порок серця

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем natucya, 20 Листопад 2008.

1. natucya

natucya Загублений

Добрий день. Моїй знайомій на 20 тижні вагітності поставили діагноз порок серця у дитини, і сказали робити аборт. Підскажіть будь-ласка лікарні де можна перевірити цей діагноз. Вона була на Лисенка.

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: порок серця

на Лисенка нам сказали кісту двох півкуль головного мозку - кіста зникла за тиждень :)
    Перш за все підіть до кількох спеціалістів на додатковий огляд. Можна піти на Батальну - у них є і лікарі і УЗДисти хороші...

• Подобається Подобається x 4
  3. mayscream

mayscream Well-Known Member

Дуже класний УЗДист з Батальної,не памятаю прізвища,має кабінет на вул.Котика(бічна Личаківської,поруч з колишнім магазином Оксана).Я пошукаю координати,якщо треба.Взагалі,вперше чую про рекомендований аборт через порок серця в дитинки:мій чоловік народився з пороком серця,який практично зник до його12ти років,зараз дуже рідко прихопити його може(27років).Раджу їй перестрахуватися та не робити кроків з поради одного лікаря.

• Подобається Подобається x 8
  4. DrValdemar

DrValdemar Active Member

Одним з кращих фахівців в плані дагностики вад серця, в нашому регіоні є д-р Іванів. Кабінет знаходиться на вул. Кармелюка 7/1, називається “Сімекс-соно”. тел. 275-92-07
    Заключення лікарів з медико-генетичного центру також є досить фаховими і дуже рідко потребують підтвердження в інших установах.

• Подобається Подобається x 1
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Ага, мені там сказали, що в дитини серйозні проблеми із серцем. Дитині вже рік, серце здорове, дитя здорове, а нервів тоді вимотала, просто жах.
    Не можна роити поспішних висновків, завжди треба консультуватися у двох-трьох лікарів.
    І ще: колись нарила інформацію, що до 22-24 тижнів вагітності серце дитини формується повністю, тому говорити про вади до цього терміну м"яко кажучи... складно. Не знаю чи правда, але мене свого часу це дуже заспокоїло.

• Подобається Подобається x 7
  6. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Це помоєму Ярослав Миколайович Корінець. Я маю його телефон. І мені цей лікар теж подобається

7. SovaBa

SovaBa noctua

Який узіст виявив ваду? Часом не Скляр? Вона дуже толкова. Якщо дивилась інша-сходіть ще до Скляр, якщо треба, в пп напишу моб.тел. Дуже важливо: ЯКА САМЕ ВАДА??? Це вирішальний момент. Напишіть, зможу, можливо щось порадити( рентген, УЗД- моя спеціалізація).

8. marusenechka

marusenechka New Member

Я (Киянка) сама маю прогресуючу вроджену ваду серця - проблем мінімум. Коли на 18-19 тижні робили УЗД, то узд-ист сказала, що на такому терміні ще не видно ймовірних вад серця малятка - запросила прийти десь у 25-26 тижнів! Хоча манюнє серденько роздивлялась - всі головні частини вже було видно (були у наявності). Думаю, все залежить від того, яка саме вада ! І однозначно йти до інших спеціалістів - краще "перебдіти" багато разів! Удачі!

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А чому відразу дитину примушують вбивати? Якщо вада становить загрозу життю, під час пологів чекає спеціальний реанімобіль, якщо ні - оперують через якийсь час після народження

10. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

В мене є сусідка, яка родила дитину з пороком серця. Дівчинці вже 7 років. Нормальна дитина, ходить до школи, бігає зі всіма дітьми у дворі.