таким темпом на цю картину піде 4 місяці і ще місяць на бек ))) шкода що в тих місях немає яскравих кольорів, бо вже в очах рябить. Боюсь зіскочу на щось яскраве, для заспокоєння очей
Відповідь: Вишивані роботи в процесі А у мене фініш . Попрала , попрасувала і сюди : Вибачайте за якість , фотоапарат вже здає, мусите повірити на слово вживу воно набагато краще. Вчора цілий день мучила викладну нитку, на другому фото видно її .Ніби нічого як для першого разу.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі А я почала вишивати метрику для своєї подруги... але показати не можу, так як вона тут буває, і не хочу сюрприз псувати... Покажу готовеньку (але з фото процесу ), коли вже подарую! Хоча після ваших шедеврів мої колупалки дєтскій сад....
Відповідь: Вишивані роботи в процесі буду нині загадкова..залишилося мені 545 французів ( тіко не кажуть, що не накручу) і 8000 хрестиків мультиколорних клас пра?? от тепер думайте
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Робила знимки ще давно, аж нині про них згадала: Було: Стало:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) і я трошки навишивала, а то з тими листівками березневими і часу немає якісь картинки вишивати... було і стало:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) +8368 хрестиків схема типу авторська, та мені щось здається що це повний прогон
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Спочатку виклала завершені сояшники, а тепер подивіться пошагово