Секс під час вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем cheLOVEchuk, 11 Серпень 2013.

1. cheLOVEchuk

cheLOVEchuk New Member

Секс під час вагітності,за і проти.

• Тупо! Тупо! x 1
  2. Sankasan

Sankasan Руда мама

Відповідь: Секс під час вагітності

З якої позиції розглядається питання? якщо з індивідуальних - то все залежить від вашого самопочуття і стану здоров"я вцілому. Якщо з медичної, то обережно до 12 тижня і з 36.:girl_smile:
    Якщо цікавитесь особистим ставленням, то я - за, але наголошую, якщо не існує медичних "але". В мене вже не одна знайома, до останнього дня раділа таким радощам і легенько йшла на роди, при чому все легко проходило( без розривів).

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. cheLOVEchuk

cheLOVEchuk New Member

Мені лікар сказав щоб побереглися з цим ділом,а я не оточнила скільки часу,тепер буду знати,дякую.

4. Vika

Vika Well-Known Member

ну до 12 це ще зрозуміло. а от з 36 чого вже боятися?

5. Holly

Holly Moderator

Ну дехто до 12-14 тижня навіть не догадується, що вагітна))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Ооо....Плюсів багато :)
    Чутливість зростає, бажання сексу теж, можна не застерігатись, ну і що важливо, на останніх термінах сперма сприяє розкриттю шійки матки, природньо, мені допомогло тим, що мене з закритою шийкою не закрили в пологовому і не стимулювали. Лікарка думала, що ще пару днів з закритою шийкою ( яка не була згладжена і привідкрита) я точно не народжу. Але ввечорі секс, на наступний день народила. Причому за прогнозами лікарів шийка б мала порватись або як варіан, її б різали

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Balu

Balu Member

Коли була вагітною, десь читала, що оргазм може викликати передчасні пологи :d23:

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У мене взагалі з тим ділом ніколи не було перерв, чи народила, чи не народила, чи вагітна. У мене дуже сильний драйв, тому під час вагітності ми насолоджувались ще більше. Адже вже не треба переживати, що щось натвориш. Не треба утримуватись. Дев’ять місяців як медовий місяць. Може тому, що мені не докучали ніякі токсикози. Ну принаймі не настільки аби відбити бажання до інтиму.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Vika

Vika Well-Known Member

та які передчасні з 36 тижнів. ми якраз з цього терміну і найбільш інтенсивно тим займалися.
    і в мене. чоловік не дав би робити перерв, хіба вже була би фист слаба.

10. Sankasan

Sankasan Руда мама

На рахунок після 36 тижня:) от скільки людей - стільки думок, привожу вам приклад 2х статей:
    :girl_in_dreams:III триместр. Живот растет, и найти удобную позу становится все сложнее. Запомните: в постели можно делать все, что Вам приятно и не вызывает боли. Ближе к родам Ваша сексуальная активность, вероятно, снова спадет. Также помните, что на поздних сроках беременности секс может стимулировать родовую деятельность (за счет сокращений матки во время оргазма, выделения гормона окситоцина, который попадает в кровь при сексуальном возбуждении, или же попадания в организм гормона простагландина, который содержится в сперме).
    :girl_dance:Исследования показывают, что в случае нормальной, неосложненной беременности нет никакой связи между сексом и преждевременными родами. Более того, в результате одного исследования выяснилось, что у женщин, которые регулярно занимались сексом во время беременности, преждевременные роды случались реже.

Важно!
    В те дни, когда должна была бы произойти менструация (если бы Вы не ждали малыша), угроза выкидыша возрастает. Поэтому лучше заранее рассчитайте свой цикл и воздержитесь от половой жизни в эти дни в течение всего срока беременности.
    С медицинской точки зрения о существенных ограничениях можно говорить в следующих случаях: угроза прерывания беременности (повышенный тонус матки, кровянистые выделения), предыдущие недоношенные беременности или выкидыши, происходившие ранее, предлежание или низкое прикрепление плаценты, многоплодная беременность, наличие у одного из партнеров инфекции половых путей.

Я коли прийшла ставати на облік, це було на 10-11 тижні, мене моя лікарка питає, чи займаєтесь сексом, ну я к би кажу "так"... а вона бере мою руку, і стискає дуже боляче мої пальці і каже, що ось так почувається ваша дитина в матці коли ви отримєте задоволення.... ну що вам сказати, дівчата, бажання від того в мене не пропало:) і думаю, якщо добре мамі, то добре і дитині:).
    Потім стало цікаво, а чого дитя там затихає під час процесу, прочитала що вони заколишуються:) тепер в нас з чоловіком є така шутка, мов пішли дитинку заколискаєм:)
    :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

11. cheLOVEchuk

cheLOVEchuk New Member

Дякую дівчата за інформцію,21-числа йду до гініколога дуже переживаю,бо перша вагітність і щей до того загиб матки до заду,чоловік просив пару раз щоб я в лікара спитала чи можна займатись сексом,але я стидалась,казала що не буду стидно таке питати, але лікар сам наголосив три рази щоб ми побереглися,щоб часом не стався самоаборт.Так що чекаю візита до нього що він знов скаже.

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, добре, коли все добре.
    Але є випадки, коли протипоказано тим ділом під час вагітності займатися, або певний період, або і навіть цілу вагітність, то драйв драйвом, а здоров"я малючка в першу чергу.
    Питайте добре лікаря. Кожен випадок індивідуальний і треба виходити не з розповідей дівчат, а власне зі своєї ситуації. Якщо є табу, знадчить є. Нема і є бажання- вперед.:)

13. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а до чого тут загиб? він ні на що не впливає. це просто така ваша особливість.
    в мене теж загиб :)

14. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мені лікар казав, що до 16 тижня не варто, потім можна. Зараз когось шокую, але ми не займались сексом до 38 тижня. Не було в мене бажання абсолютно ніякого + я дуже боялась зірвати вагітність. Але то все індивідуально, хочете кохатись і не маєте проблем з вагітністю - кохайтесь на здоров'я.

15. Vika

Vika Well-Known Member

100%.
    я цієї вагітності взагалі не хотіла, але чоловіка шкода, він без того діла не годен.

16. Amilada

Amilada Well-Known Member

Я тут перечитувала про пологи.
    "Продвинуті " лікарі пишуть, що пологи- це частина статевого життя між партнерами. Ніяк не могла усвідомити до чого там материнство. Топто не розуміла як пологи фізично впливають на задоволення чоловіка, ну й тим паче жінки, бо всі пишуть, що то дуже боляче і страшно, і заживає ледь не пів життя, і що секс з вродившою і ні різний, бо якісь м*язи всі розтягнуті. Бо хороша реанімація- ледь не найголовнший кретерій при виборі пологового будинку. Де там секс і задоволення для обох? Тільки радість від батьківства. Педред словом статеве життя розумію фізичне та ємоційне задоволення для обох. Аж доки не вичитала, що під час пологів жінка може отримувати оргазм. Як відомо чоловікі отримують вище задоволоння коли бучуть як добре від їх дій жінці. Топто, як я припускаю, десь природою закладено щоб чоловік, який бачить народженя своєї дитини, отримував не перестрах, а бачив як за його допомоги стало добре жінці.

В когоякі думки з того приводу? І чи хтось реально щось знає про оргазмічні пологи? Чи за наших умов, де всі налякані якістю медецини це фантастика?

17. Margarett

Margarett Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Це вірно. Якщо сім'я - дійсно ЄДНІСТЬ двох людей, то і досвід пологів і навіть ГВ (здавалось би, до чого тут чоловік?) - це спільний сексуальний досвід.
    Ну а те, що пологи - частина сексуального життя жінки - то, мені здається, не мало б викликати сумнівів. всі ми знаємо, що по-справжньому близькі пари і "вагітні" разом, і народжують разом настільки, що чоловік за пологи худне.

поки не дійде до маси, що фізіологічна вагітність і фізіологічні пологи ДУЖЕ далеко від медицини знаходяться і лише трооошечки може десь дотикаються (але не взаємозалежать!), оргазмічні пологи лишаться тим, з чого ржуть потихеньку і тихо заздрять.
    питайте в гуглі, дивіться фільми. Для мене очевидно, що біомеханізм перейм і потуг і гормональний фон у цих природних процесах дуже подібний до біомеханізму жіночого оргазму. Тож нічого дивного, що при сприятливій атмосфері і відсутності втручань можна відчути задоволення. А якщо жінка в родах відчує оргазм - то це мало б бути значно потужніше від будь-якої стимуляції синтезованими гормонами.

19. Mammy

Mammy Well-Known Member

Колись давно :) перед моїм весіллям було в нас в Церкві дошлюбне навчання, то жіночка, що розказувала нам про статеві стосунки, пологи, говорила, що під час пологів відчувала щось схоже на оргазм... Так мені то запам"яталося, більше ніде такого не чула...

20. Людок

Людок New Member

Чула багато таких історій про циган, що породіллі циганки навіть через вікно втікали, щоб з чоловіком зустрітись)))