У мене в родичів син наркоман. Лежав у лікарнях, але ніц не допомагає. Можливо хтось чув про випадки, коли виліковували цю залежність і як. Бо людина хороша, а попала в таку халепу.
Відповідь: Як вилікувати наркомана? Чесно кажучи, це напевно можливо вилікувати тільки при бажанні самого хворого - інакше тут нічим не зарадиш. Одностороння допомога - це фатично 0 результату наприкінці. Він сам мусить хотіти позбутися своєї залежности, сам має усвідомлювати всю шкоду цього. І тільки, коли він сам попросить допомоги - тоді йому можна буде зарадити. А поки що, на превеликий жаль, можна тільки розводити руками...
Відповідь: Як вилікувати наркомана? У мене у співробітниці син був наркоманом. То був просто жах. Він єдиний син в сім'ї. Вона стільки грошей вбухала щоб його вилікувати. Нічого не допомагало. Одного разу ій ьпорадила психолог, з якою вона постійно спілкувалася місце для лікування сина. Не буду брехати це чи монастир чи просто якийсь реабілітаційний центр для наркоманів. Він там жив біля року. Його там охрестили. Він потрохи відряпався з того болота. Через деякий час він знайшов роботу, одружився в нього народилася донечка. На жаль не зможу вам конкретніше нічого взнати бо недавно він помер внаслідок серцевої недостатності, донечці нема ще і року. ДЛя його матері це був сильний удар. Знаю що останнім часом він працював (там де лікувався сам від наркозалежності) волонтером. Вілікуватися можливо. просто необхідно знайти спосіб.
Відповідь: Як вилікувати наркомана? Чула історію ,що хлопець-наркоман,з 2-річним стажом , відмовився від наркотиків після того як поповнив лави свідків йогови. але чи це правдива історія,чи рекляма тої віри незнаю
Відповідь: Як вилікувати наркомана? думаю,що 100 % може бути правдою. не знаю,як це назвати, слабкістю духу,чи як. свідки Єгови,як і інші їм подібні,шукають людей,які зневірились в свому житті, вони дуже хороші психологи, входять до людей в довіру, заставляють повірити в себе і в їх віру. так само і з тим випадком,хлопець певно був дуже зневірений в чомусь, розчарований,тому й не міг від наркотиків звільнитись,а тут свідки,дним словом одну слабкість духу замінили іншою.
Відповідь: Як вилікувати наркомана? Допоможе хіба, коли бажання наркомана підкріплене неможливістю дістати дозу: або тривале лікування в клініках закритого типу, або,як це не дивно звучить,коли наркозалежний потрапляє в місця позбавлення волі, за зберігання наприклад.
Відповідь: Як вилікувати наркомана? Є люди, які виліковуються, живуть рік в іншому середовищі і людей не впізнати, а коли повертаються додому то їх "друзі" підсаджують знову на наркотики. З того, що я знаю і можу порадити справді дієвий спосіб виздоровлення - лікування у "Назареті" Відео про центр
Відповідь: Як вилікувати наркомана? 1. власне бажання позбутися залежності. (тобто визнання залежності) 2. лікування. найкраще не менше півроку з проживанням на території лікувального центру. 3. обов"язкова зміна оточуючого товариства. Після лікування не можна повертатися жити в той район чи місто і тп.
Відповідь: Як вилікувати наркомана? Думаю,що оточення-найсильніший фактор,проти якого залежному неможливо піти.І кожен раз буде останній.а потім знов останній.а друзі "по цьому ділу" всеодно не дадуть спокою.
Відповідь: Як вилікувати наркомана? я теж думаю, що тільки повна ізоляція дієва, типу закритих клінік. у чоловіка співробітника так брата рятували - якийсь такий реабілітаційни центр. закритий. десь в районі Одеси. живуть там, як колонія. працюють, обробляють землю (трудотерапія), попри медичне лікування, дуже багато працюють психологічно. багато людей там і залишається, працюють волонтерами.
Відповідь: Як вилікувати наркомана? Мій брат колись належав до курящих наркоманів. Дуже за нього переживали. Віддали в армію, а звідти прийшов як нова людина. До роту, а ні ні.....