Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Початок теми тут

Прибирала сьогодні пів дня, потім поїхала за квітами :girl_in_love:- у мого чоловіка день народження.

Каже, що навіть нікому признаватися не хоче, що йому вже 52 виповнилося.
    Ще купила тортика, але тільки 2 шматочка- нема чого дуже захоплюватися, навіть в такий день :girl_haha:.

Замовила столик в китайському ресторані, тільки повернулися, файно поїли, шкода, що день так скоро минув.

Останнє редагування модератором: 26 Серпень 2013
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

:girl_flag_of_truce: просвітіть народ, що, де й коли! То добре, що на Сихові :girl_claping:

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

А я як завжди хотіла змитися зі Львова в день народних гулянь, щось я того натовпу не переварюю:girl_cray: А погода підкачала, намети, ріки-озера доведеться відкласти на теплу погоду. Спечу гольонку і запрошу друзів, будемо незалежні:girl_crazy:

4. Heureuse

Heureuse вірю...

невиспана, бо спала від сили 4 години через той дурний ніс. встала далі закладена, голова розколюється.. попри це, маю чудовий настрій ще зі вчорашнього вечора, бо таки зустрілись ми вчора з коліжаночками. якось так файно нам сиділось, що змінили за той час три кафешки :girl_haha:, поговорили про все на світі, позгадували, потішились, що не зважаючи на роки-зміни-обставини ми все ще є одна в одної і маєм такий потужний психологічний зв'язок :girl_tender:
    я ше звичайно мудра пішла в босоніжках, то може того мені так "добре" було всю ніч і зараз. але розклеюватись нема часу, бо завтра приїжають до нас дружки, скоро подвіжуєм на весіллі :girl_dance: тож чоловік на закупах, а я допиваю свій енний чай і йду пуцувати хату і готувати смаколики.
    ввечері хотіла би вибратися десь з друзями, трохи посвяткувати, але як буде мені так хижо, то певно тре сидіти дома і відігріватись..
    всім вдалих та насичених вихідних, будьте чемні :girl_wink:

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Мдя, я злетіла з котушок. Приїхала до мене вчора коліжанця, з якою ми тихо-мирно мали посидіти, а заодно поплакати. Коротше, я вже прокинулась, а коліжанця спить, бо наші тихі посідєлкі закінчились в п"ятій ранку, коли ми приїхали з... дискотеки.
    Ага, моя мама теж мене підколола: "А що, у Львові є дискотеки?":girl_dance:
    А я натанцювалась, як дурнувата. Вже давно так не плясала! І була я на тій дискотеці найгарніша:girl_blush2: О!
    І з Рудим я вчора ще спілкувалась... І знаєте що? В мене все буде класно, з ним чи без нього...
    Їду нинька до мамуськи, бо там мене теж зачекались. Виявляється, я потрібна багатьом людям, а я - як егоїстка, думаю лише про себе. Копнула я себе, нє?

6. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Останні дні в мене такі насичені, що не встигаю зогледітися як вони пробігають один за одним. Але ж я люблю такий ритм життя! Гірше, коли нічого не відбувається - отакого не переношу.
    Стає шкода, що літа вжене залишилося, пахне таки осінню. В мене за вікном багато дерев, і вони якось по-особливому створюють настрій - весною все цвіте, літом сама зелень, а тепер мені видно хіба пожовкле листя... і від того трошки сумно, бо знову доведеться дуже довго чекати літа... Зате зміни в моєму житті напевно пришвидшать цей період )
    Планів на ці довгі вихідні я навмисне не складала, іноді так вдається більше всього встигнути, і заодно немає розчарування, що якийсь із пунктів не виконано )
    Будемо імпровізувати )
    Усім гарного відпочинку!

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ми день незалежності святкуємо в Польщі, поїхали на рибалку, мали їхати на озера біля Рівного, але завдяки одній чарівні форумлянці ми поїхали на озеро Solina, як же тут гарно! І по кілометражу ближче, як до Шацька. Але з рибалкою тут весело- мусиш купити акредитацію, перед тим знайти де. До дозволу видають картку, в яку мусиш вписувати де рибалиш, вид риби і її довжину. На рибалку окрім вудок і наживки маєш мати сантиметр, ручку і довідник з видом риб:girl_crazy:
    А ще тут надзвичайна дамба, з неї бомбезний вид на озеро, а прогулянка на яхті в межах 80 гр з особи, проживання-харчування як в Щацьку, а от умови набагато кращі. Скільки їжджу дивуюсь, ну чому в нас не можуть зробити нормальні умови на проживання а за більш-менш пристойне житло платиш космос, а стаєнки за ціною нормального готелю в Європі... але то риторичне...

8. Holly

Holly Moderator

А ми від вчора на дачі. Нині діти встали аж в 9 ранку, от що значить свіже повітря. Я відпочиваю, вишиваю, бавлю дітей. Ввечері смажитимемо шашлик і святкуватимемо. Настрій такий файний, піднесений

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, усім привіт! Давненько мене не було в цій темі та і взагалі на форумі... Хоча час від часу я заходила, читала, але натхнення писати не було.
    За той час змінилося багато... Я закінчила університет, тепер я магістр:girl_cool::girl_crazy: Активна підготовка до весілля закінчилась і, нарешті, цей день відбувся! Тепер я законна дружина свого коханого чоловіка... Недавно повернулись з медового відпочинку.
    Не знаю, чи у всіх було таке відчуття? Чи лише у мене? Після усіх урочистостей, вічних підготовок, обдумувань - у мене дивне відчуття... Все уже сталося, на що я так чекала і мріяла, більше того - все було так як ми хотіли! Особливо це стосується весілля. Мені цей день так сподобався, хоча в другій половині дня трошки падав дощик, якого я так не хотіла)))) У мене якась ностальгія... Я привикла планувати, обдумувати, очікувати.... А тут БАХ - і все вже сталося... А я хочу ще раз все пережити... Хоча помаленьку вже відходжу, розумію, що ми вже на іншому етапі... Підтримки потребує коханий, який опинився у чужій сім*ї, за зятя)), але, здається, все добре...
    Почалося щось зовсім нове! Щось не менш цікаве і захоплююче довжиною в життя...
    Безмежно чекаю фотографій і відео, бо хочеться все це побачити, переглянути... Хоча я старалась все запам*ятати...
    А з прози - після медового відпочинку я сиджу з нежитем і печінням у горлі...(( Безперестанку чхаю...
    Ой, написала я тут, наплутала...
    Дівчата, приймете блудну дочку?;))

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

бачу, що не мені одній тут хижо:)) Юльчик, тримайся, не чхай, виздоровлюй!

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну що ж в понеділок фінальна презентація. Усе практично готове крім одних розрахунків. Сьогодні цілий день на роботі. Має бути якесь паті у вечері, але так не хочеться іти що просто капець. треба в кімнаті прибрати і розрахунки закінчити:)
    оділа свою вишиванку, сусід по офісу також, всі в інституті зглядаються на нас і випитують що то таке і де взяли:)
    Зараз допиваю третю філіжанку кави, доїдаю 100гр тортика за 4 євро і буду збиратись додому.
    Настрій урочисто (бо у вишиванці) прозаїчний.
    Зараз в нас виглянуло сонечко, і якось тому сонечку я не рада, хочу ще дощику!
    Ловлю себе на думці що на наступну суботу о цій порі я сидітиму і строчитиму допис - як незвично жити в Україні і хочеться навіть заплакати. Як швидко промайнули 3 місяці, за які я нічого толком і не зробила:sad:

11. Музик

Музик Мартуська

приєднуюсь до шморгуньків. добиває мене мій ніс - не можна хворіти, маєм завтра святкування невелике, посилено готую всякі смакості і п'ю чай з медом, мо поможе, не хочу нічого сильнішого

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми з відпочинку приїхали. І я так відпочила:girl_in_love:. Їздили з мамою, то вони з Ромчиком бавили один одного, а я в прямому значенні нічого не робила:connie_pull-pigtail. Хоча ні, я купалась, загоряла, гуляла і скучала за своїм коханим чоловіком:girl_in_love:.
    Сьогодні жодного відчуття свята, бо дорога, розпаковування, прання... Зараз одна врочистість, я вся покупана, вилежуюсь в коханому ліжечку, чекаю на чоловіка і буде романтичний вечір з фільмом:girl_claping:.
    І взагалі буде в мене дуже і дуже врочистий тиждень-місяць, як почну з дня народження, далі річниця весілля, день народження Ромчика, племінника, сестри... Одним словом що не день то свято)))

13. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І в мене таке було. Після весілля була якась така ностальгія за тим днем, хотілося ще раз це все пережити. А зараз здається, що то вже не знати, коли було, хоча пройшло лише 4 роки..
    День сьогодні минув, як звичайна субота - прибирання, готування:ed4d70def841dc74b57 Не було відчуття свята, та й чи є що святкувати?:girl_in_dreams: Зараз з малючком підемо купатись, а потім, може, ще якийсь фільм подивимось. Всім бажаю гарної неділі!:girl_smile:

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

гарний сьоні день.. закупились продуктами, відвідали батьків, а під вечір - зустрілись з друзями чоловіка, що приїхали у Львів святкувати ДН, завтра плануєм замок Любарта)

15. lawyer

lawyer Member

Ще вчора прибули до Тернополя! Але я така була змучена, що зразу відрубалася. Сьогодні на сніданок поїхали в Старий млин (Ревізор рекомендує:)), але ми ще й до Фреймут любили цей заклад. Потім прогулялися по гідропарку Топільче: люди ще купаються у річечці, плавають на катамаранах, відвідали тваринок у зоопарку. А на вечір сходили в кіно:girl_claping:.
    Завтра запрошені на День народження до маленького солодкого хлопчика:kiss::d25:
    п.с. З днем народження тебе, Україно!!! Найрідніша у світі країно!!!:naci::naci::naci:

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Крім натовпу людей (сподіваюсь то були не ті люди, яких я так запрошувала :girl_flirt: ) , нічого на Сихові не було або ми не там ходили :girl_in_dreams:.
    Давно хотіли спробувати зіграти в боулінг і сьогодні випала така нагода. Скажу як Мартин - мені ця гра дуже сподлобалась :girl_yes2:! Я навіть вивчила багато нових слів- фрейм, страйк, спліт . Я собою пишаюсь :girl_crazy: . Але, це усі мої досягнення :sorry: , після закінчення гри я пишалась своїми дітьми

Потім начитавшись квВітки, я вирішила зробити гуакамоле (я сьогодні б"ю рекорди по вивченні та написанні нових слів :girl_haha:), склала список потрібних продуктів і вдома помітила, що купили усе окрім помідорів :pardon:.
    З натерпінням чекаю ранку. Чоловік пообіцяв на сніданок насмажити дерунів з грибочками :nyam2:, а він у цьому майстер :girl_blum: .

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

а мій налисників з сиром:)
    Мала йому "калабуцьку" зробити, але виявила нестачу муки, на щастя))
    Зранку прибирання. Муж так рвався ціле літо на гриби, ну думаю - їдь...і що Ви думаєте?! Я так і знала - на цілий ліс жодного гриба, навіть отруйного і то не було.
    Ходили ми до центру, зробили круг пошани і пішли домів, бо зголодніли - ніц там, крім натовпу не побачили. Трохи поспали з Євусьом на пару і я загорілася фаршированими перцями. Пішли ми по інгредієнти, половини не купили, бо вже було пізно і перці перенеслися на завтра. Тепер усі сплять, а я не можу, бо ж тільки встала пів 8.

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

то капець(
    голос сів, говорю пошепки або взагалі не говорю, отак мені дається в знаки похолодання.
    Вчора дуже гарно віддихнули, з подачі Одарочки зїздили в зоопарк лімпопо(в сторону дрогобича) потім погуляли на концерті, зустрілись з багатьма знайомим
    Сьогодні лежу,ніц не роблю, нікуди не хочу

19. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Люблю інколи попрацювати в неділю - начальства нема, ніхто не нагружає, робиш собі спокійненько свою роботу і кайфуєш...Ось набрала в шоколадній крамниці цукерочок з горішками, кавуськи "Американо" з вершками і кайййфуууююю! Ляпота.:girl_claping: За декілька хвилиночок піду пооголошую трошки інформацію по аеропорту та й продовжу потім кайфу..ой, працювати:girl_blush2: Так що, всім, хто сьогодні працює - гарно допрацювати, а хто відпочиває - гарно довідпочивати:)

20. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відсяткували вчора День незалежності, ага, вивісили прапор на балкон, а ввечері в Українське село зїздили. Враження двоякі чомусь. Все-таки укрїнці - всюди українці, не схожі ні на кого :) Концерт + велике застілля, мені нагадало сільське весілля:xaxa: Міцніше за пиво нічого не продавали, але "веселих" українсьців було багато)) Мабуть, я все-таки відвикла вже бачити випивших (пяних) людей, бо цей момент мене не дуже тішив. І, як завжди, на всьому треба заробити - на вході, на буль-якій дешевій цяцьці, на дитячому майданчику... Чи то вже не було можливості найти файних спонсорів? Тим не менше, було добре так побродити серед наших, ще стільки тут не бачила, щоб всі та й разом :) І що приємно - майже всі у вишиванках - і дорослі, і малі:girl_in_love:
    А сьогодні гарна врочитсість - йдемо на хрестини до маленької пампулічки Настусі:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.