В мене проблема, щось вдома покусало, все перетрясла, перепрала,думала платяна воша, але ніде не знайшла слідів і їх самих не бачила, ні в ліжку ні на одязі, по тілу плями і є сліди від укусів з серединою, видно щось кусало. Вдома кішка, її обробляю постійно, але бачу вона кусається і чухається теж сама іноді,чи то я придираюсь чи то блохи. Приходили з міської дезинфекції, пшикали хімією, тиждень пройшов, без змін. Хтось стикався з подібним, можливо знаєте куди можна звернутись, щоб потравити живність, але справа в тому не знаю що травити( Я у відчаї, чухаюсь, спати не можу нормально, вже з розуму схожу.
та чого ні? Є звичайно. @Saymyname ви давно живете в тому місці? Може щось постільне приносили додому від когось. Укуси від бліх не мають "серединки2, вони більше схожі на пухирці. Подивіться чи Ваші укуси схожі на щось з того Как выглядят укусы клопов и блох и в чем их отличие » Насекомых.нет
живу вже 5 років, кішка 3 роки, лишала ключі подрузі щоб годувала кішку на час відпустки, каже ночувала в мене з*явились плями, думала алергія на кота бо вона алергетик і так пару ночей , більше не лишалась і плями зникли, я повернулась після відпустки місяць все добре, а зараз напасть якась( по фото важко визначити, є окремо укуси з серединкою як комарі кусають, плямка выд кровы, і шершафі плями по тілу. --- дописи об"єднано, 15 Грудень 2015 --- можливо, в ванні волого...
була в 2 дерматологів, виписують препарати щоб забрати зуд, тавегіл і т.п, один дерматолог казав що на фоні зниженого імунітету може бути, але я конкретно бачу укуси і плямки крові після, як після укусу комара.
Це клопи. є цяточка, а довкола як кільце? Подивіться за спинкою дивана чи ліжка, там де спите, на стіні поріч. Одним словом добре огляньте ліжко. Коліжанка колись жила на квартирі і в неї завелися клопи (з чимось притягла додому) Спочатку теж бігала по дерматологах, допоки одного разу вночі не ввімкнула світло, а вони лазять по білій постілі. Потім я їй допомагала то діло виводити, вони реально яйця чи що повідкладали за спинкою ліжка, лазили десь в тих білизняних ящиках. Вона бризгала то розчином оцту, якоюсь хімією типу дихлрофосу і вивела. Напевно, викинула б ліжко, якби оно було її)
Робила вночі засаду, не бачила нічого, укус як від комара, цяточка, а всередині стала помічати щось темне, вже думаю що кліщ можливо...
такс, я мам біду - скачуть блохи по квартирі (І поверх, внизу підвал), що робити? Як минулого року - не хочу: заливала розчином всю квартиру, пилососила, знов заливала і тиждень бомжувань((( Порадьте, будь ласка, щось щоб з меншими нервовтратами
Розкажу свою історію. Живемо в старому будинку, 3 поверх, у сусідів з 1 прверху собака і кіт. І от кожного року (живемо тут 4 рік) літом в сильну спеку в квартирі блохи, я впевнена що то блохи, бо бачила їх. І таке враження, що тільки у нас, бо сусідів питала, ніхто не признається. Цього року вже мала з ними клопіт ((( Купляю в магазині для тваринок аерозоль "екстразоль", він і від блох, і кліщів і інших гадостей, все обробляю їм, і підїзд також, провітрюю,гуляю десь 2 години, мию, пилосошу. допомагає, але так надоїла вже та гидота!!! --- дописи об"єднано, 7 Червень 2016 --- І ще, якщо в квартирі блохи, то боротись з ними треба як найшвидше. якось дуже давно поїхала моя мама на море, а котика свого привезла до мене, потім котика забрала, а блохи(може навіть одна) залишились і почали гризти мене, а я ж не знала, що то блохи, думала комарі, аж поки вони не розмножились, і встаю якось зранку з ліжка на підлогу,а вони обліпили мені всі ноги! тому як тільки запідозріли, то травіть їх!
Колись і в мене таке було. Орендували ми житло, де перед тим жили люди, які мали котика( в мене на той час ще не було собаки). Спочатку помітила якісь дивні червоні цятки на ногах, подумала, що алергія. А через кілька днів побачила вже щось чорне на білій послелі. Перелякалася, придумала вже всяких мутантів, п'ять раз все перемивала з хлоркою, але вони все одно з'являлися. Через кілька днів їх стало ще більше, і я помітила вже як замітала, що це блохи і вони скачуть по підлозі! Підлогу я теж, доречі, мила з хлоркою, але це не допомагало. Десь чи то в інтернеті вичитала, чи хтось зі знайомих порадив купити засіб (в ампулах) в ветаптеці, яким обробляють собак від бліх. Розбавила я той засіб в воді і помила тим розчином підлогу. Поки висихало , пішла на двір на прогулянку. Мені допомогло з першого разу, хоча радили обробляти два рази. Засіб той коштував копійки, назви я не запам'ятала.( Просто розказала про свою ситуацію в аптеці і мені продавець підібрав потрібний засіб).
Пишу сюди, бо більш підходящої теми не знайшла. У нас саме якась "невідома живність" розвелася в дворі. У нас приватний будинок. Живемо другий рік, минулого року такого клопоту не мали... Не можу зрозуміти що це, мокриці чи що? Налізли, напевно, ще літом, бо мама їх побачила як лізли з-під воріт, то дивувалася чого їх так багато. Я тоді щось значення цьому не надала. У вересні їх не було. А тепер стало"мокро", холодно і їх повно біля центральної стіни. Вся доріжка в них. Такі "паровозики", а як кинеш - то скручуються в м'ячик... Їх капець як багато. Вже двічі ту стіну внизу обробляли рейдом, замітали їх, не помогло. Заметеш, а їх на ранок ще більше. Підозрюю, що вони поховалися у шпарини між фундаментом і доріжкою, і звідти вночі лізуть. І лежать кульками такими. Вітром розносить їх ще більше. Мене то страшно нервує, бо я бриджуся такого страшно. То що це і як вивести?