Я би промінь хотіла, бо забуваю часто про посуд. Або якщо йду здому ненадовго, поки посуд мився, то потім думаю чи пора вже витягати. Таймера не маю і потреби не відчуваю.
Як на мене вичерпно. Я користуюся лише програмою 65 і 70 градусів. В мого сіменса довгі програми, половинного завантаження нема. Більше функцій не хочу, хочу більшу посудомийку. Я би брала метрову
Та не кажіть. Вчора пекла торт, робила котлети, пельмені, ну і їли поміж тим. Мила 2 рази пмм і ще 3 рази вручно те, що не запхаєш на 70градусів або не можна в пмм. Взагалі мрію про пмм спеціалізовану для закладів харчування. Найкоротша програма 5хв, і це не полоскання
Нас зараз 4 дорослих і двоє дітей, на вихідних буває більше і тих, і тих) Стандартно в будень ПММ працює два рази, рідше три. На вихідних - три рази, рідше чотири)))
Я прихильник того, що можга помити в гарячій воді без миючого засобу або мусиш мити в гарячій воді з миючим засобом, бо так каже інструкція, таки мити вручну. А це всілякі силіконові коврики і гнучкі дощечки, фужери, кілішки і кришки до пластикових ємностей, деревяші дошки і лопатки, ножі, а я таки їх лінуюся гострити після пмм, термоси і термогорняткаю глиняна посуда. Щодня щось проскакує, тож не виходить мити пмм.
я вже точно почала нервувати, коли замовили кухню то за замовчуванням проектували "45", а оскільки досвіду з такою технікою не мала, то про більшу не думала, а тепер переживаю що тре було б 60.
Ми живeм за містом і в нас та сама проблeма. І проблeма точно в солі, йдe якась рeакція. Коли купили, мили 2 рази бeз солі. Посуд був ідeально помитий. Потім засипали сіль і після цього-жахливий білий наліт. Майстeр порадив витягнути сіль. То чeрeз місяць аж стало мити кращe, майжe нeмає нальоту, алe щe буває. Нe знаю чи добрe зробили, бо рeкомeндують всe таки сіль давати. Ну, і таблeтки. Сомат мeні миють кращe, щe фeйрі(гeль в саморозчинній плівці), алe останні мають дужe хімічний запах. Щe домол нe пробувала, тeж, ніби, хвалять.
В знайомих таке було (кілька років до цього працювало норм), але на міській воді. Пізніше вона остаточно зламалась, а майстри оцінили ремонт в 50% вартості нової Сумно це.
Раніше я щось скептично до посудомийок відносилася, але останнім часом дозріла таки. Набридло руками мити. Правда, читала жарточки в стилі "купили посудомийку, так раніше було ліньки посуд мити, а тепер ліньки в посудомийку розставляти". Це дійсно так, чи нормально все?
це не порівняти! Поставити в посудомийку - те саме що зі столу відставити для миття. І найбільний для мене бонус - що все сухе витягається і не треба сушити
І служить як сховище для брудного посуду. Ніде нічого не нагромаджується, поїв - сховав, наступного разу теж добавив - стало повне - запустив. А вручну буває або спішиш, або влом, нема як мити, то все буде в раковині. Приходив додому - картина маслом... А так - чистота і красота!
Дівчата, зранку помітила калюжу води на кухні. Вночі працювала лише посудомийна. Звідки вона могла б витекти і яка причина витоку води з посудомийки може бути?
Відгукніться хто має вузькі ПММ (45см), цікавить чи вистачає такої ширини щоб вимити щось крім тарілок/вилок/горнят, наприклад сковорідки чи кастрюлі?
Так, вистарчає. Звісно, краще 60, але якщо невеличка сім‘я, то цілком реально. Сковорідки не рекомендовано мити (якщо з тефлоновим покриттям).
Я маю. На сковорідки і каструлі місце є. Але якщо є можливість впхнути на кухню посудомийку 60 см - впихайте не роздумуючи. Я наступного разу так і зроблю)
нас троє чоловік, місця на 60-ку фактично немає, хіба переплановувати проект кухні, але тоді місця на девайси стане менше(, і от думаю чи варто це робити якщо можна то напишіть чому саме брати 60-ку, навіть якщо місця в обріз?