Кредит, але не в банку......

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mazyr, 10 Листопад 2011.

1. mazyr

mazyr Well-Known Member

В мене виникла нагальна проблема грошей. Зважуюсь на КРЕДИТ.... Цікавилась у банках дають на 3 роки максимум, а мені потрібні немалі гроші (25 000!!!!) Зі своєї зарплати у мене нема змоги щомісячно виплачувати по 1000 чи 1500 грн. бо на життя не вистарчить. Тому мене зацікавила пропозиції кредитних установ (це не банки), які надають такий кредит від 3 до 15 років( приблизний щомісячний платіж 400-500 грн - то на 15 років). Чи Ви мали справу із таким? Може порадите куди краще звернутись? І взагалі, що думаєте ???

2. Sara

Sara Well-Known Member

Відповідь: Кредит, але не в банку......

Кредитами користувалася, але завжди в банку. Але чула про кредитну спілку "Анісія" та ще вроді є "Львівська кредитна спілка". Про умови незнаю, але думаю, що вони не дуже відрізняються від банківських.:girl_smile:

3. zetta

zetta Well-Known Member

кредитні спілки?

4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В кредитній спілці ніколи б не брала , і не радила б нікому, працювала в мене там знайома пів року, менеджером, за той час нікому не видали грошей, лише нерви, скандали, "лохотрон", одним словом, але, вирішувати Вам...

5. zetta

zetta Well-Known Member

працювала я там особисто, то дійсно були хороші умови, спілка 9 років на ринку, дійсно індивідуальний підхід до кожного був.

6. zabawa

zabawa Member

то що тоді означає питання
    я так зрозуміла, воно зневажливе? чи я помилялась? бо пишете ,

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Забудьте, думаю...

То й називається "Нема змоги". Чого мучитися? :)

8. zetta

zetta Well-Known Member

не зневажливе, це було просто питання.

9. mazyr

mazyr Well-Known Member

Сьогодні переглядала останню сторінку "Експресу" там маса таких оголошень. Чи хто небуть мав справу із одною такою установою? І хто ще може підказати при підписуванні договору нащо потрібно звернути увагу, щоб "не пролетіти"????

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а застава яка?
    якщо житло то, принаймні в банку, його треба щорічно страхувати, там де бавнк скаже, договір застави треба оформити в нотаріуса, а це не менше 1500 грн. Потім зняти з застави ще 900.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

напевно вони залишать за собою право змінювати розмір відсотків, але це буде дуже хитро написано.

11. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

не знаю як на рахунок кредитів, але депозит свій я дооооовго вибивала в одній із вище згаданих КС, хоча і сума була не велика (близько 2000грн.), просто я вже їх замучила- ходила до них по пару раз на тиждень ( ЖК була поруч- а я звідти і до них:girl_crazy:), а була на 8-9міс. вагітності, то керуюча вже зглянулася наді мною і віддали таки мені ті гроші........а ще знаю, що є люди, які дають готівку в кредит, але і % вони беруть не маленькі:girl_sad:

12. kristina

kristina Well-Known Member

Ми скеровуэмо наших клієнтів в Анісію, там діє програма енергозбереження і відповідно кредит брати вигідно (кредит на товар, не готівкою), так от всі задоволені, ніяких конфізів не було жодного разу, тобто мій відгук про них позитивний, відсоток менший ніж в інших установах, відшкодовують справно.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мала нещодавно справу з однією відомою одеською кредитною спілкою. Вона на фінансовому ринку була майже 14 років, репутація- бездоганна. До пори- до часу. Наразі проти неї купа "депозитиних" справ у суді. І, чесно кажучи, з тим одеським судом шанси практично "0" ( таке враження, що від самого початку там все на одних людях зав язано)

14. Lietti

Lietti New Member

Брали кредит в кредитній спілці "Анісія" - дають тільки на 1 рік, але переплата менша чим в банку. Переплата на кожну 1000 грн - 200 грн в рік, але процент (тих 16,67 грн переплати в місяць з кожної 1000 грн) кожного місяця зменшується від остаточної суми, виплачуєш раніше - процент менший.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Виникла раптова потреба в грошах. Потрібно швидко дістати 20 тис. грн., а то й більше.
    В "Вашому магазині" на останній сторінці купа різнокольорових реклам різник ПП, ПАТ, або якісь банки, де дрібненьким шрифтом пише, що не являється банківською установою і т.п., які надають таку суму на супер вигідних умовах.
    Може хтось має досвід, чи щось знає про такі організації, будь-ласка напишіть відгуки, чи просто свої думки з приводу. Дуже треба.

16. Just me

Just me Member

О, так... Вона з Вас спочатку живими грішми беруть комісію, всякі відсотки (ніби наперед), а потім грошей Ви не побачите, як власних вух. Не ведіться, тільки знайомих шукайте, або в банках цікавтеся

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нічого собі!!!
    Я перечитала в неті багато відгуків про такі організації і дісно пишуть всяке різне страшне. Та то й ясно, що нахаляву сир тільки в мишоловці. І хоч то і не зовсім халява, але коли видають кредитну суму під дуже малий відсоток, то тут дійсно все дуже підозріло.
    Єдина кредитна спілка Анісія має купу схвальних відгуків. Навіть тут на посиденьках, тільки дописи вже трохи застарілі. Може комусь щось відомо що там зараз в ній діється. Ми завтра з чоловіком плануємо туди поїхати, але бажано мати якусь інформацію навперід.

18. Just me

Just me Member

Повірте, дешевше, ніж під 24% річних (як у банку) кредит Вам ніхто не дасть. Хіба друзі, родичі, знайомі. Пошукайте, безвихідних ситуацій не буває, повірте! Але в стані стресу є загроза стати жертвою шахраїв, спробуйте заспокоїтися, порадитися з іншими, часто рішення приходять дуже неочікувані, головне не панікувати і до всього підходити з головою.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, стараюся, але все так несподівано і так швидко треба ті гроші дістати, що вже й не знаю куди іти, але з головою я хвала Богу дружу і яка б не була паніка куди попало не іду.
    нема в нас таких, які б могли бодай хоч під відсоток позичити таку суму, а без відсотка то вже й мови нема. Всі прості, чесні трудяги, які живуть від зарплати до зарплати. Я шукала в неті може десь є якісь оголошення від фізичних осіб, які могли б позичити гроші офіційно під розписку і під проценти менші ніж в банку, але не знайшла такого чуда...

20. Ritamadonna

Ritamadonna Member

Брати гроші через Ваш магазин - це садомазохізм!
    Люди в пориві таких дурниць нароблять, що потім тяжко вийти з ситуації.

Може вам поможе фінансовий портал: http://forum.finance.ua/viewforum.php?f=29

Не робіть дурниць! Якщо нині візьмете 20000 грн, то через рік треба віддати 24000, або 2000 щомісяця.

Врахуйте, що восени вибори, і що вже зараз банки беруть депозити під 20-23%, а кредити завжди дають дорожче, додайте до цього інфляцію, яка точно відчується після виборів, і продовження кризи: http://news.finance.ua/ru/toplist/~/2/2/283761

Може валерянку краще пити зараз, ніж після ризиків?