Чи вірите ви у сни?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kasia, 2 Березень 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

а до снів як ставлення?

• Подобається Подобається x 1
  2. Макарена

Макарена Well-Known Member

Відповідь: Забобони.Ваше ставлення до них

Тут я згідна з Мучачею, правда не всі сни в мене віщі, але перед тим, як померла бабуся і найближча подруга - снилося, що випав зуб і в першому випадку, йшла кров. (кажуть, якщо кровний родич). А так більше нічого не збувалося, хоча, може не аналізувала, але снів із зубами боюсь.

3. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

та ну не всі сни про кров віщують смерть,вже мені снів про зуби з кров"ю безліч снилось слава Богу не траплялось, а був такий випадок шо перед смертю однієї людини навіть близько зубів не снилось :no:
    на рахунок вроків: ну не можу сказати шо мене сильно врікали, хоча кілька разів такі штуки мала і біда його зна, попробуй потім в таке не вірити. и раз з коліжанкою просиділи пів дня в мене вдома, потім вийшли на вулицю і вона починає казати шо їй зле. вертаємось знову до мене зливаю їй вроки і вона летить в туалет як куля, після того їй стало нормально :confused: я те ж раз приходжу трясе, тошнить, спати хочу конаю, тільки собі зняла все нормально :confused:
    на рахунок котів то в мене чоловік страшенно забобонний: але раз така ситуація перебігає кіт дорогу я кажу не парся буде все нормально, а тут гоп і колесо трісло, і теж ... будь тут розумний :confused:

• Подобається Подобається x 2
  4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Мені був наснився сон, що в мене випали всі зуби з однієї сторони і це був такий реалістичний сон, що я кілька тижнів ходила вбита.В мене були невеличкі проблеми на роботі, то я вже себе переконала що мене точно виженуть.В результаті на співбесіді з керівництвом я себе вела як перелякана дурепа - з роботи мене не вигнали, але враження про себе я залишила точно не найкраще.
    Нічого трагічного після цього сну не трапилося, чоловік з мене сміявся, що мені такий сон приснився, бо його бабця свиню зарізала.
    Так що снів про зуби я дуже боюся, а також про воду.Не раз вже переконувалася якщо я бачу себе в брудній воді скоро захворію скільки б я не повторювала дивлячись в вікно:куди ніч туди й сон.

• Подобається Подобається x 6
  5. Siania

Siania Love Life

А моїй мамі снилося що вона кусає яблуко і зуби там лишаються, і всі хитаються, ой кошмар, я б теж вбита після такого сну ходила, і весь час провіряла б чи на місці зуби:sad:

6. Irusya

Irusya Well-Known Member

для моєї мами сон про зуби - найгірший... особливо коли зуби випадають (в сні). Після такого вона кілька днів ходить "вбита" і обдзвонює всіх родичів, чи в них все гаразд.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Чи вірите ви у сни?

ну мені снились пару разів віщі сни, але всерівно не вірю ні в сни, ні в забобони... то ж все від суєти...от ви пишете, що збувається... збувається, бо в то вірять, іноді навіть себе накручують... не звертаю уваги на котів - уі все гаразд.. краще покладати свої сподівання на Бога, а не на котів чи сни...

8. Макарена

Макарена Well-Known Member

Як себе можна накрутити, що хтось помре? Це вже потім аналізується, що снилося і, якщо це ще й кілька разів, то вже тоді висновок.
    А в чорних котів теж не вірю, мені 11 років в квартирі дорогу переходив:radist:, за що я його дуже любила.
    Пи. Си. Я взагалі люблю такі страсті, коли розповідають, що снилась людина, яка померла, щось там казала, робила і таке ін. Аж мороз по шкірі йде.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я у сни вірю. У Біблії дуже багато про сни пише, тому я думаю, що оминати це явище не можна.
    Що би було, якби Йосиф не послухав янгола, який йому з'явився у сні.
    Але... є сни просто із підсвідомості, то є просто каша, без особливого підтексту. :)

• Подобається Подобається x 7
  10. Liliyah Romanova

Мене в ПП запитали про цитати з СП, але я вирішила їх сюди подати.

3 І прийшов Бог до Авімелеха у сні нічнім, і сказав до нього: Ось ти вмираєш через жінку, яку взяв, бо вона має чоловіка.
    (Бут.20:3)
    6 І промовив до нього Бог у сні: І Я знаю, що в чистоті свого серця вчинив ти оце, і Я теж удержав тебе, щоб не згрішив проти Мене. Тому то не дав Я тобі доторкнутись до неї.
    (Бут.20:6)
    10 І сталося в час, коли отара злучувалася, звів був я очі свої та й побачив у сні: аж ось козли, що спинались на овечок та на кіз, були пасасті, крапчасті й рябі.
    11 І сказав мені Ангол у сні: Якове! А я відказав: Ось я!
    12 Він промовив: Зведи свої очі й побач: усі козли, що спинаються на овечок та на кіз, пасасті, крапчасті й рябі, бо Я бачив усе, що Лаван виробляє тобі.
    (Бут.31:10-12)

У Буття 40 оповідається про те, як Йосип тлумачив сни.
    9 І оповів начальник чашників Йосипові свій сон, і сказав йому: Бачив я в сні своїм, ось виноградний кущ передо мною.
    10 А в виноградному кущі три виноградні галузки, а він сам ніби розцвів, пустив цвіт, і дозріли грона його ягід.
    11 А в моїй руці фараонова чаша. І взяв я ті ягоди, і вичавив їх до фараонової чаші, і дав ту чашу в руку фараона.
    12 І сказав йому Йосип: Оце відгадка його: три виноградні галузки це три дні.
    13 Ще за три дні підійме фараон твою голову, і верне тебе на твоє становище, і ти даси чашу фараона до руки його за першим звичаєм, як був ти чашником його.
    14 Коли ти згадаєш собі про мене, як буде тобі добре, то вчиниш милість мені, коли згадаєш про мене перед фараоном, і випровадиш мене з цього дому.
    15 Бо я був справді вкрадений із Краю єврейського, а також тут я не вчинив нічого, щоб мене вкинути до цієї ями.
    (Бут.40:9-15)
    5 У Ґів'оні з'явився Господь до Соломона в нічному сні. І Бог сказав: Проси, що Я маю дати тобі!
    (1Цар.3:5)

Тут трошки інше, бо про пророків.
    5 І зійшов Господь у стовпі хмари, і став при вході скинії, та й покликав Аарона й Маріям. І вийшли обоє вони.
    6 І сказав Він: Послухайте ж ви Моїх слів: Якщо буде між вами пророк, то Я, Господь, дамся пізнати в видінні йому, у сні говорити з ним буду.
    (Чис.12:5,6)

А тут загально про людину.
    14 Бо Бог промовляє і раз, і два рази, та людина не бачить того:
    15 у сні, у видінні нічному, коли міцний сон на людей нападає, в дрімотах на ложі,
    16 тоді відкриває Він ухо людей, і настрашує їх осторогою,
    17 щоб відвести людину від чину її, і Він гордість від мужа ховає,
    18 щоб від гробу повстримати душу його, а живая його щоб не впала на ратище.
    (Йов.33:14-18)

20 Коли ж він те подумав, ось з'явивсь йому Ангол Господній у сні, промовляючи: Йосипе, сину Давидів, не бійся прийняти Марію, дружину свою, бо зачате в ній то від Духа Святого.
    (Матв.1:20)
    13 Як вони ж відійшли, ось Ангол Господній з'явивсь у сні Йосипові та й сказав: Уставай, візьми Дитятко та матір Його, і втікай до Єгипту, і там зоставайся, аж поки скажу тобі, бо Дитятка шукатиме Ірод, щоб Його погубити.
    (Матв.2:13)
    19 Коли ж Ірод умер, ось Ангол Господній з'явився в Єгипті вві сні Йосипові, та й промовив:
    20 Уставай, візьми Дитятко та матір Його, та йди в землю Ізраїлеву, бо вимерли ті, хто шукав був душу Дитини.
    (Матв.2:19,20)
    22 Та прочувши, що царює в Юдеї Архелай, замість Ірода, батька свого, побоявся піти туди він. А вві сні остережений, відійшов до країв галілейських.
    (Матв.2:22)

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А що значить, коли сняться звірі,які говорять. Був у мене період, коли тижнів 3 снились такі: то ведмеді білі і бурі, то лосі,то коти і вся лісна тварина. Одного разу навіть снилось,що білий ведмедь чекав мене біля мого ждому поки я вийду..а я дивилась на нього з вікна і боялась вийти, а він говорив...не піду поки не вийдеш...Тоді я жила у Мукачеві..згодом переїхала до Львова...може й то значило..хоча таке снилось перший раз в житті..взагалі до снів стала ставитись з обережністю

12. kitka

kitka Well-Known Member

:D:D:D"Товарищ Сталин, что Вы курите?":xaxa::xaxa::xaxa:
    Вибач, не втрималася:xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  13. ckorpionsha

?????????????????????:8:непоняла

14. kitka

kitka Well-Known Member

Маю на увазі, що не знаю, чи допис був написаний із серйозним відношенням до сну, чи як до фіглі. Бо якщо із серйозним - то вибачаюся:), тепер поняла?

15. Liliyah Romanova

Не всі сни треба якось пояснювати чи трактувати.
    Деякі сни є ні про що, а точніше про нашу втому, наші страхи... Вони не є віщими, вони просто описують певний стан, у якому ви перебуваєте.

• Подобається Подобається x 4
  16. Галченя

Галченя Well-Known Member

Дякую вам за ці цитати з Святого Письма. Лише зараз, прочитавши їх зрозуміла, що церква не повинна мати нічого проти тлумачення снів. Хоч до цього була впевненна в протилежному.

17. Liliyah Romanova

Все залежить від того, хто їх тлумачить. ;)

• Подобається Подобається x 3
  18. ckorpionsha

Ну взагалі то на ті сни я реагувла серйозно...не кожний день таке побачиш навіть у цирку

• Подобається Подобається x 3
  19. Siania

Siania Love Life

Ви мені теж вибачте, але то як уявити, то троха смішно стає:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    А взагалі може вони вам так снились бо ви перечитались казочок для синочка?:confused:

20. kati

kati Well-Known Member

а мені сьогодні снився еротичний сон:shy:...ех...

• Подобається Подобається x 8